5 еўра без дэпазіту
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
29 чэрвеня 2017 г.
ад
AydarKaribullin
|
18 Адказаў
|
1,160 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
сайт: 🔗
бонус : 5 евро
бонус код (уваджваць пры рэгістрацыі) : 5FREE
вейджар : х50
максімальны вывад : невядомы
заўвагі: няма магчымасці адмыць бонус у Microgaming
для Расіі недаступна
Беларусь атрымана – Айдар плюсую
На жаль, не праверыў. Вялікі дзякуй. Украіна атрымана.
Як магла быць атрымана Украіна, калі ў мяне ўкраінскі айпі і блакуе краіну. Ды і ўвогуле амаль усе краіны казіно блакіруе. Трэба хаця б Термсы вывесці, у правілах размяшчэння бездапазітных бонусаў усё ж апісана, як гэта рабіць. Ці ваша персона мае прывілеі перад іншымі карыстальнікамі форума?
я атрымаў з Украіны )
нетент не адкрываўся, хутка ў Бук оф РА саліў
Я кажу у мяне з ВПН нават усе краіны, якія ёсць блокуе сайт. А мой айпі украінскі тым больш)))
нават 4 цэнты засталося, мб напі не падкантрольныя айпі ён і прапускае )
Так у мяне ў Крыме прамы ўкраінскі АЙПІ і ўсё роўна блакіруе.
там же русские законы, айпи мб и украинский но провайдер то работать должен по русским законам
у меня вот тоже айпи украинский, но вк и яндекс не заблочены
Зноў тролінг))) Зашоў я на сайт, толькі па прамой спасылцы! Па спасылцы, якая з форума фарміруецца, блакіруе любы айпі. Прычым правайдэр па рускіх законах да айпі-адрасу?))))
Украіна атрымана. Акк ..як аказалася там быў..увёў код-получыў 5 ку. Без ВПН і г.д.
не, я сур’ёзна так думаў
Ніякага тролінгу, проста шукаў, у чым можа быць прычына, вось 3 з 4 з Украіны ж атрымалі
У сэнсе як? Маўча.
І што я, па-тваім, мусіў яшчэ напісаць у бонусе? Што маўляў “Respect-Gold” просьба не турбавацца? У мяне ўсё актывавалася нармальна. Расію я па зразумелых прычынах не правяраў, але людзі адписаліся, што іх не пускае, Беларусь адписаліся, што ўсё нармальна, за што я ім удзячны. А тое, што ў цябе там правайдар капее ці яшчэ што, я тут якім бокам?
Я ж нібы напісаў, што ўжо зайшоў! Зарэгістраваўся і паспяхова зліў! Я напісаў гэта таму, што ёсць пэўныя правілы размяшчэння бездапазітных бонусаў. Я разумею, што ты стары воўк на форуме, вось чаму адпісаўся, бо ты даеш прыклад новым карыстальнікам таксама не па правілах і беспарадкава размяшчаць бездапазітныя бонусы без выводу тэрмсаў.
Сорры, не заўважыў. Ёсць пэўныя правілы. Згодны. Але я адпісаў тую інфармацыю, якую знайшоў. Найгалоўнае …. Ну а тое, што я не змог праверыць астатнія краіны – то ўжо прабачце.
І дарэчы наконт спасылкі. Спачатку я яе зрабіў тупа тэкстам, бо ведаю гэтую непрыемную асаблівасць нашага форума. Але яе падправіў модэратар.
Яшчэ адзін момант. Бонус ліпкі. То бок гэтыя 5 еўра зняць нельга. Толькі тое, што зверху пасля выканання ўмоў па вэйджару. Радае, што мінімалка на вывад там 5 еўра.
😁 😁 😁 😁 😁