Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Bonbon
OS23YAlV
Я нічога не прапаную, а проста выкладаю, тэма называецца Абмеркаванне бонус кодаў і бонусаў у казіно, вось і абмяркоўваю колькі, чаго як і па якой стаўцы + выказала сваю меркаванне па дадзеным установе, да таго ж я не бачу тэму абмеркавання з гэтым казіно на сайце, калі ты ведаеш дзе яна знаходзіцца, мог бы спасылку паказаць, а не паветра ганяць… 😏
гэта што куды ?
Куды промік??
ну так у якое казіно ?
з тэлегі ўжо не працоўны соль
так там быццам 100 актывацый, народ не дрымліць
я зразумеў. але які сэнс тады было выкладаць загадку. і тысячы актывацый ляцяць за сек. гэта якую дедукцыю трэба мець каб здагадацца у якое казіно за долі секунд ?
Зусім не бонус ты абмяркоўваеш, а менавіта жалішся на аддачу казіно. Навошта ты ўхіляешся. І вось табе месца, куды можаш свае абурэнні па гэтым казіно выліць, калі пошукам самастойна не ўмееš карыстацца.
Міма, як заўсёды.
Ты так доўга і нудна размаўляла, што ў мяне ўжо ўвогуле жаданне спрачацца або абмяркоўваць нешта з табой знікла, не зацякай тэму сваімі здагадкамі і меркаваннямі, лічы як хочаш, думай як ведаеш і мне не пішы – напружваеш… 😁
Падагрэў толькі для ўдзельнікаў Latest форуму. Ваучэр “LVblast“на Blast 1ru bet
Актываваць ваучэр можна ў профілі, увесці ў поле “Прамокод”.
З гэтых бонусаў максімальны вывад які?А мінімальны вывад на карту 1к руб;на Піастрыкс 2к руб.
Упершыню бачу, што прадстаўнік ўрваўся ў нашае лагава, ад душы за прома 👌😉
Ужо неактыўна…
Хто паспеў, той і з’еў.
На гэты бонус вагер х1, максімальны вывад х5.
Пасля адыгрыша грошы паступаюць на рэальны баланс.
Далей ужо распараджаецеся самі
Рашыў праверыць, як працуе вывад, на карту за 3 хвіліны вывялі з прома, не чакаў, часцей заглядайце да нас 😁😉
Вывад у большасці выпадкаў залежыць не ад нас, а ад плацежнай сістэмы. Часам могуць узнікаць цяжкасці, але мы заўсёды нацэлены на своечасовую выплату)
Дзякуй за станоўчы водгук, будзем рады бачыць вас зноў!
так, гэта выдатная кантора, галоўнае – не касяціць з мультамі, вывад у іх імгненны.
Не працуе ўжо
Прома на адну актывацыю, класны падгон, малайцы😂😂😂
На адну актывацыю, з выплатай за 3 хв. На правах рэкламы©️
X5 якось замала!
Мала гульняў, у якіх можна адыграць бонус.