Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,139 Адказаў
|
642,052 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Звычайна няма вэйджара, а каб паставіць на вывад іх з казіно, трэба перавесці ў бк
вось цяпер зразумеў. а то пасыпала са спінаў 3к і думаў як вывесці
Паставіў на вывад? На крыпту на працягу 2 гадзін мне выводзілі, праўда трэба, каб акк быў верыфікаваны
лепш бы не спяшаўся з вывадам. За месяц па акцыях яшчэ што-небудзь можаш падняць, а то зараз выведзеш і потым на працягу месяца вывад будзе з нямалой камісіяй_
+- 600₽
– 10$ здаецца было. па сённяшнім курсе і 1к можна ад тройкі адняць))
Хто пісаў водгук на iwild на асках глядзіце дабавілі новыя, шмат бачыў адсюль людзей))
Спадзяюся, для вываду сродкаў запасную нырку прадаваць не прыйдзецца😁
учора не атрымалася на вывад паставіць, сёння зноў 30 спінаў. З фрыспінаў выпала 2300 ,як і ўчора прыкладна. вось думаю выводзіць… Які BTC кашалёк нармальны,акрамя payeer
Аккаунт у мяне верыфікаваны. Трэба з кашальком вызначыцца, куды лепш выводзіць. У Payeer менш 0.0005 Btc допустим не получиться вывести,грошы ў нікуды пойдуць
Trust Wallet норм тэма, юзаю яе
Я так на вэбмані выводзіў, на wmx кашалёк
ты сапраўды шчаслівы)) 2 разы запар у pinnacle акцыі ідуць). можа табе так кожны дзень насыпяць і выводзіць пакуль не трэба?!)) Кашалькоў мноства, які хочаш – выбірай, на любы густ. як вышэй казалі, можна WebMoney WMX, Trust, Trustee, Coinbase, Coinspaid, Binance біржа, Криптонатор і г.д. Калі трэба на Payeer, то таксама можна: спачатку на FaucetPay вывесці, там біты абмяняць на Litecoin і вывесці на Payeer (камісія LTC 0.001), LTC на рублі, а там ужо на Ківі ў наяўку. там проста камісія за кожны абмен з’яde памелчы.
Калі навагоднія фрыкі былі, я таксама першы раз круціў, выпала 5 спінаў, а ў іх бонус. Тады нешта таксама рубляў 3 насіпала прыкладна. Я і не ведаў, што ўсё без вагера)
Я нядаўна кідаў Роллетто за водгук даюць 50 спінаў. На 4-й кручцы ў мяне ўжо было амаль 60 баксаў)) на скрыне відаць
З кожнай гэтай акцыі выводзіў. Хоць раз за месяц, але стрэліла)) спадзяюся і ў сакавік не падвядзе
Хто то вроде пісаў тут, што IWILD за водгук на асках не дае гульцам з Расіі 50 фрыспінаў. Мне налічылі праз пару гадзін пасля таго,як я ім скрыны адправіў
мне толькі водгукі іншых гульцоў прыходзяць на пошту, табе на пошту што-небудзь дасылалі ад аскаў?
мне налічылі. аскі прыблізна праз 2 сутак апублікавалі водгук. і што з таго, слот г**но ад пуша, накопны пра пчолак. цэлае еўра за 50 спінаў даў, зразумела адразу зліта.
Днём пакруціў, выпаў білет на розыгрыш 4к р, зайшоў у іхні чат, спытаў – гэта ад вас ці нейкі спам (кола), адказалі так, ад нас. Але там павінен быць код, а я не бачыў ніякага кода) хз які гэта код, чат у іх на англійскай.
Мне таксама таксама розыгрыш выпаў. Там было напісана, што апавясцяць потым дадаткова пасля розыгрышу. Завтра чакаем у цягні дня. Было напісана праз 24 гадзіны. Кола заўтра зноў круціць трэба. Паглядзім што заўтра выпаде.
Дакі прыкрэпіў, паглядзім як загадзя верифікуюць.
Мне гэтае кола тыдзень таму прыйшло і адны білеты выпадаюць, а сэнсу …..
Добры вечар.Падкажыце калі ласка ў Pinnacle вось з гэтых фрыспінаў бясплатных дапусцім далі 100р,іх трэба выводзіць,ці можна пакруціць на гэтыя грошы?Калі з гэтых 100р дапусцім падняць 1000р у іншых слотах іх вывесяць ці забаронена,?
У мяне нічога няма ў асабістым кабінеце.
У мяне былі фрыспіны , і пры мне два таварышы рэгістраваліся па гэтай жа спасылцы,ўсе роўна ў ўсіх, фрыспіны ў далярах-не памятаю што за слот