Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,867 Адказаў
|
574,526 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Які код??) Ён адказаў чалавеку пра назву казіно,дзе давалі фрыбэт. JOINus гэта не промакод,а назва казіно.
Spinago.
Да цябе. Як і да любых людзей стараюся ставіцца годна.
Што Spinago які код ?
А я як размаўляю ?
Ты чытай уважліва, што каго каментуеш і на што адказваеш ?
Гаворка была пра joinusbet пра фрыбет, а ты адказваеш, цытуешшы гэтае паведамленне, што код joinus у цябе неактыўны ў Spinago?
Я цябе выпраўляю, тлумачу, а ты мне пра культуру зносін? Ты на пробку наступіў або паінты набіраеш ?
Паў дня зае@бываў па пытанні в…. , хаця гэта элементарна пацікавіцца ў чаце непасрэдна ў казіно ..
Ён цяпер, па ходу, пайшоў зая@ваць Spinago, чаму не можа актываваць промокод Joinus😃
Я ж таксама, як многія тут з РФ, але гэта ж не падстава тупіць і пасля яшчэ спрабаваць вучыць іншых манерам зносін 😁 куды свет катіцца ..
Ты чалавеку спрабуеш дапамагчы, растлумачыць, а ў цябе камяні лётаюць.😆
Не лечы мяне пытаннямі. Я да цябе не звяртаўся.
Навошта цябе лячыць, гэта не вылечыць.
Не цытуй мае паведамленні.
А дзе культура ў зносінах на «вы» 😁
Давай да пабачэння, поспехаў табе ў актывацыі кодаў.
Гэта быў сарказм брат)) Я таксама з Расіі, чалавек проста не разумее, што і каму піша
Твае словы табе вернуцца. Праз нейкі час да цябе прыйдзе гэтае ўсведамленне.
Чалавек, як табе растлумачыць – ты ўсё трошкі напутаў, разумееш?
Рэч ішла пра фрыбет і joinusbet – гэта была назва БК, казіно, дзе раней была рассылка ў ватсапе пра ЧС пераможцы, форумчанін пацікавіўся, яму адказалі, а ты пачаў: «у мяне гэты код у спінаге не актывуецца, я з Расіі» .. стаў мясцовы форумны мем.
Не цытуй, не адказвай больш, калі ласка, перастань наводзіць флуд, што не зразумела – пішы ў прыват, паспрабую растлумачыць, данесці да цябе.
Усяго добрага!
Толькі што ў joinus сыграла стаўку на пераможцу ЧС па футболе і ў покерным фрыроле заняла 2-е месца. Выхожу на галоўную з рума, а на балансе поўны піздец. Такое можа быць?? Ці там нейкія джэкпоты ёсць?
джэкпоты BetConstrukt там ёсць дарэчы, так а табе пры гульні нічога не выскачвала.? гісторыю балансу глянь, адкуль такія бабкі вылезлі
Можа ў покеры джэк выпаў?) Прабуй выводзіць))
З покера,правяраюць зараз, напэўна спішуць
Не ў покеры, наўрад ці бываюць такія джэкпоты, у BetKonstrukt джэкі на спартыўныя стаўкі вялікія.. Калі спішуць – хай ім пальцы згніюць, за маральную шкоду..😁
44,50 р паспяхова зліта там жа па стаўцы 2,50 р =)))
а ўвогуле, слухай, гэта покер ад VBET, там у покеры таксама джэкі ёсць, можа табе і ўпаў які..
Ну хз,не паверу))
шо ты не паверуеш, у іх софт BetConstruct армянскай канторы VBET у іх сур’ёзна джеки ёсць такія на спорт і на покер
Дык я ж фрыху гуляў
паглядзеў VBET цяпер у іх у покеры няма ніякіх джэкпотаў, але гэта відавочна: табе нейкі джэкпот упаў або заглючыў
Ды глюк па-любому,а мандраж ёсць)
так усё гэта нейкі глюк, толькі што мне кінуў скрын, там у чалавека з гэтай фрыкі 14К еўра на рахунку. вам у еўра налічылі ўсё, а не ў рублях
Дык мы з задыякам і гулялі хедзапп
у яго рахунак у еўра, там 14 тысяч, гэта замест рублёў вам так налічылі