Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Патауша там мала хто гуляе. Ёсць куча іншых респектабельных казіно, дзе няма гемару ні з вывадам, ні з камісіямі.
і што далей на якой падставе ???!!!!! так я яшчэ раз паўтару гэтага не было раней , і я лічу што гэтыя грошы ідуць на падтрымку всу, таму што адна платформа з покер матч , і працэнт за вывад з’явіўся як пачалася спецаперацыя
Братан, ну не падабаецца, не гуляй там! Тутака ж шмат нармальных казіно.
Праблем-то. Ладна б не было дзе гуляць!
Мяне таксама вось у everume раздражаюць іх працэнты. Не на першае зняццё,а на наступныя. Я стаў менш гуляць у іх ,ды і ўсяго то….
Заабузілі іх, спіны парэзалі. Прымаюць правы і намаляваныя докі, проста казка для абуза была. Спіны кстати бярыце в Magic Crystal ,самая вялікая стаўка там.
Якая там самая вялікая стаўка?
Так, чытаў на іншым рэсурсе, у пачатку па 10 фрыспінаў выдавалі, а цяпер абузяць жорстка:)
Фрыспіны, як я зразумеў, без умоў адыгрышу, без вагера ?
Сам яшчэ не атрымаў.
У ₽ 24 за спін .
хто там што заабузіў 😁 там мінімалка вываду 2К рублёў на Піастру, а на крипту мінімалка вываду 7К рублёў, так што не ведаю, хто там што абузіць, і спіны мне да гэтага часу так і не налічылі, я ўжо бон на спорт адбіў на стаўках і вывёў 2 косары..
24р,ў іншых 8-16
Так, без умоў.
Вывялі хутка? А то адны пішуць суткі чакалі, іншыя за гадзіну.
Дэп уносіў для прывязкі?
І ці загружалі скрын асабістага кабінета Піастры?
Аб’юзілі і будуць аб’юзіць іх, селфі не патрабуюць – вось і ебашаць 25+ аккаў.
Прыкол будзе сюрпрызам для аб’юзераў, калі скрын Піастры патрэбен для вываду з асабістай інфармацыяй 🙂😀
Калі ты не ведаеш, гэта не значыць, што такога няма. Сотнямі аккаунтаў рэгяць на дропы.
вывелі за палгадзіны, а вось піастикс паднасадзіў, я на ім не верыфікаваны быў, адкрылі яго для вываду на 48 гадзін. а там для вываду толькі дзве самыя поганыя крыпты з лютавымі камісіямі. у выніку замест 2020 драўляных пакуль дабраўся да Ківі выйшла чыстымі 1610.. Так што гэта не варта выедзенага яйка.😁
хлопцы, падкажыце, калі ласка. з блокчэйна на пеер ужо 6 гадзін чакаю і няма пацверджанняў. што за хрэнь?
а што мне ведаць, там абузаць могуць толькі школьнікі-задроты, я табе кажу, мне дагэтуль не налічылі спінаў і я ўпэўнены, што ў многіх так, і па-другое сам падлічы шанцы набіць мінімалку выводу 2К драўляных з 250 рублёў бездэпа..😁 чысцюткае дрочылова. Мне 2020 чыста пашанцавала набіць на настольным тэнісе
Так гэта ў цябе не верыфікаваны акк пиастрих таму так, бро напісаў бы – абналачыў бы значна танней 70р за ўсё на ківі .
Ты б на мой пиастрих перавёў я на ківі свой далей табе на ківі ..
табе толькі чакаць, у іх бывае такое..
вось https://www.youtube.com/watch?v=Pff0-L6jDws
У верифицированных аккаў усё ёсць 🙂 практычна ўсе плацяжы..
мне так людзі і напісалі потым, я і не подумваў што так можна, да я там пераругаўся з гэтай Польскай помыйкай Пісатрикс, яны мне вааще спачатку пісалі вэрыфікаваць з Расіі не можам і невядома калі, пакуль я не наехаў адкрылі рахунак толькі на 48 гадзін, ідыёты.. А так я ніколі не карыстаўся гэтым Пісатрикс і не збіраюся больш.
Павер мне, не спрачаюся, канечне, але думаю яна плацяжка піастрих яшчэ не раз спатрэбіцца, прыйдзецца ёю скарыстацца, бо практычна ўсе казіно і частка БК на іх падключаны.
У свой час паспеў прайсці верифікацыю, шча так – для РФ і, быццам, для Беларусі закрытая магчымасць верифікацыі.
мне нічога не налічылі, акрамя як на першы дэпазіт , ці трэба пасылаць дакументы, каб верыфікавалі рахунак?
Тут з табой трохі не пагаджуся.
У тым то і справа – у школьнікаў канікулы 😁 рабіць няма чаго, ліпяць аккі.
А адаграць як пойдзе, фрыбэт дарэчы можна і на экспрэс ставіць, абмежавання па каэфах не знайшоў. + фрыспіны без вагера шанцы ёсць, зноў жа як і што дашлюць фрыспіны, тым больш на пачатку 10 штук давалі.
Ды і рэга спраў на пяць секунд, усё бясплатна 🙂
Як зразумеў не патрабуецца дэп для прывязкі кашалька, скрын з асабістай інфармацыяй.
Так, канешне, пашпарт загружаць неабходна 🙂 бонус жа выдаецца за верыфікацыю, а не за рэгістрацыю, там у профілі інфармацыю знойдзеш.