Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,268 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ды не. Ты што-то няправільна падлічыў. У мяне было паўмільёна, я на BestChange на калькулятары лічыў, гэта не так і многа.
Гэта палены лохатрон з ЛЮТЭЙШЫМ скрыптам зусім пазбаўленым бонусаў ))) можна круціць да сіняга і не дачакацца бонуса ні ў адным слоце. праверыў спецыяльна па 50 капеек
там у слоты заходзіш і адразу паказвае суму ў еўра..так што не мучайцеся з канвертацыяй.😁
мля якія нах еўра
да я і не лічыў нічога)так усё зразумела)
Я бонус адбіў. На рахунку зараз 0.031669 BCH, калі заходжу ў гульню баланс піша 316 еўра. Абменнік піша што гэта 13 даляраў. Так што не зразумела, хто як канвертуе
так, ты правы, метадам тыку пераключыў 🙂 знайшоў, так што, хлопцы, 24 гады не трэба чакаць, першых адкруцілі – не адбілі, айда за другімі: пераключайце з BTC-рахунку, калі з іх пачалі на BCH, і адпаведна наадварот
значыць у іх у слотах пра еўра развод.. трэба лічыць па курсе бітка
а не БРО,ты пішаш пра іншы рахунак BTH, а на рахунку біта BTC у еўра так і выходзіць як слоты малююць..
Вывесці іх на дадзены момант нельга. На сайце блокчейн напісана, што 15 лістапада ў сетцы біткойн кеш быў зроблены хардфорк. Мы часовa прыпынілі магчымасць адпраўкі, запыту і абмену біткойн кеш. Мы аднавім гэтыя функцыі адразу пасля стабілізацыі сеткі. На іншым абменніку тое ж самае Сэрвіс Coinomat часовa недаступны. Паспрабуйце, калі ласка, пазней.
ага яшчэ б знайсці як гэтыя рахункі пераключаць..да гэтага часу не знайшоў.😁
Не дае нічога
🔗
Якая гэта фігня😁 Я таксама выбрала рахунак у €, а ні адзін слот не запускаецца🤭 Саппарту ўвесь мозг з’ела😄 Як, блин, слоты то запусціць? Дэма грузяцца…
Братва рахункі на розныя крыптавалюты пераключаецца ўверсе злева, на галоўнай старонцы сайта..😁
праіграў ужо ўсё
А там адразу яшчэ даюць 111 фрыспінаў у слоце Candy Candy Candy толькі там, калі наваліць, то вечнасць можна мыць гэты бонус. Мне наваліла 606000 долараў)))))))))
Ну гэта 606 еўра)
трошкі слот знайсці
там усім у рандомныя слоты даюць ФС.
глядзі спачатку, у які табе далі.
круціў верцеў пыхцеў…выкідвае з акаўнта і прыходзіць такое пісьмо..😁 Клянуся мультаў не рабіў..гэты сайт бачу ўпершыню.
залатая манета сёння таксама раздае дездеп 333
злавіў бонусную гульню ў book of ra deluxe 6
вось што атрымалася,высновы рабіце самі
Та я ў гонзо поймаў бонусік з чатырма скатэрамі і двума вайлдамі. Ведаўце што ён зрабіў? Проста тупа залічыў лінію і не запусціў бонус-гейм 😁
Думаю з вывадамі ў іх таксама ўсё крута 😁
а дэпазіты ў цябе былі ? што-то пусто