Selector не выводзіць грошы.
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
15 January 2020
ад
Appolo
|
117 Адказаў
|
19,401 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пазнаеш?))
Відавочна, з гэтага паста ўзялі скрыны. А што тут анамальнага? Не разумею…
Добра,проста трымаем ветку,можа яшчэ які актывіст прыйдзе і парадуе нас выплатамі))Удачы табе Дынар.
Дзякуй, і вам. Як я пісаў вышэй – я толькі напісаў водгук (можна ж не толькі адмоўныя пісаць, як я разумею, станоўчыя таксама можна). Я ж нікага не заклікаю там гуляць ці ў іншым месцы.
І гэта сумна…
вангую будзе супадзенне па IP з прадстаўніком аднадзёнкай)
Вашы паведамленні поўныя канструктыву. Звычайна так сябе паводзяць балбатнікі, якія пішуць неабгрунтаваныя абвінавачванні ў інтэрнэце або набіваюць пасты на форумах ад бездзельля. Гэта не абраза. Гэта факт…
Я прапаноўваў любыя пруфы…
Ад вас жа толькі здагадкі, дамыслы, іншы флейм.
Ну гэта не дакладна ўсё што ты сказаў
З той жа оперы.
МБ пачнеце ўжо пісаць змястоўныя паведамленні?
Мне там вывелі ўсяго 70 тысяч, з улікам таго, што я ўнёс туды каля 4к і аб’юзіў баг у софце. Мабыць, пабаяліся высвятляць тэму і без праблем вывелі. Так што казяве респект, плацяць нават за свае памылкі. Маглі б і больш вывесці, але я пабаяўся нахабнічаць, у любым выпадку халява.
кароч,каму хочуць-выводзяць,каму не хочуць—не выводзяць,на форумах новыя сведчанні
Гэта не прэтэнзія, а больш хутчэй папярэджанне для гульцоў пра нізкія ліміты на выплаты. Усяго 250к рублёў у месяц. Гэта значыць, пакуль ліміты не павялічаць, асабіста я не бачу сэнсу гуляць стаўкамі больш-менш вялікіх памераў.
Буду чакаць надыходу 10-га сакавіка. Да таго моманту гуляць, натуральна, не буду, бо нават у выпадку выграшу вывад давядзецца доўга чакаць. Буду трымаць у курсе.
Селектар вывадзіць, але ёсць і непрыемныя акалічнасці (але ўсё ў межах дамовы). Учора ў ім занёс 827 000 руб па стаўцы 1000 руб, падымаўся да 900к.
Ну, потым як належыць частку спусціў (мая памылка, натуральна). Па выніку на балансе засталося 481219.37 руб. Вывад адхілілі па прычыне месячных лімітаў, хоць раней (тыдзень таму прыкладна) у саппорта ў чаце пытаўся пра ліміты, мне ён адказваў, што лімітаў няма. Вырэзкі з перапіскі прыкладаю.
Учора ж прычынай адхілення заяў на выплаты паслужылі ліміты. Гэта значыць вывад мне будзе даступны амаль праз месяц толькі пасля 10-га сакавіка 2020 года (і толькі 250к, трэба разумець. Гэта значыць 480к, да вялікага шкадавання, давядзецца выводзіць 2 месяцы)
Пацікавіўся, чаму раней мяне саппорт дэзінфармаваў (прадаставіў ім вырэзку з дыялогу) – адказалі:
Ліміт 250 000 у месяц на вывад.
![]()
![]()
Перапіску з саппортам выклаў з іх дазволу, каб потым з боку казіно да мяне не было прэтэнзій адносна таго, што вылажыў інфармацыю без іх згоды.
Скрын з адхіленымі заяўкамі на выплаты (раней саппорт рэкамендаваў ствараць заяўкі па 15к)
Да наступлення лімітаў з выплатамі праблем не ўзнікала:
На ўсялякі выпадак уключыў на акаўнце двухфактарную аўтэнтыфікацыю.
У цэлым да казіно прэтэнзій не маю. Спадзяюся, з вывадам гэтых грошай праблем таксама не ўзнікне.
Бачыў твой пост у афіцыйнай групе. Па пытанні выйгрышу і вываду ў 450к..Хацеў табе там напісаць – спытаць вывелі ці не. Ты якраз тут напісаў. Ну думаю, у цябе не ўсё згублена.
