888(ru)500+1000 фрыбэт
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
11 кастрычніка 2018 г.
ад
Benisuzume
|
49 Адказаў
|
4,947 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у мяне тое ж самае
ураа
но что то нет бонуса в личном кабинете , да Благодарим Вас за обращение.
У цяперашні час назіраюцца часовыя тэхнічныя цяжкасці. Спецыялісты займаюцца іх вырашэннем.
Усе змены Вы зможаце ўбачыць у Асабістым кабінеце на сайце http://www.888.ru, калі ласка, чакайце.
Мы працуем над паляпшэннем нашых сэрвісаў.
Тая ж фігня, бонусу пакуль няма! Хоць некаторым ужо налічылі!
Будзем чакаць!!!
не ну амаль таксама напісалі, што далі))) а па факце няма
УСЕ ЧАКАЙЦЕ АККАУНТЫ ЁСЬ!!!! УЖО ФРЫБЕТЫЫЫЫ
ПАДТВЕРДЖАЮ
)
Налічылі. +++. Ыыыыы))
Ага, з’явіўся. Дрэнна толькі шансаў вельмі мала. Сам фрыбэт спісваюць і калі нешта без праблем з маленькім каэфам ставіць, то і выхад будзе капейкі. А калі з прыстойным каэфам ставіць, то шанец адгадаць 3 з 3-х увогуле малы.
ты што.. ёсць варыянты…
бяры два падзеі з вельмі маленькімі каэфамі тыпу 1.15 або 1.2, а трэцяе бяры хаця б за 1.5
У выніку атрымаецца больш за 2,0!!
Так я і задумaўся на колькі змог. Паставіў невялікія кэфы, занёс ~ 250 р і наступнай стаўкай прайграў)
Ну ладна, халява ёсць халява, зьноў навобум пастаўлю)
Ты прав… фрыбэт ёсць фрыбэт.)
Нарэшце сыграла)) Вывялі за 20хвілін , дэпы не рабіў, у Цупісе і ў іх вэрыфікаваны
Вось гэта крута, віншую.
А я нядаўна толькі паставіў на 3 тэннісы з профітам 1666) якіхсьці, спрабую сачыць і не разумею там нічога. Сайт у іх нейкі крывы, ці я не даганяю…)
Падкажы, а што значыць «і ў іх верифицирован»? Я таксама верифицирован у ЦУПІСе, але 888 усё роўна адпраўляе мяне ў Сталото. Ты хадзіў у Сталото?
Аб якім менавіта законе ідзе гутарка, Тацяна не змагла ўдакладніць. Мабыць, пра ўнутраны. Буду праходзіць Сталото (у маім горадзе іх няма, слава богу) – загляну, можа быць.
Няма фрыбэта… зараз няма часу морочыць Тацяню😜 Увечары я яе даібу😄 Таня, беражыся😁
Мяне вось раніцай толькі налічылі фрыбет .
Я на працу, пайшла😒 няма калі мне😕
Мабыць так, калі няма другога пашпарта грамадзяніна Расіі)
Так, хадзіў, абышоў 4 кіёскі, усюды ці не ведаюць, як рабіць, ці тупа лянівыя. У адным трапілася нармальная цётка, усё зрабіла за хвіліну
Я для сябе вырашыў утруся – замарочаюся. У выніку зліў і закрыў для сябе 888. 🙂
Сам-то не мог ім растлумачыць як?
цісні на чорны ярлык у маніторы 888.ру устаўляй нумар тэл. і пацвярджай.
канешне не ведаюць там пенсіянеры працуюць.