Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,874 Адказу
|
574,778 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а дзе ты спіс краін знайшоў каму даступны гэты бездеп? зараз тупа ўжо з рф не зайсці на сайт,пераабуліся хутка,хаця руская мова на сайце прысутнічае
у раздзеле exclusive no deposit bonuses
Дазволеныя краіны для гэтага бонуса: Аўстрыя, Бельгія, Боснія і Герцагавіна, Балгарыя, Канада (за выключэннем Антарыё, CA), Харватыя, Кіпр, Чэхія, Данія, Эстонія, Фінляндыя, Францыя, Германія, Вялікабрытанія, Грэцыя, Венгрыя, Ісландыя, Ірландыя, Ізраіль, Італія, Латвія, Літва, Мальта, Іспанія, Нідэрланды, Партугалія, Швецыя, Бельгія, Новая Зеландыя, Румынія, Нарвегія, Сербія.
дзе гэтая інфа,у іх на сайце або на lcb?
lcb такіх мутных скрыпцягаў навряд ці ў сябе размясціла б. Да і я не ўбачыў у фреш-бэта ні натяку на скрыпт. К тым жа казіно з ліцэнзіяй, хоць і кюрасао)
Ты бачыў у гэтым казіно раздзел exclusive no deposit bonuses?))
На lcb канечне.
ну і нахуй іх тады,еба толькі час проебал зря
Што дарма, цяпер ты ведаеш, што трэба правілы чытаць, а для эксклюзіўных бонусаў шукаць першавыданне з умовамі)
Так не факт, што не вывесяць. Ці адмінавалі запыт?
Рабі мін дэпазіт, верыфікуйся і ставь на вывад. Паявяцца праблемы – скарга на LCB, гэта ж казіно ў іх у аглядах
А на што яму скардзіцца?))
Хіба ўмовы бонуса з’явіліся пасля таго, як ён бонус атрымаў?
Або іх перапісалі, як, на жаль, робяць многія казіно з ліцэнзіяй Кюрасао?
так усё пакуль у працэсе,і верыф і заяўка,але сайт недаступны без в..,навошта ім тады рус. мова на сайце,калі рускіх не шануюць,мздец ля дзіўныя
Не працуе другі дзень люстэрка Пинакл.
РФ можа ўжо не пускае больш на люстэркі,хто ў курсе?
ўсё ёсць па спасылцы з тэлегі, паспрабуй змяніць браўзер, альбо ўключы в.. і як перакінуе на люстэрка – выключы
спс, сапраўды спасылка з тэлегі працуе, з пошуку браўзера–не працуюць чамусьці
сёння і VPNы блакуюць жорстка, увесь дзень скачу з аднаго на другі
Усталюйце і не мучайцеся 🤪
censortracker кропка ОРГ
Прывітанне! Сорры, толькі зайшоў на форум, калі пытанне яшчэ актуальнае, то так – усё правільна, нічога самому, як у казіно, на вывад ставіць не патрэбна. З аўторка па чацвер выводзяць, бывае ў рэдкіх выпадках выключэнне і ў панядзелак таксама выводзяць.
Яны самі сабе процірэчаць, па ўсіх параметрах, умовах, тэрмінах і г.д.
Гэта не я прыдумаў, што 4 чалавекі праходзяць па ўмовах, скрын скінуў, там у чаце спыталі і адмін быццам пацвердзіў гэтую інфармацыю, а ў выніку ўсім выдалі фрыспіны..
Дарэчы, я атрымаў бонус, фрыспіны, што яшчэ раз даказвае іх несупадзенне па часе правядзення акцыі і ўмовах, з-за чаго ў нас з табой пачаўся гэты сыр-бор, бо я да акцыі ў іх не быў зарэгістраваны і тым больш не праходзіў верыфікацыю.
Справаздача прынята😉
А дзе гэтыя ўмовы бонусу я не зразумею? Расеі я не знайшоў у забароненых краінах ні на lcb ні ў правілах казіно,хз можа не там гляджу
У раздзеле exclusive no deposit bonuses на lcb глядзі. Ты, як бачу, ва ўсіх бонусах шукаеш. Там заўсёды мінімум інфармацыі.
хто ведае люстэрка для РФ social tournaments ?
upd. ужо знайшоў
у мяне позавчерашні адрас яшчэ жывы… звычайна даўжэй за дзень не жывуць
За 70 спінаў 9 рублёў)))
Увогуле дакументы прынялі і заяўка на вывад памянялася на “готово”,але біткі яшчэ не прыйшлі.Дэпазіт не рабіў.
UPD. біткі прыйшлі,праўда троху менш,хутчэй за ўсё з-за камісіі,але галоўнае што прыйшлі.
С цябе чэкушка!)