Абход SMS-паведамленняў онлайн
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Шмат казіно цяпер прапануюць прайсці SMS-аўтарызацыю для рэгістрацыі і г.д., г.зн. вы павінны пакінуць нумар свайго мабільнага тэлефона, на які павінна прыйсці SMS-ка з кодам пацверджання. Але што рабіць, калі вы не хочаце нікому паведамляць свой сапраўдны нумар мабільнага тэлефона або атрымаць бездеп у нейкім у пукане і не толькі.? Можна, вядома, набыць дадатковую SIM-карту спецыяльна для гэтых мэтаў, але можна паступіць прасцей. Чуў, што існуюць сэрвісы, якія дазваляюць чытаць SMS анлайн. Вось я знайшоў сэрвіс з віртуальнымі нумарамі для прыёму SMS. Усё бясплатна. Заходзіш, выбіраеш нумар, капіруеш куды трэба… усе паведамленні адразу прыходзяць на сайт. http://onlinesim.ru/ Нагадваю, што пры карыстанні падобнымі сэрвісамі вы павінны разумець, што паколькі паведамленні можа прачытаць любы карыстальнік, выкарыстоўваць гэты нумар для рэгістрацыі, напрыклад, у сацыяльных сетках або для адрасу электроннай пошты – напэўна не варта, бо ў гэтым выпадку абсалютна любы карыстальнік зможа скарыстацца функцыяй аднаўлення пароля на нумар тэлефона і атрымаць доступ да вашага акаўнта. Чакаю парад ад больш дасведчаных спецов у гэтым пытанні. Можа ведаеце падобныя сайты?
А чаму б і не завесці левую сімку, цяпер гэта каштуе капейкі і не трэба замарочвацца, і нумар пры табе
базара няма, што і капейкі стаяць. Але ж ёсць сайты дзе можна прасцей паступіць. Не кожны ж бездэп можна з першага разу адбыць, а сім-карты сольваць што ці ? 🙂 У мяне іх ужо цэлы мяшок 🙂.
атрымаць-sms-анлайн
там жа, мабыць, усяго па адным нумары на краіну, ці я не правы?
ад Расіі 3 нумары і адзін ад Украіны астатнія буржуіны
ну так, а па той, што кідаў Спартак, там быццам пабольш нумароў, быццам яшчэ ёсць такая фігня як эмуль нумароў. тыпу праграма на камп
дарэчы, у цябе дакі ў Blue Lions пры вывадзе патрабавалі? нармальна вывелі другі выйгрыш?
Дакі стандартныя (паспорт, камуналка, скрын плацяжкі) Другі яшчэ не вывелі (саппорт кажа, што зробім у бліжэйшы час і звычайна вывад па раніцах і па вечарах, так што чакаю) хоць заявленыя 8 гадзін даўно прайшлі
да я проста думаюб туды депнуць, але як то баюся., слоты падобныя на новомат але 5 ліній трохі засмучае
там ёсць і стандарт да 40 ліній увогуле на аматара яны
ну судзячы па скрыншотах)) то даюць там слоты на 5 ліній)))))