Абароніць ад бяды

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 8 October 2018 ад | 1 Адказ | 1,457 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 377
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015

Усім прывітанне. Даўно сачу за блогам ТТР, але пра форум не ведаў, вырашыў выліць сваю гісторыю.

Навошта пішу Вам не ведаю, напэўна ўжо з адчаю, не прашу дапамогі бо сумняваюся, што камусьці да тваіх праблем. Папярэдзіць іншых, пачаткоўцаў ЛУДАМАНАЎ!

Год таму, сядзеўшы за кампутарам і лістаючы YouTube, мне трапіў канал “лудомания” – там быў прамы эфір, з вялікай колькасцю падпісчыкаў і г.д. шчыра кажучы ў той час гэта тэма мяне не цікавіла, толькі развясціла, што знаходзіцца лох, які паддаецца на гэта і прайграе свае грошы.

Так ось праз месяц мне зноў трапіла відэа гэтага канала з назвай “мол как я занёс 5 млн”, ну я ўвайшоў паглядзеў, там хлопец выйграў 5 млн, думаю “нічэсе”, бывае і такое, праходзіць час, я зноў трапляю на гэты канал, ну ўжо з цікавасцю гляджу за тым, што адбываецца, і ў думках сабе падумаў, ну што ж – зарэгіструюся, тысячу якую “дэпну” – пагуляю. Не ведаю фарт ці не фарт але той момант памяняў маё жыццё. Мая тысяча пераўтварылася ў 50 тысяч (50 тыс праклятых грошай). Я іх, натуральна, вывёў, месяц не гуляў, і тут вярнуўся думаў ну раз так пашанцавала, значыць яшчэ раз пашанцуе, і я гуляў, гуляў, гуляў, прайграў усе грошы, больш за гэтыя 50 тыс, прайграў у суме тады 150 тыс рускіх рублёў. На год супакоіўся, забыў пра ўсё, пераступіў, родныя тады дапамаглі вырушыць з маёй сітуацыі, вельмі ім удзячны, я заблакіраваў усю тэматыку казіно, працаваў і забыў пра гэта на год.

Вось праз год я трапляю на відэа нейкага стрымера казіно і зноў у мне адкрываецца гэта пачуццё, вось паспрабую што там, тысяча, зноў выйграю вялікую суму, радасці няма межаў але адразу ж не заўважаючы як яе прайграю, я ўвайшоў у азарт настолькі, што прайграў усе свае зберажэнні і адкладзеныя грошы на бізнэс – гэта жах! Я набраў крэдытаў, я ўлез у іх, я пазычыў грошай – я лох!!!!!!!!!!!!!!!

Гэтым разам я кляўся, клаў руку на Біблію, што больш да гэтага ніколі не вернуся.

З вясёлага 25-гадовага хлопца я ператварыўся ў засмучанага, дэпрэсіўнага чалавека. Зараз я ў вельмі прыгнечаным стане, я амаль не сплю, не магу заснуць, не ем, не магу ўсвядоміць, што я банкрут, зусім нядаўна пачаў сваю справу, якую па сутнасці прайграў сваёй ідыёцкай выходкай. Усе гэтыя жудасныя думкі проста душаць…. Бізнэс-партнёр сказаў, што не хоча мець са мной спраў, я яго зразумеў, я страціў усё і нават родных, яны мне такую выходку паўторна не прастылі. Гэта дно – я проста апусціўся на дно, у мяне зараз вельмі жудасны дэпрэсіўны стан. Я застаўся з гэтай праблемай зусім адзін!

Я ў вялікім адчаі, учора думаў павесіцца, але так і не вырашыўся, слабак я напэўна.

На дадзены момант у мяне вельмі шмат доўгаў. Доўгі перад сябрамі (якіх я страціў) на 500 долараў, крэдыт на 6000 долараў (хоць на 36 месяцаў, з цяжкасцю можна выплаціць, за тры гады), а вось мікрапазыка на 600 долараў (сёння паспяхова ператварылася ў 1000 долараў), я не гуляю ўжо 2 месяцы, але і знайсці грошы не магу, каб справіцца з доўгамі, у мяне ўсё падае з рук пры такіх абставінах. Сёння яшчэ ў радасць мне мікрапазыку, якую мне няма чым было заплаціць, павялічылі амаль у 1,5 раза. Ой зусім забыў, махаючыся як-ніяк з доўгамі, якія трэба было аддаць знаёмым, я не заплаціў яшчэ і за арэнду кватэры.

Я Вам усё гэта напісаў не для таго, каб выклікаць слязу жалю, а каб даставіць падпісчыкам форума, каб яны ніколі не гулялі, гэта вельмі жахліва, руйнуюцца сем’і, давер (гэта самае дарагое) !!!!!!! жыцці, усё руйнуецца.

Калі хочаш зламаць сабе жыццё – пачні круціць і я думаю, ты таксама хутка прыйдзеш да таго, да чаго прыйшоў я!!!!!!!!!!!!!!

Дзякуй усім, хто мяне зразумее!

Крыніца: лудостори

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...