Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,139 Адказаў
|
642,052 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так аднойчы купіў у ваваду, а аказваецца фрыспіны ці кэш на дэпазіт. Дарэмна толькі койны патраціў.
так я і напісаў уважліва чытайце ўмовы ў краме, і коіны ты не патраціў – іх быццам вяртаюць на рахунак..
Там не было напісана, што на дэпазіт. Я тады не быў у курсе, што трэба звяртацца загадзя, даведвацца, што па чым.
Хз, а чаму вяртаюць? Я нібы промік актываваў тады, дакладна не памятаю, у ліпені браў.
дзякуй а Ленін колькі разоў на месяц сюды заходзіць дзе яго знайсці
і тады ўжо на працягу якога часу залічваюць пакупкі
Дайце спасылку на гэты спайсі, дзе рэгацца ў казик, калі не цяжка кідайце ў лс спасылку
Можна спасылку тож у лс на спайси
А як там рэгу прайсці пераходжу вісяць аб’ява з гэтай акцыяй жму зарэгістравацца нічога не адбываецца, быццам старонка на рэгі страсе, можа краіну трэба якую?
зачыні гэтую таблічку з акцыяй і справа будзе рэга
Усё разабраўся кое-как. такая схема апынулася для мяне складаная і незразумелая…)
Fruit zen. Указана там.
не магу знайсці ? Можна спасылку таксама ў лс на спайсі
Калі я правільна разумею, вр – гэта вейджар і статус адыгрышу паказаны втр. Гэта колькі яшчэ трэба адыграць? Я яшчэ не знайшоў інфы, ці ёсць абмежаванне па стаўках пры адыгрышы?
так у эверум можна разагнаць у іншых слотах, а потым там адыгрываць, я ўчора так і зрабіў, падымаў да 2000 т. руб. пакуль адыгрываў, але як адыграў так і ўсе слоты спыніліся і пачалі жыраць.
падыняўся з 20 руб. з капейкамі ў гэтым слоце:
Сінгапур быў уключаны.
Я з РБ проста, таму пакуль не заблакавалі акк, можа таму.
Ваўчэр 24BLST1 на Blast 1ru bet
актывацыі абмежаваныя
Увёў адразу і не працуе
Паспрабуй яшчэ раз
Які сэнс? Нямнога разоў спрабаваў. Гэта як і ўчора: у ВК далі прамо, увёў адразу, менш за 15 секунд, а код ужо не працуе.
З другога разу спрацаваў
У мяне спрацавала з першага разу 👍
Індывідуальна
Так катоў можна і не выставляць,у іх заўсёды індывідуальна. Там яшчэ і напісана «толькі сёння табе»…..
у тэчцы спам проста вырашыў пачысціць пашту…
ну мала што, магчыма і ў каго-небудзь падобны ліст таксама ў спаме…
у мяне там дэпазітаў не было ўвогуле таму нечакана ну і па факце нічога шэдэўральнага 300р зліта..
А за верифікацыю атрымліваў? Доўгі працэс?