Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,898 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gans2115 у мяне асабіста такога не было, але дзяўчына расказвала, прыйшла, сказала выйгрыш з казіно, бабкі аддалі, карту заблакавалі
@gans2115 з БК – трэба падатак плаціць, па-мойму ў большасці краін СНД. Мне здаецца крыпта – наяўныя праз абменнікі. 100% ёсць такія паслугі, магчыма ў тых жа “абналшчыкаў” у вашым горадзе. Гэта відавочна лепш, чым перад банкамі апраўдвацца. Вас паклікалі ў банк і гэта ўжо факт? Сустрэча ўжо прайшла? Цікавыя падрабязнасці.
на пиастриксе на крыпту абмежаванне 500usdt у дзень што ці?
@artak_d тупіцу, бо заклініла 115 115 115, я пытаюся, а што напісана ў 115-ым:))) , 115 115 115, усё! Ён, начальнік аддзела, нават не змог сказаць, што ў 115-ым! Хоць бы прачытаў, вывучыў! Увогуле нічога, навошта клічылі;))) . Грошы кажа, у касе можаце зняць. Карыстацца картамі Сбер цяпер нельга. 🚫
Чаму нельга? Я пару дзён таму на сбер выводзіў, усё было нармальна. У іх нейкія змяненні ці што?
@goldking Ніякіх змен. Чалавек нешта ня тое сказаў, не падумаўшы.
Пиастикс, акрамя крыпты, адзіныя, хто не пытае пра паходжанне пераводаў.
З пиастриксом апошнім часам увогуле нейкія траблы, то не зарахоўваюць, то не выводзяць
Ну… У самым пачатку працы ў іх затрымаўся дэпазіт на тыдзень, падтрымка вельмі доўга адказвала. Вярнулі. Пазней такія праблемы маглі ўзнікаць, але вырашаліся хутка. Максімальна, мабыць, вывёў за раз 300к праз іх. Усё нармальна. Быў момант, калі плацёж быў паспяховы, але не ўсе грошы дайшлі. Прыйшлося кідаць выпіску. Зноў жа, вярнулі праз суткі на баланс самага кашалька. Што магу сказаць. Хаця бываюць не вельмі моманты, але ў цэлым сэрвіс добры як для дэпазітаў, так і для вывадаў.
@viktoriya888999 Тут хутчэй з усімі плацёжкамі ,сбп у тым ліку .
А цяпер якая сітуацыя з піастрыксам , яны таксама разбіваюць плацяжы па 1к?
Проста напэўна ўжо месяц не карыстаўся гэтым кашальком, думаю вярнуцца, але калі яны раздзяляюць вялікія плацяжы, то гэта дрэнна, канечне
@misterrobot не па 1000, але раздзяляюць
Хто выводзіў апошнім часам на сбер???
Такі прыкол атрымаўся. Папаўняю на кашалёк на карту спосабам, вяртаецца назад сума мне на карту, маўляў не прайшоў пераклад. Я нанова выбіраю гэты спосаб і ўжо мне даюць іншыя рэквізіты і ўсё адразу папаўняецца. І маё здзіўленне, калі я зайшла праз пару гадзін на кашалёк, там на балансе яшчэ сума, якая адменілася і прыйшла мне вяртаннем на карту. Атрымліваецца яны мне двойчы залічылі адну і тую ж суму. Не ведаю, ці ясна я растлумачыла сітуацыю, ці не.
Не вельмі зразумела, але яны часта адмяняюць выплату і вяртаюць на кашалёк. І з карты таксама часта, пераклад быў паспяховым, праз пару хвілін грошы вяртаюць на карту. Малаверагодна, што вам залічылі двойчы.
@roull Было такое ў мяне таксама зусім нядаўна. Пры вяртанні на карту, праз некаторы час зайшоў і на балансе пиастрикса тыя грошы, якія не папоўніліся і вярнуліся на карту.
@lana888 так, бывае! Быў нават такі выпадак: узяў рэквізіты і не папоўніў :))) а потым грошы з’явіліся. Яны праз раз, часам потым забіраюць, як сістэмнае спісанне, а бывала і не забіралі :)))
@gans2115 потым кашалёк у блакіроўку адлятае
@migguer нічога не адлятае! З чаго ён павінен адляцець, калі гэта іх косяк.
@migguer адлятаюць калі чэкі падробныя шлюць.
@roull Што азначае “наврад ці”🤣Я што, лічыць не ўмею
@roull Пару дзён таму выводзіў, усё было нармальна, прыйшлі 3 плацяжы па касару, калі ты пра СБП маеш на ўвазе.
@goldking братач, май на ўвазе, Сбер заблакуюць, потым не разблакіруюць, я ўсё ім даслаў, што трэба, а марна, няма і ўсё! Хоць мяне заблакавалі, я падлічыў, вывадаў за месяц на гэтую карту было ўсяго 131000 руб. Прынёс усе даведкі, якія яны запытвалі, упрынцыпе я думаў усё будзе норм, у мяне афіцыйна 195000 зарплата і не, з-за гэтых 131 тысячы страціў карту!
@gans2115 @gans2115 якія сумы за адзін раз выводзіш на карту?