Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,141 Адказ
|
642,282 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да давай месяц, а не дзень!!!
Гэта калі твае пасты ў працягу дня назбіралі больш за ўсё лайкаў. Раней была акцыя Карыстальнік месяца і таму, хто больш за ўсіх быў лідарам дня за месяц давалі прыз 25 долараў, але з-за абузы яе адмянілі.
Дзякуй,теперь зразумеў.
Што гэта значыць? промакод скончыўся ці што?
а чаму ў мяне код не не дзейнічае?
Актывацыі даўно скончыліся
разабралі ўжо ўсё
актывацыі скончыліся
што-то я там, калі рэгістраваўся, Расею не ўбачыў (выведуць ці не – набіў з фрыспінаў 160 еўра)
ты з іншай краіны рэгістраваўся?)
так таму што Расіі няма ў спісе
канечне там няма Расіі. удачы ў вэрыфе)) хоць паспрабуй на крыпту вывесці, можа не папросяць докі))
ну ты красава. рэальны бонусхантер))
ты ўжо паставіў на вывад? трымай нас у курсе мне вельмі цікава .
не, яшчэ, вось скідаю докі пакуль
докі запыталі або гэта абавязаловка трымай нас у курсе па падрабязней.
разбіраюся, пакуль усё на англійскай з дапамогай перакладчыка
ну там дакладна не чакаюць такой нахабнасці)) лол калі выведуць. ты і без в… напэўна рэгіўся? яшчэ і дакі ім рэальныя на вериф, каб зусім у ступар трапілі) у правілах раша ў забароне.
да без в.. рэгістраваўся докі рэальныя скінуў піша што чакайце будзем чакаць (не вывесяць так буду ведаць што не трэба рэгацца ў забароне Расіі)
Прапаную тым, хто скідае промікі, пішыце адразу калі ведаеце, канешне, што такія і такія абмежаванні, а то было б сорамна чалавеку, напэўна зараз.
бяда народ…. заўтра ўсім лайкі паставлю!
Забанілі? а за што ? ладна больш не спамім проста так абмяркоўваем толькі бонусы.
нічога там тлумачыць не трэба было. Там і так адразу бачна, якім краінам можна, якім – не. Трэба самому быць уважней, каб потым не было крыўдна, калі адріжаць з вывадам. Робі скідаў бездеп і напісаў дакладна – хто зарэганы, правярайце. Ён з Казахстана. Казахстан дазволены ў гэтай казе і яшчэ некаторыя дзяржавы СНД, а Расіі, Украіне, Малдове там лавіць няма чаго. толькі калі мульціць з в.. і лявымі докамі. мала хто будзе замарочвацца з гэтым_
не забанілі. проста паходу ёсць абмежаванні, каб не фарміць…. я так думаю. буду ведаць
ў мяне таксама выскачыла такое акно з абмежаваннем, соры не змагу больш дапамагчы лайкамі
мы жывём не апошні дзень, бро!!!!