5plusbet шахраі
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
19 кастрычніка 2017 г.
ад
macur666
|
36 Адказаў
|
3,151 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Развеліся некалькі сайтаў на бетконстаркте, думаю, што працуюць па адной схеме. Ведаю 5плюсбет, фетбет, іншыя не памятаю. Даваюць за рэгу 30 баксаў бонуса з вагерам х1. Уже падазрона. Ад суму вырашыў узяць у 5плюсбет гэты бон і як-то лёгка так адмыў. І пачалося. Дэпнуў мінімалку для вываду. Заяўку на вывад адмянялі раз 5 па бязглуздых прычынах. Праз 3 дні папрасілі ідэнтыфікацыю па скайпу. Пасля верифікацыі чалавек у скайпе сказаў, што грошы перавёў. А вывад на яндекс. 4 дні прайшло, а грошай так і няма. Цяпер у іх “Прабачце ёсць тэхнічная праблема, але як мага хутчэй пытанне будзе вырашана.” Атрымліваецца па такой схеме тупа выціскаюць мінімальныя дэпазіты, ну і большасць, канечне, не дачакаецца вываду з такой верифікацыяй. Я дачакаўся, але проста таму, што там і зліваць то не хочацца, слоты жудасныя, покер са спортам не цікавыя.
Людзям выплачвалі з Фетбета.
бачыў, але там новарегі адпісваліся, так што не факт
ну выплачвалі гэта зразумела.но якой цаной?) долгiя нудныя ,неабгрунтаваныя ,і кожным днём усё новыя і новыя прычыны ,для таго каб адцягнуць выплату і прымусіць грока зліць свой выйгрыш – гэта ж і ёсць самае галоўнае махлярства,прычым цалкам легальнае,нават па правілах казіно
у мяне ў зикабет было адыграна 100 бакінскіх ( 6700р) я ў рублёвым рахунку, у чаце сказалі деп не трэба – выводзьце – паставіў і пачаліся писдоплякі, то фота якасць дрэнная (покерстарс прыняў на ўра) то камуналку ім падай і г.д. – кароче зліў – паслаў іх нафіг і забыў пра гэта ўвогуле
Факт. Не памятаю хто, але вось літаральна месяц таму хто-то з нашага форума выводзіў 400+ еўра. Фрыху яшчэ рабіў парэнёк.
Регнулик, здаецца) так і яму, здаецца, хутка выплацілі!
Зноў марозяць капейкавую выплату…Знайшоў у іх у правілах такую інфу: Вывад грошай ажыццяўляецца з дапамогай запытаў. Пакуль існуючы запыт не будзе задаволены, іншы зрабіць немагчыма – ён можа быць выкананы толькі пасля выплаты. Калі запыт не рэалізаваны на працягу трох дзён, ён анулюецца.
Прытым што разабрацца з імі ніяк, чат толькі для адказаў шаблонамі, мне нават не змаглі знайсці інфармацыю, з чаго быў апошні дэпазіт. Нават ёсць пункт самаадключэння, але пры спробе заблакавацца выдае памылку. Ясна, ашуканцы і ёсць ашуканцы, але я не магу зразумець толькі аднаго – ДЛЯ ЧАГО? Як яны ўвогуле жывуць?
з 5 плюс бэта выводзіў 5к рублёў без праблем, але гэта, канечне, ні пра што, верыфікацыя толькі па паспарце была, ніякіх скайп-канферэнцый і г.д.
Адбіў я гэты бонус у покеры, потым “сіні” у Спэйс дабраў да 600 бакоў і вывелі пасля верыфікацыі і мін. дэп. за 30 хв.
чаму тады мяне так фалуюць? другі дзень вісіць 2 т.р
толькі не кіпішуй там))) пачакай, павінны вывесці
у выніку назвалі мяне мульціакерам і заблакавалі, вось так проста ў іх усё атрымалася. Доказаў, кажуць, мы не прадастаўляем.
Не гуляйце тут кідаюць гульцоў, напрыклад мяне кінулі на 5к руб зрабіў дэпазіт 500 руб па 100% бонусу да гэтага я выводзіў адтуль калі давалі бонус на покер я адабіў учора бонус падняў паставіў на вывад а яны мне у вас дубль цікава адкуль вось па гэтым правіле заблакавалі акаўнт
пазней выложу перапіску з тупым чатом. вось быў вывад ![]()
😁 Усё справа ў карме)) Яна ў цябе дрэнная)))
добра хоць мяне заблакавалі да таго як я штосьці там выйграў)
Падай скаргу, а мы разбярэмся будзем
на іншым форуме мне хлопец дапамог але такая справа – я гуляў з чужога планшэта, а той, відаць, там зарэгістраваўся, і што цяпер можна нейкім чынам вырашыць, я нават яго ведаю
ну глядзі як хочаш канешне але стварыў бы
так, яны ўсім прышываюць мульты, мне вось таксама, пры тым кажуць, што некалькі. адзін акк там ствараў
ствараць не праблема варта ці таго што я гуляў з іншага прылады даўно ў тым годзе ў кастрычніку а той відаць пасля мяне зарэгістраваўся вось і атрымаўся мульцік можна гэты пытаньне як то вырашыць
тут усё залежыць ад казіно
кінь спасылку дзе пакінуць скаргу хаця б дэп вярнуць
🔗
кінь, калі ў ліставанні няма – пішы ўручную
А я склаў скаргу,паглядзім што будзе. За сябе я ўпэўнены. Ужо дзе дзе,але не ў гэтай сметніцы мультить. Я і бездеп то проста зліць хацеў.