Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,141 Адказ
|
642,235 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усё што вы тут абмяркоўваеце ў гэтыя дні – гэта кідалы лютыя, выплатЫ магчымыя толькі праз дзясяткі скаргаў і гэты форум не галоўны ў гэтым плане, таму старыя каталы нават не суйцеся, толькі для маладых
Вось і PlayFast мне фрыбэт замест 5 еўра, налічылі 5 рублёў)) І фрыспінаў не знайшоў![]()
гэтая сетка нейкая дроч, пастаянна трэба ў сапорт пісаць, а ён адказвае раз у паўгода
Ну што, дастукаўся ў чат? У якім слоце фрыспіны? Бо ні на пошту не адказваюць, ні ў чаце няма нікога.
Не адказалі яшчэ. Хутчэй за ўсё ўвечары адказ прыйдзе, мне як бы амаль роўна праз 24 гадзіны лісты ад іх лінейкі прыходзяць
Калі дастукаешся
У Son Of Slots мне нарахавалі фрыспіны хутка і без праблем, толькі фрыбеты былі па 10 рублёў, а не па 10 еўра) Я напісаў ім на пошту і цягам сутак яны далі іншыя два фрыбеты па 1250 рублёў і потым яшчэ трэці фрыбет на 1450рублікоў. У Lapilanders фрыбет прыйшоў як трэба 10 еўра, а фрыспінаў не было, цягам сутак вырашылі пытанне і ў іншы слот далі. А ў PlayFast адказалі хутка, што быццам скрыншоты прынялі і цягам 24 гадзін усё ў вас будзе, праз часов 5-6 усё з’явілася ў гісторыі бонусаў, а па факце фрыспінаў няма і два фрыбеты па 5рублёў)
чат канешне ў іх п***ц увогуле час расце а не падае калі чакаеш
я ў шоку гэта канчая а не лінейка казіно
толькі што зноў зайшоў у чат і тая ж фігня
У SLOTVIBE бонус за намінацыю на ASkgamblers у рублях залічылі праз гадзіну, цэлых 850руб
Як не заходжу на форум – у топ-2…
Бездэп-топ1)
Там РФ забаронена для гульні ў палове гэтых казіно калі табе і налічылі фрыспіны гэта не значыць што вывядзяць
Паглядзі, калі ласка, у лісце ці паказаная максімальная сума выплацення з гэтага бонуса.
1000 баксаў
Не працуе,ты альбо па спец спасылцы рэгістраваўся альбо хз
вейджэр які?
x40
х40. які сэнс, ім аднаму хутка залічылі, астатніх цяпер будуць марозіць, хз колькі. у мяне ўжо прайшло каля 5 гадзін.
мне ноччу хутка налічылі
на пошту ім пісаў?
Цябе па ходу марозяць, яшчэ раз нарахавалі на іншы акк чаму-то 1742руб
так, на пошту
У правілах жа ў іх напісана, што налічваюць на працягу 24 гадзін і трэба напісаць ім на пошту з пазнакай “Ask Gamblers” у тэме ліста і прыкласці скрын
там усё
з боем і попалам налічылі слотвайб