Прашу прабачэння людзі добрыя!Каюся,каюся,каюся.Ведаючы пра тое што гэта небяспечны праЭкт,я вырашыў заглянуць у яго яшчэ раз 09.02…Пакруціў кола і панеслася…У выніку вывёў 4 к рублёў))))і забыў на доўгія 7 дзён (ржу нимагу)))Учора зайшоў зноў ад суму пасля таго як уклаў спаць жонку і малых.Бааа!Зноў кола пакруціў…..і паставіў на вывад 1.4к рублёў)))Вынік:афіцыйна прызнаюся я тэрпіла))))))Грошы абнулілі і сказалі так больш не рабіць.Але,чорт вазьмі як не рабіць,я так і не зразумеў…Яшчэ раз каюся братцы і абяцаю што больш туды ні нагой (але гэта не дакладна)
У іх там нейкія правілы адносна таго, што нельга назапашваць баланс з кола. Таму я да кола нават не чапаюся
НОВЫЯ ФІШКІ АД сэлектара
АБНУЛЯЕМ КАСУ як так што такое???, СБ так пастанавіла і ўсё на гэтым больш не абмяркоўваецца!!!!!
8700 выпарылася!!!! ЗЛОСНЫ парушальнік правілаў!!!! Толькі пачаў пра іх меркаванне мяняць і паплаціўся.
ШВЫРЕВо, такім было, ёсць і будзе(хутка дэпазіты так у ўсіх абнуляць і да пабачэння)
ХТО ВЕДАЎ ШТО НЕЛЬГА ў гульню заводзіць даход ад рэфэрэлкі!!!!! ЖАЛОБУ КАТАЦЬ РЭБЯТЫ КАЛЕКТЫЎНУЮ ТРЭБА ХТО ТАК САМА БЫЎ АПУСЦАШАНЫ ідыётскімі выходкамі СБ сэлектара!!!!!!
Калі Ваш баланс быў ануляваны, значыць было парушэнне правілаў сайта. У наступны раз, калі Вы будзеце выконваць усе правілы – Ваш вывад будзе зацверджаны.
ЗРОБЛЕНА СТАВАК
75425
СУМА ВЫЙГРЫШАЎ
860 416.37 ₽
3.1.2.22. Выкарыстоўваць сродкі, атрыманые з партнёрскай праграмы, толькі для непасрэднага вываду на ўласны рахунак.
Сродкі, якія былі атрыманы з партнёрскай праграмы, дазволена выкарыстоўваць толькі для непасрэднага вываду на рахунак у плацежнай сістэме або банку. На рэферальныя сродкі нельга гуляць.
Вы выкарыстоўвалі гэтыя сродкі для гульні ў слоты. Ваш баланс быў ануляваны за парушэнне дадзенага пункта правілаў.
Калі Вы ў наступны раз будзеце выконваць усе правілы сайта – Вам зацвердзяць вывад сродкаў. Граючы на Вашы дэпазітныя сродкі ў Вас не будзе ніякіх абмежаванняў на вывад.
У іх такія правілы. Толькі сутыкаўся з гэтым, я на штодзённых бонусах падымаўся і ставіў на вывад, пасьля адменялі і абнулялі вывад. Атрымаецца ў іх нельга гуляць на бонусы – тады навошта вы даяце такі бонус? Напрашыцца пытаньне.
З рэфэралкамі таксама, толькі вывад. Гуляць на іх нельга. А ты пагуляў і абнулілі, я так лічу. Хоць іхнюю сістэму не зразумець.
Ніколі такога не было і вось зноў!
Так пасля рэгістрацыі ў казіно ў першую чаргу трэба вывучыць правілы! Усё вывожу ўжо трэці год і рефералку і дэпазіты – БАЛАМУТ!
У СЕЛЕКТОРА стаўленне да гульцоў як у бандытаў да ЛОХАМ думайце і не забывайце правілы патрэбныя для бяспечнага жыцця для агульнага дабра, А што яны пішуць лажа
Добры дзень! Я афіцыйны прадстаўнік онлайн-казіно Selector. Калі ў вас ёсць скаргі адносна функцыяналу нашага казіно і яны абгрунтаваныя нашымі правіламі, калі ласка, звярніцеся ў службу падтрымкі на сайце. Апэратары працуюць 24/7 і гатовыя аператыўна адказаць. Для разгляду скаргаў неабходна ўказаць ID партнёра.
Прывітанне, я ў вас гуляў паўтара года таму, выйграў у вас не з бонусаў, а менавіта з дэпазіту, вельмі некрасіва з вашага боку было, спісалі каля 60 тысяч прычым без тлумачэння прычыны, можа вы як прадстаўнік налічыце якую-небудзь кампенсацыю або хаця б вернеце дэпазіты? 🙂 лагін – tylooq
ID партнёра ўкажыце. Так я змогу ідэнтыфікаваць, што вы не выдаеце сябе за іншага карыстальніка, паколькі толькі кліент можа ведаць свой ID. Я гляджу, у чым была праблема і за што вам анулявалі рахунак.
ID партнёра: #18425
Апошняя актыўнасць карыстальніка з гэтым ID была ў 2020 годзе. Рахунак ануляваны за спробы вывесці рэферальныя нарахаванні, якія былі атрыманы з мультырахунку. Гэта супярэчыць правілам партнёрскай праграмы, таму санкцыі былі апраўданай мерай. Пра якую кампенсацыю можа ісці гаворка?