Абман у бонусе
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
20 November 2021
ад
Юрий Гагарин
|
18 Адказаў
|
752 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У казіно oshi вырашыў узяць бонус на першы дэпазіт, дзе абяцалі 100%
і 100 спінаў. Усё нармальна, паспяхова 20 спінаў зрабіў і % атрымаў, не ўдалося адыграць, ну і добра. Праз 24 гадзіны думаю трэба зайсці і наступныя спіны адкруціць. Што я бачу, іх няма. У чаце пытаюся, дзе яны. Адказ мяне проста прывёў у здзіўленне, маўляў, я адмяніў грашовы бонус і цяпер вам не належыць. Хоць перад тым як узяць гэты бонус, пацікавіўся ў чаце, ці даступны ён мне, бо зарэгістраваўся даўно. Там адказалі ўсё ок, рабіце дэпазіт, але ні слова не сказалі, каб я не адмяняў грашовы бонус.
ў якімсьці казіно сустракаў падобныя правілы… адразу забыў пра іх і ўсё
Так, атрымліваецца, гэтыя капейкі не трэба было адмяняць і наладжваць вэйджар грашовага бонуса на вэйджар на спіны. Думаеце, у гэтым яшчэ ёсць падвох?
У Fresh была дакладна такая ж сітуацыя. Але там пайшлі насустрач і залічылі, хоць я адмяніў не адыграны бонус
Я правільна разумею, што ты атрымаў 20 спінаў, не адыграў іх і адменіў 100% бонус на дэпазіт, у надзеі на тое, што астатнія 80 спінаў табе яшчэ налічаць на працягу чатырох дзён?
Калі гэта так, то:
Ёсць, канечне, несправядлівасць, але лепш напэўна забіць на гэты заклад з-за такой лаяльнасці. Галову вынесуць за гэтыя спіны, якія па выніку дадуць 100-150р, калі такую праблему вырашыць не могуць,то ўяві,што можа пачацца пасля вялікага выйгрышу)
У многіх установах пры адмене бонуса аўтаматычна адключаюць ФС, каб гэтага не адбылося баланс трэба прайграць да нуля.
век жыві – век вучыся, не ведаў пра гэта, думаў, што гэта ў казіно проста дэбільныя правілы…
раней нібыта і пры адмене давалі наступную партыю спінаў
Падкажы тады, у якім слоце ў іх можна 0,4р зліць? Эндорфина ў забароненых
так, цікава атрымліваецца… калі фрыспіны дадуць суму не кратную 5р то “аўтаматам” пазбаўляешся астатніх партый спінаў(гэта калі яшчэ тандэркік у дазволеных слотах)
пахне нагіналавам
Як правіла пры дасягненні пэўнай сумы яна аўтаматычна становіцца кэшам ужо. Гэта нават у правілах прапісваюць. Там мізэрныя сумы. Не ведаю, чаму тут гэта не спрацавала. Было падобнае, але там эндорфина не была забароненай. Але тут сэнс-то ў іншым. Гэта па сутнасці абарона казіно ад вельмі дасведчаных 😁
з усіх казіно дзе калі-небудзь адыгрываў бонусы – сустракаў такое толькі ў ікс і жое, ну і раней у сетцы ртг яшчэ
Гэта кідалы без ліцэнзіі, як і bitcoinpenguin, захочуць заплацяць, захочуць кінуць
у PLAY’N GO можна, калі дэномінацыя дазваляе.
Такое таксама было і не адзін раз.
Ну так навошта пісаць,калі не ведаеш.
ну якраз жа ты не ведаеш, раз тэму стварыў)
Гэтыя Oshi! яшчэ тыя, калі казаць… Мне прыйшло паведамленне ад Ask пра атрымання фрыспінаў у казіно! Прайшоў па спасылцы, зарэгістраваўся, а ў выніку фрыспінаў так і не далі, бо яны не нясуць адказнасці за трэціх асоб