Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,141 Адказ
|
642,235 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Скіньце новенькіх промакодаў пагуляць калі ёсць у казіно WHI, RA, па-брацку штосьці фарту няма грошы зляцелі
зайшоў таксама пусто было пакуль у слоце уверсе не пабачыў радок маленькімі літарамі напісана актываваць 5фрих або адмяніць. пракруціў дало 0,00руб)
Пакуль няма кодаў,учора кіну ў бездэпах на казінт RA 30 фры спінаў,там глядзі.
Прывітанне Ад душы за код але ён ужо не працуе я правяраў
Там кожную суботу даюць 30 фры-спінаў бездэпа,так што чакай у суботу новы код.
Хто-небудзь у курсе, колькі часу пераводзяць выйгрыш са сацыялькі ў бетплей? ID ўбіты ў сацыяльку і скрын учора ім ад бетплея адпраўляў на kyc@socialtournaments
Сёння пашанцавала выйграць 10 еўра🙂
Мне заўсёды перакладаюць у аўторак раніцай прыкладна з 10 да 11.
Там пэўныя дні. Аўторак і чацвер
І серада.
Табе яшчэ павінны верыфнуць метад вываду, а потым выведуць на казіно, верагодна гэта не будзе на гэтай тыдні.
Ой гэта тычылася – @al3ksandraqwerty)
Так-так, я даўно ўсё верыфікаваў і пару разоў вывесці паспеў) Кстати, выводзяць вельмі хутка. На PAYEER минут за дзесяць прыйшло, улічваючы час крыпта-транзакцыі
ну так, хутка, таксама чакаю выводу, напэўна заўтра выведуць дзясятку, а ў чым вагер x1 адмываў ?
На сацыяльцы я верифікаваны даўно, там зараз паўсюль зялёныя галачкі стаяць, у тым ліку і на Бетплее
У Бетплее таксама веры праходзіць?
У бетплее не трэба, ну калі 3 галачкі зялёныя стаяць, значыць заўтра павінны вывесці.
У OSHI я пралецеў з календаром. Расія
Бездэпазітныя бонусы недаступныя для гульцоў з наступных краін: Фінляндыя, Эстонія, Рэспубліка Беларусь, Расійская Федэрацыя, Украіна, Ірландыя, Польшча, Індыя, Турцыя, Мексіка, Бразілія і Аргентына.
У казіно выводзяць па аўторках і пятніцах.
цябе вэрыфікаваць могуць два тыдні, а могуць і два дні, глядзі якая луна ў іх узыдзе..😁
так ён жа верыфікаваны там ужо быў, ён проста метад выплаты памяняў.
Пра гэта і гаворка, што нават змяніць метад выплаты часам займае тыдзень, што цяпер – хз, можа хутчэй, людзей стала менш, многія, хто круціць сацсетку, ужо змянілі метад выплаты, але спачатку гэта займала тыдзень -+ пару дзён.
Дзіўна аператыўна яны прынялі, падцвердзілі платёжку, па словах тс учора ён адпраўляў і сёння ўжо пацвердзілі, хоць яны пацвярджаюць па працоўных днях .
Ну не ведаю, мне калі на крыпту мяняў момантальна пацвердзілі, калі на битплей то менш чым праз гадзіну.
Крыпта заўсёды імгненна вэрыф, а вось Бітплей – не, я чакаў 5 дзён
так метад вываду ўсім з Расіі і Беларусі змянілі на вывад у казіно і іншых метадаў для нас больш няма, і яго трэба верифікаваць.. І людзям я ведаю верифікавалі больш за два тыдні, мне верифікавалі за 3 дні.. Кажу на якую луну патрапіш))
Так, у ТСа напісана як у мангола, без паловы літра не зразумееш, то ён адправіў на верифікацыю скрины на KYC, то ў яго за выхадныя і праўда ўсё раптам верифікавалася ))), хаця ў выхадныя ты правы яны не працуюць..
А што трэба для пацверджання адраса ў сацсетку дасылаць? Прапіска падыдзе ці трэба яшчэ што?