Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,061 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я не ў курсе,калі выложыў-работала
Мне таксама так сказалі(
зразумеў. дзяку.
Налічылі 5$ з вэйджарам х1 і далі ваўчар, актываваў на біржы – далі 15 нейкіх токенаў
У мяне на сайце няма такой акцыі, каб рэгістравацца на біржы трэба пераходзіць з вбета на яе?
Наконт гэтага не ведаю,у мяне ў паведамленнях на вбет было гэта прапанова. Па моему няма рэфкі, попробуй зарэгістравацца на біржы з той жа пошты як на вбет,прайдзі верыфікацыю на біржы і трэба пасля гэтага запоўніць форму
А дзе форму ўзяць
Там жа ў паведамленні вбет
luckylegends
BLAST30
Атрымана зліта))
Прамакод жа актывуецца. Але ў Расіі, напрыклад, нельга зняць з яго выйгрыш.
Цяпер у чаце адказалі-
не ну вы пражжаныя хлопцы. я ўсё яшчэ як баран паўгадзіны ўжо гляджу на гэты сайт і не магу зразумець што каго куды….
Здаецца бонус без вэйджэра быў.Паколькі на рэальны баланс упала 6 долараў.Хацеў паставіць на вывад, просіць з Visa, MasterCard дэпазіт 30 долараў мінімум.А так пішацца “Сума да зняцця-6USD ,бонусны -0.00 USD.Тожа зліў,нафіг!
Хто ў курсе, на гэты турнір у сацыяльцы 250€ прызавы фонд, дзе браць білет?
У краме – білет на аўторак.
Ага, пазней да мяне дайшло))
Як вы актывуеце коды ў слотвайб і ў спінбіт?меяў і валюту і краіны,і галачкі на прымяненне бонусаў ставіў і прыбіраў,усё роўна неактывуецца…вось і апошні ў слотвайб код CHERRYXMAS не актывуецца
задал пытанне ў чаце сказалі давай скрыншот ліста або ў лес
Жах))))
Мне далі без ліста, скрын вышэй выкінуў
што за жэсць, у гонар каталіцкага Нараджэння налічылі табе спіны. пасжаліліся, а так толькі атрымальнікам ліста..
а ў якім слоце фрыспіны далі, у прома не актываваліся зайшоў у кашалёк актываваўся
але інфармацыі больш няма
Місчэры,як то так
Я так праз сайт Аск Гембл трапіў, у чат кинууў промік і 200 фс налічылі маўкліва)) Хз, што і па чым там… 10 еўра падкінула, але і зліў хутка))
А мяне паслалі ў лес, сказалі або скрыншот ліста, дзе выразна відаць ваш адрас, альбо спіны вам недаступныя, мой аргумент пра ”ўсем начисляют” не спрацаваў…