Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне ўвогуле сказалі, што мулці-аккаунт
У любым варыянце такога роду непаразуменні заканчваюцца адным… Ці злівам, ці ў выпадку адыгрышу “взрывам мозгу”, калі ў ход ідуць усе правілы і антыправілы, прыдуманыя на хаду))…
У казіно starda нават на дэпазіт 3х вэйджэр =D
Толькі яшчэ казіно можа свае правілы парушаць, у іх так прапісана па сутнасці. А ў нас, гульцоў, заўсёды будзе нечаканасць.
Вывадзілі заўсёды , вось толькі ледзь не ,хвіліна ў хвіліну ад абвешчанага часу 🤦🏼♀️так жа і фруттишанс і спинамба 🤓
Спробуйце код TENFS у Betsofa.Можа індывідуальна…10 фрыспінаў.
Покердом паспрабуйце. Ні разу не дэпіў, ніколі не просіць дэпазіт. BLOOD2802
У тэлеґраме знайшоў, пра дэпазіт не сказана. Хутчэй за ўсё тым, хто раней дэпіў.
індывідуальна мабыць
кажуць номер тэлефона ім не належыць і не налічваюць))
а там дэпы рабіць праз p2p можна?
у РФ выводзяць?
БУДТО З вывадамі ў РФ там туга
Карыстальнікам з наступных краін і іх тэрыторый («Краіны з абмежаваным доступам») не дазволена ўносіць дэпазіты і гуляць у гульні на рэальныя грошы: Майотта, Сен-Мартэн, Французская Палінезія, Уолліс і Футуна, Новая Каледонія), Нідэрланды, Ізраіль, Літва, Заходняя Галандыя. Індыя, Кюрасао, Гібралтар, Джэрсі, Грэцыя, Бельгія, Ангола, Албанія, Ірак, Ямайка, Уганда, Пакістан, Іран, Панама, Ліван, Зімбабвэ, Маўрыкій, Нікарагуа, Емен, Цэнтральнаафрыканская Рэспубліка, Кот-д’Івуар, Судан, Ліберыя, Сірыя , Кайманавы астравы, Самалі, Паўночная Карэя, Эрытрэя, Гаіці, С’ера-Леонэ, Эфіопія, М’янма, Паўднёвы Судан, Буркіна-Фасо, Лівія, Малі, Барбадас, Руанда, Чэхія, Венгрыя, Сербія, Куба, Партугалія. Казіно не можа гарантаваць паспяховую апрацоўку зняцця сродкаў або вяртання сродкаў у выпадку парушэння гульцом гэтай палітыкі для краін з абмежаваным доступам.
Ёсць такое,у мяне пару дэпаў было там,но даўненька.
У мяне не спрацавала. Дэпазітаў не было
У фізслотс фрыспіны ў разор шарк далі па 7 рублёў, і смех і грэх, на шчасце ён мне бонус паставіў і даў нешта каля 400р, а вагер у іх усяго х10 на такія бонусы, што выдатна, у выніку 4к на вывад.
Пакуль пісаў, фіз слотс ужо вывялі, ітага вэрыф 2 хвіліны, вывад 2 хвіліны, даўно такой аператыўнасці не бачыў, прыемна здзіўлены, нават у ахуе я б сказаў, нават 1хслотс так хутка не выводзіць.
Ты што, чат не чытаеш, калі не чытаеш – то дэпай ??Навошта пытацца, вывядуць – значыць пашанцавала, не вывядуць – сам дурэнь
Нікага на зае**ў рубе??! у апошнія дні. З блядзкай пушкай яшчэ…
Згодны, дае купон і ядро адразу падае !
Ды ўёбішча, яны ў тэлеграме яшчэ код выкідваюць, трэба загадку разгадаць, праз 2,3 хвіліны ўжо 50 актывацый скончыліся а праглядаў усяго 8, а пушка проста дэманструе, якое гэта наёбальніцтва іхняе казіно , не ставіш ляціць, паставіў бац і ўсё
мужыкі ў сапожную тэму не ператварайце, ужо мат-перемат пайшоў..мы ж не на рынку..
А вывод куда делал. Деп не нужен. У меня небыло депов. Я им паспорт отправил с фото и усе. Жду верифи.
У пекла! Адмыванне рэальнымі грашыма.
у мяне нават не актывуецца. але калі рэалём то фіг з ім не замарочваемся.
Новорэгам можна?