Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,870 Адказаў
|
574,702 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто выводзіў са слотвайба з апошніх бездэпаў ??
З 1 чэрвеня, сёння 31 мая
Чота яны рэальна з розуму з’ехалі. А якая прычына блакіроўкі? Ці нейкае абстрактнае “канчатковае рашэнне адміністрацыі”?)
Я думаю,что з-за майго негатыўнага водгуку,які я напісаў на Асках.
Жэсьць)
Па-мойму, нешта ў dama nv здарылася за апошнія пару месяцаў у горшы бок. То-ці менеджмент змяніўся, то-ці разжырэліся. Усё часцей знаходжу паведамленні , што платформа блакуе рахункі па мінімальных прычынах або ўвогуле без прычыны.
Я карыстаюся payeer, зручна
Я ў Capitalist зарэгістраваўся, толькі там трэба прайсці вэрыфікацыю. Адтуль можна вывесці на карты, ківі
trust wallet – кашалёк. Payeer – платэжная сістэма са сваім абменнікам і біржай. Выбірай без комсы і з пастаяннай комсой перакладаць з Payeer😁
які максімальны вывад?
200 уе. па іх бонусных правілах. Але будзь гатовы да галаўняка з вывадам
Ніякіх праблем у Лакидримс. Докі загрузіце і суткі чакайце. Выводзіў на днях з фрыспінаў. Роўна за суткі вывялі, мінута ў мінуту.
Што трэба для вываду? Верыфікацыя? Дэп патрэбны для вываду
Верыфікацыя сто адсоткаў. Што да дэпазіту для першага вываду – не ў курсе. Падаецца, хтосьці выводзіў на крыпту без дэпазіту.
А ты дэпіў?
а што за фрыспіны былі, тыя, што сёння скінулі, ці іншыя, ці гэты код PIG5 адыграў ?
Кожны дзень уводзь да 6 чэрвеня
пра гэта я ў курсе. проста ён піша што адыграў фрыспіны а код на фрыспіны толькі сёння скінулі, мала ці можа яшчэ быць які-небудзь код актыўны на фрыспіны)
Я PIG5 Мою. Сённяшні промік, натуральна, не ўводзіў, ну той, што на фрыспіны. Палавіну адмыў за 2 гадзіны на Endorphina.
Вывад адтуль зручны, праз абменнікі, выводзіў 8200р прыйшло на карту 8700р))
А докі патрабуюць ці без докаў выводзяць на крыпту?
Без докаў дакладна не выведуць. Кінь пашпарт і камуналку. І як зацвердзяць – пастаў на вывад у крыпту.
О, дзякуй як раз докі загрузіў і на вывад паставіў .Ток вось наконт першага дэпа хз што(
там быццам дэпазіт не патрэбны, калі на крыптавалюту выводзіш
Арбітраж трафіку – гэта купля трафіку на адной пляцоўцы і перанакіраванне на іншую, але ўжо па большай цане🙂
Атыгрыш за свае!!!