Банкі блакуюць плацяжы ў адрас казіно

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 22 кастрычніка 2018 г. ад | 14 Адказаў | 1,332 Прагляду | 5 Рэакцый
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Кліенты Сбербанка сутыкнуліся з немагчымасцю правесці плацёж у адрас замежных азартных устаноў.

SMS выглядае так:

ІМЯ ПА БАЦЬКУ, у адпаведнасці з ФЗ №244 з 19.10.18 недаступныя плацяжы па картах у карысць замежных устаноў, якія займаюцца арганізацыяй і правядзеннем азартных гульняў.

Іншыя банкі таксама блакуюць падобныя плацяжы.

Ідзе размова пра наступны дакумент:

Федэральны закон ад 29.12.2006 N 244-ФЗ «Аб дзяржаўным рэгуляванні дзейнасці па арганізацыі і правядзенні азартных гульняў і аб унясенні змяненняў у некаторыя заканадаўчыя акты Расійскай Федэрацыі».

У адпаведнасці з законам ігральныя зоны ствараюцца на тэрыторыях наступных суб’ектаў Расійскай Федэрацыі: Рэспубліка Крым; Алтайскі край; Краснодарскі край; Прыморскі край; Калінінградская вобласць. Пры гэтым ігральная зона, створаная на тэрыторыі Краснодарскага краю да 23 ліпеня 2014 года, падлягае ліквідацыі да 1 студзеня 2019 года. Дзейнасць па арганізацыі і правядзенні азартных гульняў у гэтай зоне можа ажыццяўляцца арганізатарамі азартных гульняў на падставе дазволаў, выдадзеных да 23 ліпеня 2014 года.

крыніца:vklader.ru

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Яны падбіраюцца да нас….) Шатка, валка як усё ў нас у краіне з-за злодзеяў, але падбіраюцца. Ківі таксама рана ці позна здадуцца. Асвойваем біток пасоны)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
seregelio, 22 кастрычніка 2018 г.
Яны падыходзяць да нас….) Няўстойліва, валка – як усё ў нашай краіне з-за злодзеяў, але падыходзяць. Ківі таксама рана ці позна здадуцца. Асвойваем біток, пацаны)

не бойся, знайдуць лазейкі і ківі, і яндэксы, і буду як і раней прымаць рахункі ад козяў, гэта ад дэпутатаў даўнія задумы, калі не памыляюся, ад самога Жырыноўскага гэта задумка……

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
alexey03, 22 кастрычніка 2018 г.
не бойся знайдуцца лазейкі і ківі і яндэксы і буду як і раней прымаць рахункі ад козяў, гэта ад дэпутатаў даўнія задумкі, калі не памыляюся ад самога Жырыноўскага гэта задумка……

Я ўвогуле нічога не баюся. Столькі ўжо было розных падставак, што выработаўся імунітэт. 

Калі будуць ісьці да апошняга, то зачыніць гэтую тэму яндэкс спачатку, а потым ківі, вось запомні што я зараз сказаў. 

А ісьці, хутчэй за ўсё, будуць, адзінае хто тармозіць гэта справу – гэта відаць дэпутаты, у каго ёсць інтарэсы ў гэтых плацяжах, але іх прасунуць, відочна. Але не факт, вядома, у нас краіна – карупцыйная ёлка, хз што будзе🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Я ўвогуле нічога не баюся. Столькі ўжо было ўсякіх падвохаў, што выпрацаваўся імунітэт.  Калі будуць ісці да апошняга, то закрое гэтую тэму Яндэкс спачатку, а потым Ківі, вось запомні, што я зараз сказаў.  А ісці, хутчэй за ўсё, будуць, адзінае, хто тармазіць гэтую справу – гэта, падобна [...]

а ведаеш яны могуць у рахунках не пісаць што рахунак менавіта з казіно і ўсё….тыпа могуць пісаць ТАА”Ракет” к прыкладу і ўсе пляваць…..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
а ведаеш яны могуць у рахунках не пісаць што рахунак менавіта з казіно і ўсё….тыпу могуць пісаць ООО”Ракет” к прыкладу і ім будзе плюваць…..

Лёха, ну я нават не ведаю, што адказаць……………………………)))))))))))))))))))))) 

Звані ў плацёжкі, патрабуй барыш за геніяльную ідэю))))))))))))))))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Лёха, ну я нават не ведаю, што адказаць……………………………))))))))))))))))))))))  Тэлефануй у плацёжкі, патрабуй барыш за геніяльную ідэю))))))))))))))))))

Дык не смейся, гэта ж усё рэальна. банкаў не павінна хваляваць, за кошт чаго аплочвае іх кліент…..проста ў казіно пешкі і думаць не хочуць, вось і мучаюцца потым з рахункамі…..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
да ты не смейся гэта ж рэальна ўсё.банкі не павінны турбавацца што за кошт аплочвае іх кліент…..проста ў казінах пешкі і думаць не хочуць,вось і замарочваюцца потым з рахункамі…..

Павер мне усе ведаюць пра што ідзе гаворка і як гэта працуе. Каб канкрэтна закрыць гэтыя патокі перашкаджаюць толькі лобісты казіно і плацежак, ну і тое, што біткойн з’явіўся.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ну і… Непрыемная навіна для расійскіх гульцоў, але пакуль КІВІ і ВМ працуюць… Значыць будзем жыць і гуляць… А там глядзіш што-небудзь і зменіцца ў лепшы бок 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Калі возьмуцца за Ківі . То казіно страціць нямала гульцоў ))) Сбер на сваёй скуры я ўжо адчуў . )))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

У мяне зараз гэтая банкаўская карта Сбербанка не прывязваецца да ківі кашалька, піша памылку, наўпрост пакуль нібыта фурычыць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Але гэта ўсё робіцца для нас З вамі .менш будзем дзень заліваць у казіно .кнопкі хуткага дэпазіту цяпер не будуць маніць лішні раз зарабіць дэпазіт у адзін клік ))), з вывадамі як раней праз ківі ч выводзіў так і вывесці можна і на карты раскідваць, ПРАВІТЕЛЬСтва не змагло пад сваё крыло загнаць анлайн-казіно і доіць грошы з іх . Так хоць забаронамі нас зберагуць !

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Учора я ўжо не змог ківі папоўніць з адной з карт Visa. А з другой змог. Пакуль не разумею, чаму так. Абедзве прывязаныя да ківі

kasper447, 24 кастрычніка 2018 г.
У мяне зараз гэтая банкаўская карта Сбербанка не прывязваецца да ківі-кашалька, піша памылку, наўпрост нібы пакуль фурычыць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.
Sava593, 24 кастрычніка 2018 г.
Я ўчора ўжо не змог Ківі папоўніць адной з карт Візы . А другой змог . Пакуль не разумею чаму так . Абедзве прывязаныя да Ківі

Такая ж шляпа, думаў якая то памылка узяў карту ад Ківі адвязаў, потым зноў вырашыў прывязаць і куй, ужо некалькі дзён памылку выдае.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...