Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,141 Адказ
|
642,235 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паняў, я адразу адправіў скрын які тут ТС выклаў. Цяпер ужо не пракатзіць, хутчэй за ўсё
Уводзім прома пры рэгістрацыі потым у гульню,там усё зразумела
Які правайдар? Там гэтых Робін Гудаў туча
Адзін Эвоплэй і той у мяне не загружаецца
у мяне таксама не загружаецца, але адкульсьці з’явіўся 1$ на бонусным балансе
Ёсць такое. Можа закінулі для актывацыі рахунку?
такое нейкае незразумелае
А доўга вывад праводзілі? Тэж адграў, верыфікаваў акк, паставіў выплату на кашалёк btc, а ў чаце мне спачатку “мы не можам выканаць выплату на крыптакашалёк, прабачце. Ці не маглі б Вы зрабіць мін дэп любой іншай плацежнай сістэмай і потым паставіць выплату на яе”. Ну так як там толькі Skrill, Neteller і іншыя, недаступныя ў РУ, указаў пра гэта аператару, тая праз 10 хвілін чакання сказала што выплата ў апрацоўцы на баку казіно, просьба чакаць. І вось вісіць гэтая выплата са статусам “Чаканне” ў лк ужо 5-ю гадзіну….
працягу сутак павінны выплаціць – а так напружвай іх у чаце
Мяне хутка вывелі. Напішы ў чат, даведайся пра транзакцыю. Калі фінансавы адзел адабрыць выплату, на пошту прыйдзе ліст і грошы на біток.
А Сацыялька пры выводзе на Teter- в долары будзе пераводзіць,у USDT?
USDT і ёсць tether-долар. Атрымаеш на свой адрас usdt. Ці ў чым пытанне?
У каго як са сацыялькі апошнім часам, выйгрышы ёсць?
Народ з форуму выводзіць, пішуць часам. Калі выйграеш, яны самі вывядуць на кашалёк, які ў профілі ўказаў. Але перад гэтым трэба прайсці верыфікацыю. Каля тыдня.
Вывад у пэўныя дні. Мабыць 2 разы на тыдзень.
Vasabi вобразе нядаўна выводзіў.
Так, я ў курсе ўсіх умоў, ужо трохі вывёў) апошнім часам цішыня з выйграшыў, вось і вырашыў у форумчан спытаць, як яно).
як давала сацыялка так і дае, вось скрын толькі за май..Адзін аккаунт ніякіх мультаў
асабіста ў мяне там заўсёды хвалямі, ці пару-тройку турніраў запар трапляю ў прызы, ці месяц+ ціха як у танку
Сацыяльны манстр😁
Дарэчы, рэбзя, з лутбоксаў кэш можа падаць у сацсетцы?
так, я скрины бачыў але сам не лавіў, у коле толькі выпадала 2 разы
звычайна кеш бывае ў легендарным лутбоксе. лавіў раз 10 еўра
выйгрышы колькі кручу – заўсёды там хвалямі, як ты апісаў, тыдні два-тры няма. потым за тры дні пару раз трапляеш у прызы. вось і кумекаеш, ці яны круцяць аддачу на рахунак ці не, ну не бывае з бухты-барахты такіх супадзенняў..
ну вось х.з. чаму так…
у мяне раз у год дае, вось зараз 10 еўра, а да таго было ў кастрычніку, кожны дзень кручу, купляю колы, лутбоксы – нічога
колькі прыйдзе ў USDT – 1.1$?
х.з ты не адзін такі, чытаў людзі круцяць па 6-9 месяцаў і на нулях… я што-то думаю актыўнасць важная, трэба круціць усе турыкі, не толькі з кешам, купляць білеты за койны, рух, карацей, патрэбны, у мяне койнаў толькі зараблена лям 200К, адкручана 9к турніраў.. А ў нас народ як хоча круціць толькі 4 турніры ў дзень з кешам у прызах і трапляць у прызы, так не бывае..
Канеш дае 1 выграш за 2022 год, за 21 год 2 выграшы пры тым што я ніводнага не прапускаю![]()