5000 за рэгістрацыю ў БК
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
14 April 2020
ад
loloffa6a
|
63 Адказу
|
4,913 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
БК Tom.bet налічвае на бонусны рахунак 5к, я разбіў па стаўках, ставіў ад 1,7 кф усё пракатвала, у сэнсе паставілася, па правілах яшчэ не ўсё ведаю, чакаю адказу ад саппорту як адыгрываць і ці трэба ўвогуле адыгрываць, выкладаю, бо могуць прыкрыць лаўчонку, ну а калі фуфла аказжацца, не абвіняйце, хацеў як лепш
Усім удачы
ад якога? пашта ў іх не працуе, на ўказаны адрас лісты не адпраўляюцца, а лайв-чата ў іх няма.
у мяне з Рамблера адправілася, зараз яшчэ праверу
Мдэ… такая шарашкіна кантора… аж жах…
з gmail паспрабуй, на іншых форумах пішуць, што таксама не адпраўляюцца лісты.
і яшчэ, пару людзей паспрабавалі з цікавасці закінуць 10р, дэп прыняўся адразу, паставілі назад гэтыя 10р на вывад, і ўсё, цяпер чакаюць, калі вывесяць і незразумела, вывесяць ці ўвогуле.
у мяне 2 стаўкі зайшлі, зараз на вывад паставлю, пагляджу, што будзе
ні х ,яны зноў на бонусным балансе, паграю далей
там ёсць трансфер з бонуснага балансу на рэальны, толькі сэнсу нуль, паставіш і ўсё, і будзеш вечна чакаць, а адмяніць гэты трансфер нельга.
я ўжо ўсё ў лайв воткнуў, лічы, стаўка сыграла, а дзе той трансфер шукаць?
ўкладка “Вывад сродкаў”
ёсць бук time of Bet і той дызайн такі ж, то кідалова, я ўсё нармальна адыграў дакі адправіў і мой акк тупа выдалілі
знайшоў спс, паставіў на трансфер, хз што будзе,відаць кф норм былі
зашоў шча туды ,больш на пари-матч пахожа дызайн,тут па прасцей будзе
20 к на рахунку цяпер пераведу на рэальны і паставлю на вывад ))) і пошлюць мяне на………))
ну калі яны не падобныя то я хз
яны адзін у адзін, толькі каляровая гама іншая
гэта махляры па-любому збор дакументаў, а потым закроюць лаўку
а так на париматч падабен таксама, нават прамо такія ж
па ўсім выглядае – сметніца, паглядзім пазней
Нейкае наебалова ўзяў у лайве матч і тут жа разлік – прайгрыш)) а матч жа яшчэ ідзе))
Правер свой аккаунт у мяне трансфер прайшоў паспяхова. Грошы ўпалі на асноўны баланс,цяпер чакаю выводу!
пакажы скрын
(Прычына адмовы: Каб вывесці ўсю суму бонуса, вы павінны папоўніць рахунак на 1500 руб, пасля чаго зможаце выводзіць грашовыя сродкі)
Тое самае,адмовілі!
будзеш дэпаць ? ))))