5plusbet кідае і кідае
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
15 чэрвеня 2019 г.
ад
macur666
|
9 Адказаў
|
1,666 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно кінула год таму на выплату, толькі на днях аб’явіўся прадстаўнік, выплацілі. Цяпер зноў, але ўжо з бонусам. Пасля выводу мінулагодняй сумы прапанавалі бонус 100%, узяў і нават адмыў, крыху вывёў. Цяпер зноў 200% далі, а чаму б не ўзяць. А не тут то было, бонус не налічыўся. Як звычайна ў гэтых выпадках, пішу ў чат, а там кіргіз, спачатку залечваў пра тое, што праз суткі пасля верыфікацыі налічыцца (відаць пра бездап), потым, калі я растлумачыў, што гэта на дэпазіт, адказвае, што ёсць неадмыты бонус, якога, вядома ж, няма, чат маўкліва зачыніў. Напісаў ім на пошту, там таксама прыкладна такі ж стыль зносін, лепяць гарбатога без сораму: “Вы націснулі пасля, недажалі да….” Але і я не даун, уж колькі гадоў усім гэтым займаюся, усё дакладна роблю. Мэта гэтай жалобы нават не ў тым, каб атрымаць бонус, а каб хайролер, дай бог, прачытаў і зліў у больш годныя рукі.
Пара гадзін перапіскі па пошце ні да чаго не прывялі. Вось што пішуць:
1)Паважаны кліент, Вы спачатку зрабілі дэпазіт, а пасля прынялі бонус. Таму ён і не налічаны. Як было: націснуў прыняць, потым зрабіў дэпазіт
2)Паважаны кліент, на скрыншотах бачна, што Вы зрабілі дэпазіт пасля чаго прынялі бонус. Як было: Пасля дэпазіту напісаў у чат і адправіў ім скрыншот. Нічога там не відаць, з мяне зноў робяць дурня.
3)Паважаны кліент, сістэма аўтаматычна налічвае бонус, калі выкананыя ўмовы. Па скрыншотах відаць Вашы дзеянні, быў зроблены дэпазіт, а ўжо пасля быў прыняты бонус. На вашым скрыншоце паказаны час пачатку бонуса, а не прыняцця.
Вось тут і ўсё ясна
ты што супраць кіргізаў маеш?
Так, відаць, падгарала) У такім стане ўсе дрэнныя)
А ўвогуле канторка сумніўная , шчыра кажучы мне зусім не падабаецца ! А заліваць туды уж дакладна не збіраюся!!! Яна ў мяне ёсць і я ў ёй ёсць,вось так хай усё і застаецца 😏
Ну а як не падгараць, пастаянна ўціраюць дзічыну, то проста кінуць на бабкі, то з бонусам выкінуць. Кіргіз гэта, канешне, вобразна сказана, а вось нас яны якраз за чуркоў і трымаюць
у іх нават свайго дамена для пошты саппарту няма – на гмэйле сядзяць. у мяне з імі гісторыя была – я гуляў адразу ў двух румах іх сеткі і занёс турык на 700 еўра, мне адразу выдалі бан. тыдзень перапісваўся – кажуць, чувак, мы цябе ніколі не разблокуем, нават не прасі, хоць у правілах у іх не было такога, сказалі, што “гэта іх унутранае правіла” і яно не адлюстроўваецца ў іх на сайце. Самае цікавае праз паўгода адбылося, зайшоў – пішу па фану – разблакуйце, гуляць у вас хачу, яны адразу разблакавалі, я вывёў за 5 хвілін свае бабкі і забыў пра іх назаўжды. быў тады трохі ў шоку
Такое здараецца раз у жыцці ))) ты ў свой час туды зайшоў праверыцца 🙂
і, дарэчы, бетконстракт сетка – гэта не кіргізы, а армяне
І так відаць, што армяне, а ў чат саджаюць кіргізаў, каб танней было