Абдуры́лі ў новым казіно TIGER. Адзін з відаў махлярства.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
учора, 13:36
ад
Appolo
|
1 Адказ
|
64 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пачаў рэгістравацца ў новым казіно Tiger.
Працуе яно толькі праз В@Н(што дзіўна, няма грошай на люстэркі?)
І вось увесь час выдае памылку, увёў даныя, памылка, не пускае ў акаўнт.Прабаваў розныя краіны, розныя браўзеры.
На наступны дзень усё ж зайшоў ТОЛЬКІ праз змяненне пароля і пытаю ў падтрымкі – на каго зарэгістраваны(я ўводзіў код афіліята). Пішуць – “вы ўжо зарэгістраваны НЕДЗЕЛЮ таму, пад іншым партнёрам, хто гэта, яго даныя даць не можам, з якога IP(я зарэгістраваўся) даныя даць не можам, а вы перайшлі па спасылцы з ліста і зарэгістраваліся”….а, яшчэ мяккасць “змяняць партнёра НЕЛЬГА”…
Я так здзівіўся, як так, на пошце наогул няма ніякіх лістоў ад партнёраў Tiger. Я не рэгістраваўся, але аказаўся прымацаваны да іншага партнёра.
Мне здаецца, Tiger сам замяшаны ў гэтым скаме, у яго НЯМА кнопкі пацвярджэння пошты, як ва ўсіх казіно.
У мяне складваецца ўражанне, што ў Tiger гэта спецыяльна так зрабілі.
Скамер (ці менеджар казіно) проста бярэ базу электроннай пошты, націскае РЭГІСТРАЦЫЯ, уводзіць вашу пошту, потым другую, трэцюю, .. сто акаўнтаў, другую, трэцюю новых акаўнтаў… Атрымліваецца некалькі соцень рэгістрацый, а калі вы прыходзіце рэгістравацца, вы ўводзіце новы пароль і ўжо аказваецеся прымацаваныя да скамерскага партнёра.
А калі вы пра гэта не ведалі, і ў вас пошта на gmail і вы зарэгістраваліся праз кнопку Google, то ў вас гатовы мультыак, вас пры вывадзе проста заблакуюць. Таму што ўваход праз Google і ўваход па электроннай пошце – гэта розныя акаўнты, хоць гэта адна і тая ж пошта.
Яшчэ адна падазронасць супраць Tiger, што пры рэгістрацыі не было надпіса “у вас ужо ёсць акаўнт у гэтым казіно” – як ва ўсіх казіно бывае.
Таму я адразу і не зразумеў, што мяне ўжо нехта зарэгістраваў.
Акаўнт я заблакаваў праз падтрымку.
Таму калі вы кідаеце каму-небудзь пошту або пішаце яе ў адкрытым доступе – які б дурняк ні смяяўся “ды каму ты патрэбны” – вас спакойна заскамяць, вас проста загадзя зарэгіструюць і прымацуюць да сябе.