5plusbet кідае і кідае

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 15 чэрвеня 2019 г. ад | 9 Адказаў | 1,666 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

Казіно кінула год таму на выплату, толькі на днях аб’явіўся прадстаўнік, выплацілі. Цяпер зноў, але ўжо з бонусам. Пасля выводу мінулагодняй сумы прапанавалі бонус 100%, узяў і нават адмыў, крыху вывёў. Цяпер зноў 200% далі, а чаму б не ўзяць. А не тут то было, бонус не налічыўся. Як звычайна ў гэтых выпадках, пішу ў чат, а там кіргіз, спачатку залечваў пра тое, што праз суткі пасля верыфікацыі налічыцца (відаць пра бездап), потым, калі я растлумачыў, што гэта на дэпазіт, адказвае, што ёсць неадмыты бонус, якога, вядома ж, няма, чат маўкліва зачыніў. Напісаў ім на пошту, там таксама прыкладна такі ж стыль зносін, лепяць гарбатога без сораму: “Вы націснулі пасля, недажалі да….” Але і я не даун, уж колькі гадоў усім гэтым займаюся, усё дакладна роблю. Мэта гэтай жалобы нават не ў тым, каб атрымаць бонус, а каб хайролер, дай бог, прачытаў і зліў у больш годныя рукі.

Пара гадзін перапіскі па пошце ні да чаго не прывялі. Вось што пішуць:

1)Паважаны кліент, Вы спачатку зрабілі дэпазіт, а пасля прынялі бонус. Таму ён і не налічаны. Як было: націснуў прыняць, потым зрабіў дэпазіт

2)Паважаны кліент, на скрыншотах бачна, што Вы зрабілі дэпазіт пасля чаго прынялі бонус.  Як было: Пасля дэпазіту напісаў у чат і адправіў ім скрыншот. Нічога там не відаць, з мяне зноў робяць дурня.

3)Паважаны кліент, сістэма аўтаматычна налічвае бонус, калі выкананыя ўмовы. Па скрыншотах відаць Вашы дзеянні, быў зроблены дэпазіт, а ўжо пасля быў прыняты бонус. На вашым скрыншоце паказаны час пачатку бонуса, а не прыняцця. 

Вось тут і ўсё ясна

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.
macur666, 15 чэрвеня 2019 г.
пішу ў чат, а там кіргіз

ты што супраць кіргізаў маеш?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
StalinGulag, 17 чэрвеня 2019 г.
ты што супраць кіргізаў маеш?

Так, відаць, падгарала) У такім стане ўсе дрэнныя)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
50
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16 мая 2019 г.

А ўвогуле канторка сумніўная , шчыра кажучы мне зусім не падабаецца ! А заліваць туды уж дакладна не збіраюся!!! Яна ў мяне ёсць і я ў ёй ёсць,вось так хай усё і застаецца 😏

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

Ну а як не падгараць, пастаянна ўціраюць дзічыну, то проста кінуць на бабкі, то з бонусам выкінуць. Кіргіз гэта, канешне, вобразна сказана, а вось нас яны якраз за чуркоў і трымаюць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.
liza13121988, 17 чэрвеня 2019 г.
Ды ўвогуле канторка сумніўная, калі шчыра мне зусім не падабаецца! А заліваць туды дакладна не збіраюся!!! Яна ў мяне ёсць і я ў ёй ёсць, вось так няхай усё і застаецца 😏

у іх нават свайго дамена для пошты саппарту няма – на гмэйле сядзяць. у мяне з імі гісторыя была – я гуляў адразу ў двух румах іх сеткі і занёс турык на 700 еўра, мне адразу выдалі бан. тыдзень перапісваўся – кажуць, чувак, мы цябе ніколі не разблокуем, нават не прасі, хоць у правілах у іх не было такога, сказалі, што “гэта іх унутранае правіла” і яно не адлюстроўваецца ў іх на сайце. Самае цікавае праз паўгода адбылося, зайшоў – пішу па фану – разблакуйце, гуляць у вас хачу, яны адразу разблакавалі, я вывёў за 5 хвілін свае бабкі і забыў пра іх назаўжды. быў тады трохі ў шоку

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
50
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16 мая 2019 г.
StalinGulag, 17 чэрвеня 2019 г.
у іх нават свайго дамена для пошты падтрымкі няма – на гмэйле сядзяць. у мяне з імі гісторыя была – я граў адначасова ў двух румах іх сеткі і завёз турык на 700 еўраў, мне адразу выдалі бан. тыдзень перапісваўся – кажуць, чувак, мы цябе ніколі не разблакуем, нават не прасі, хоць у правілах у і [...]

Такое здараецца раз у жыцці ))) ты ў свой час туды зайшоў праверыцца 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі