Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,507 Адказаў
|
608,318 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Залічылі на гэты гарры 5 фунтаў. Шняга, хоць і халява). Play’n’Go скрыптовы.
да я паіграў з Amatic і зліў
А што, мінімальная стаўка 0,5 гэта на 10 спінаў
Я першага чысла там зарэгістраваўся праз спісы,чата не ўбачыў,напісаў ім на пошту.Праз 4 гадзіны налічылі,але зліў.Паспрабуй напісаць ім на пошту.
Так, бонус – фігня, на 10 спінаў, мне праз сайт налічылі за паўгадзіны
а што за акцыя была ў спин вин 1-га числа тыпу бонус па календары калі даеш 2500?можа яшчэ што дадуць?
для тых, хто будзе рэгістравацца ў надзеі вывесці гэты бездеп, думаю не варта. Мінімальны вывад у іх 100, а пры ўдалым адбіцці гэтага бонуса вы атрымаеце толькі 75!!!!!! Ды і дэпазіт мінімальны ў крыпце 50!!!!!
Гэта тым у каго быў дэпазіт,калі не было не даюць.
А яшчэ і дэпазіт трэба адкруціць 3 разы?)))) Вось казіно рэбусы стварае…
у каго ёсць ліст скіньце, калі ласка.
без ліста актывавалі, 50 фрыспінаў па 10 р.
мне не актывавалі, спыталі дзе ўзяў промакод, я сыграў дурочку, тыпа ліст атрымаў але выдаліў. ты праз чат актываваў?
Я ўвёў промік, мне ўвогуле яго актывавалі як бонус за дэпазіт. Лол.
не, не праз чат, проста ўвёў прама
Ты ўвёў напэўна ў касе, трэба ў профілі.
Дарэчы, так, зараз у профілі паспрабаваў- не ўдалося актываваць.
Фрэш казіно, прома: CLVRLCKY падкажыце назву слота
Clover якісьці там ад bgaming
Працюе таксама,на пошце не было.
дзе ўзяў яго калі не сакрэт ? можа там ёсць на іншыя роялі ?
CLVRLCKY Тоже ўвёў у профілі актываваўся быццам, але нідзе нічога няма, у падтрымцы спытаў яны спачатку пацікавіліся, ці прыходзіла мне ліста на пошту, я адразу сказаў што не, прамо проста ўвёў і яно актывавалася, сказалі назву слота Four Lucky Clover 250р насыпала, з іх быццам можна і адыгрываць…
Зайдзі ў дэпазіт – укладка «баланс» і пракруці ўніз, там будуць спіны. Назву слота не памятаю
З бяздепа не выводзяць яны ў гэтых краінах. Для нас Сярога аблом. Іншым краінам пашанцавала больш.
Бонусы недаступныя гульцам, якія зарэгістравалі ўліковыя запісы з наступных краін: Балгарыя, Грэцыя, Маўрыкій, Польшча, Румынія, Расія, Нідэрланды, Украіна.
Праз в… толькі ў слот пусціла. Спіны па 2 рублі яшчэ. Ахаха. Ні пра што.
Каты доўга выводзяць, хто ведае.