Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,193 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну дэпіць дакладна трэба
Няхай скажуць гэта. А то я депну, а выводзіць усё роўна забароняць. Ды і дэпіць пакуль няма чаго(
Калі ў укладцы “Вывад сродкаў” знікне кнопка “Verify”, значыць акк верыфікаваны. Магчыма, яшчэ не праверылі докі…
У мяне такое ўражанне, што пытанне са селфі – прыдуманая тэма эсэнговскага разліву, усе баяцца, што нашы іх разарвуць на бонусы грошы)
Такія майстры паспяхова аб’юзяць замежныя казіно з замежнымі ж докамі, так што селфі дарэчна прасіць у ўсіх падазроных. Хаця буйныя канторы яшчэ не ўсе патрабуюць селфі, некаторыя нават выводзяць без докаў. Можа, яны дагаворваюцца з пастаўшчыкамі гульняў, што на пэўныя акцыі тыя выставяць пэўны ліміт выйгрышаў і канторы пафіг колькі мультаў, бо заплацяць не больш за заказанае?
На бонусным балансе іх няма.Значыць адбіванне дакладна пасля дэпа.
Ну якое дакладна, калі людзі паспяхова адбівалі без дэпазіту? У слотах жа ёсць грошы.
я пытаўся ў падтрымкі,яны з’явяцца на балансе пасля адбівання,такое бывае
хоспадзе да там мінімальны дэпазіт 1$, што будзе не так і страшна страціць у выпадку адбою ) іншае ўжо справа адбіць усё гэта з вагерам 50 (ці 45, хз, дзіўна што яны не пішуць пра гэта ў лісце), сіпае то з гэтых фрыспінаў нядрэнна, па крайняй меры мне, то 42$, то вось учора 30 з лішнім.
А вось чаму пішуць пра тое што трэба депнуць сотку калі яны налічваюць іх усім можна альбо здагадацца, альбо спытаць у чаце, я так мяркую што калі депнуць гэтую сотку можа тады ўсё што сипне з фрыспінаў не трэба будзе адбіваць? быццам лагічна, але з логікай у гэтай канторы як бы слабавата )))
PS: мне чамусьці не налічылі сённяшнюю сотку на вайлд вест і ліста не было, хоць учора налічвалі )
PSS: наконт таго што тут пісалі што канторы якія працуюць на софце ад betconstruct усе паміж сабой звязаныя і нельга мець акк ва ўсіх – лухта, канторы розныя, проста купілі софт у таго самага betconstruct (vbet, zirkabet, fetbet, evobet, 5plusbet, masters-bet і г.д.). Дарэчы з усяго спісу evobet адзіныя нейкія мутныя са сваімі дэпамі ў 30 у.е
У мяне таксама яшчэ няма, але лісты звычайна прыходзілі прыкладна ў дзевяць гадзін, так што будзем чакаць і спадзявацца.
Я таксама спытаў.
Сказалі, што гэта нейкі глюк у іх.
Я тут вось што цікавае заўважыў, зазірнуў у профіль на fetbet, а ў мяне там чамусьці ў графе страна напісана “Андора” (відаць таму што першая па парадку), хацеў памяняць на Расію, а яе там увогуле няма, бо ў мяне запоўнены ўвесь профіль ўглыб да горада, відаць Расія раней была =\ стукну ў чат, спытаю ў чым справа
Я таксама такое атрымаў, але якойсьці брыдка падтрымліваць казіно, якое купляе сабе рэйтынг за фры спіны. Адно на Асках ужо пакаралі за такое, чарга за гэтым.
Тут высветлілася, што аднаму таварышу саппорт у чаце сказаў, што ў іх увогуле няма на сёння такой акцыі о_О
Ну ўчора ліст у восем прыйшоў, а сёння дагэтуль яшчэ няма, так што, можа і скончылася.
Няма сэнсу іх браць, калі ўмовы вываду незразумелыя.
Гэта старыя казіно з той групы, якая не выводзіць у СНД. У іх у правілах ёсць спасылка на pdf-файл са спісам забароненых краін.
https://chatwindow.info/terms/countries-group-1.pdf
У ўсіх у фетбет другі дзень няма спінаў? што ўчора не было сто спінаў у весте што сёння няма 50 у сікрэт оф атланціс
Неа, ні ліста, ні спінаў, плюс я крыху вышэй адпісаў што прыбралі Расію ў опцыях у ЛК, можа ў гэтым прычына, бо раней 100% была
PS: Украіна і Беларусь ёсць
Я з РФ. спіны трэці дзень налічваюць.
І лісты прыходзяць?
странна.у мяне таксама толькі ў першы дзень былі спіны і ліст.а дэпaў туды ў цябе выпадкова не было?
Кароче народ, па шаразе Fetbet, зарэгістраваўся ў ёй яшчэ вясной, як была Расія ў профілі – так і стаіць Расія, нічога нікуды не прапала, рэгістрацыя для Расіі закрылася з 1 жніўня, але старыя расійскія акаўнты ў сіле, пакуль не вырашыць адміністрацыя. Спіны даюць тым, хто атрымлівае ліст пра гэтую акцыю, апошнія два дні ў іх быў глюк з нарахаваннем спінаў у сувязі з наплывам галадуючых, тэхадзел на выходных. Так сказаў кавказскі саппорт, ну і, як вы зразумелі, умовы на ўсё ў іх могуць змяніцца ў працягу гадзіны 😁, так што вывадзіце хто што зможа.. Удачы..
Ты б хаця б удакладняў, што гэта толькі для новых рэгістрацый
Спіны ў ReelEmperor – гэта спіны за рэгу! І больш за тое, яны ў нас ёсць у краме….
мне ўвогуле так адказалі
У дадзены момант у казіно не прадстаўлены бездэпазітны бонус за рэгістрацыю