Абароніць ад бяды
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
8 October 2018
ад
MariyaKonor
|
1 Адказ
|
1,457 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне. Даўно сачу за блогам ТТР, але пра форум не ведаў, вырашыў выліць сваю гісторыю.
Навошта пішу Вам не ведаю, напэўна ўжо з адчаю, не прашу дапамогі бо сумняваюся, што камусьці да тваіх праблем. Папярэдзіць іншых, пачаткоўцаў ЛУДАМАНАЎ!
Год таму, сядзеўшы за кампутарам і лістаючы YouTube, мне трапіў канал “лудомания” – там быў прамы эфір, з вялікай колькасцю падпісчыкаў і г.д. шчыра кажучы ў той час гэта тэма мяне не цікавіла, толькі развясціла, што знаходзіцца лох, які паддаецца на гэта і прайграе свае грошы.
Так ось праз месяц мне зноў трапіла відэа гэтага канала з назвай “мол как я занёс 5 млн”, ну я ўвайшоў паглядзеў, там хлопец выйграў 5 млн, думаю “нічэсе”, бывае і такое, праходзіць час, я зноў трапляю на гэты канал, ну ўжо з цікавасцю гляджу за тым, што адбываецца, і ў думках сабе падумаў, ну што ж – зарэгіструюся, тысячу якую “дэпну” – пагуляю. Не ведаю фарт ці не фарт але той момант памяняў маё жыццё. Мая тысяча пераўтварылася ў 50 тысяч (50 тыс праклятых грошай). Я іх, натуральна, вывёў, месяц не гуляў, і тут вярнуўся думаў ну раз так пашанцавала, значыць яшчэ раз пашанцуе, і я гуляў, гуляў, гуляў, прайграў усе грошы, больш за гэтыя 50 тыс, прайграў у суме тады 150 тыс рускіх рублёў. На год супакоіўся, забыў пра ўсё, пераступіў, родныя тады дапамаглі вырушыць з маёй сітуацыі, вельмі ім удзячны, я заблакіраваў усю тэматыку казіно, працаваў і забыў пра гэта на год.
Вось праз год я трапляю на відэа нейкага стрымера казіно і зноў у мне адкрываецца гэта пачуццё, вось паспрабую што там, тысяча, зноў выйграю вялікую суму, радасці няма межаў але адразу ж не заўважаючы як яе прайграю, я ўвайшоў у азарт настолькі, што прайграў усе свае зберажэнні і адкладзеныя грошы на бізнэс – гэта жах! Я набраў крэдытаў, я ўлез у іх, я пазычыў грошай – я лох!!!!!!!!!!!!!!!
Гэтым разам я кляўся, клаў руку на Біблію, што больш да гэтага ніколі не вернуся.
З вясёлага 25-гадовага хлопца я ператварыўся ў засмучанага, дэпрэсіўнага чалавека. Зараз я ў вельмі прыгнечаным стане, я амаль не сплю, не магу заснуць, не ем, не магу ўсвядоміць, што я банкрут, зусім нядаўна пачаў сваю справу, якую па сутнасці прайграў сваёй ідыёцкай выходкай. Усе гэтыя жудасныя думкі проста душаць…. Бізнэс-партнёр сказаў, што не хоча мець са мной спраў, я яго зразумеў, я страціў усё і нават родных, яны мне такую выходку паўторна не прастылі. Гэта дно – я проста апусціўся на дно, у мяне зараз вельмі жудасны дэпрэсіўны стан. Я застаўся з гэтай праблемай зусім адзін!
Я ў вялікім адчаі, учора думаў павесіцца, але так і не вырашыўся, слабак я напэўна.
На дадзены момант у мяне вельмі шмат доўгаў. Доўгі перад сябрамі (якіх я страціў) на 500 долараў, крэдыт на 6000 долараў (хоць на 36 месяцаў, з цяжкасцю можна выплаціць, за тры гады), а вось мікрапазыка на 600 долараў (сёння паспяхова ператварылася ў 1000 долараў), я не гуляю ўжо 2 месяцы, але і знайсці грошы не магу, каб справіцца з доўгамі, у мяне ўсё падае з рук пры такіх абставінах. Сёння яшчэ ў радасць мне мікрапазыку, якую мне няма чым было заплаціць, павялічылі амаль у 1,5 раза. Ой зусім забыў, махаючыся як-ніяк з доўгамі, якія трэба было аддаць знаёмым, я не заплаціў яшчэ і за арэнду кватэры.
Я Вам усё гэта напісаў не для таго, каб выклікаць слязу жалю, а каб даставіць падпісчыкам форума, каб яны ніколі не гулялі, гэта вельмі жахліва, руйнуюцца сем’і, давер (гэта самае дарагое) !!!!!!! жыцці, усё руйнуецца.
Калі хочаш зламаць сабе жыццё – пачні круціць і я думаю, ты таксама хутка прыйдзеш да таго, да чаго прыйшоў я!!!!!!!!!!!!!!
Дзякуй усім, хто мяне зразумее!
Крыніца: лудостори