30 фрыспінаў за рэгістрацыю
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
31 March 2019
ад
Malhablado
|
25 Адказаў
|
4,454 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
30 фрыспінаў у казіно Cyber Games
Пасля рэгістрацыі пацвярджаем пошту.
30 фрыспінаў у слот Good Girl Bad Girl дададуцца аўтаматычна.
Вагер: x40
Што да макскэшаута не высвятляў.
Казіно толькі на крыптавалюце (BTC і Ethereum)
На форуме ужо ёсць некалькі тэм з гэтым казіно і гэтымі фры спінамі. Многія напэўна зарэгены там, так што. правярайце, каб не наделалі мультов.
я там рэгіўся, калі Андрюха яшчэ пад стол пехатой хадзіў😁
Там дэпіць трэба каля 1400р прыкладна для выплат. макс вывад таксама каля 1400р прыкладна.
Аднаў, заказаў, паглядзім, што скажуць.
УМОВЫ БОНУСУ
НІЯКІХ УКЛАДНЫХ БОНУСАЎ ТЭРМІНЫ І ЎМОВЫ
Максімальны выйгрыш, які будзе выплачаны ў выніку бясплатнага бонусу або бясплатных абаротаў (напрыклад, 30 бясплатных абаротаў пры рэгістрацыі), складзе 0,005 BTC / 0,2ETH (нават калі сума выйгрышаў, атрыманыя вамі з выкарыстаннем гэтага бонусу, перавышае гэтую колькасць). Любая перашкаджаючая сума выйгрышаў будзе анулявана. Затым кліенты могуць прэтэндаваць на выйгрыш, уносячы дэпазіты ў біткойнах або Ethereum не менш за 0,005BTC / 0,2ETH.
Патрабаванні да ставак для бясплатных і рэгістрацыйных бонусаў складаюць сорак (40) разоў памер Бонусу, прысуджанага вам, калі іншае не паказана ў дадатковых Умовах. (Для рэгістрацыйных бонусаў, дадатковых абаротаў, бясплатных абаротаў і бясплатных бонусаў, якія не патрабуюць дэпазіту, звярніце ўвагу, што ніякія выйгрышы ўвогуле не могуць быць зняты / пераведзены, пакуль вы не перавядзеце як мінімум 0,005BTC / 0,2ETH на свой рахунак гульца.
які ж уродлівы слот далі для фрыспінаў, проста шок
У гэтым слоце адбіваў. сыпаў добра.
Адбіў бонус, як вывесці з гэтай х*йні?
Табе адказ на тваё пытанне ўжо дадзены вышэй, чытаць тэму трэба))
Шкада, вывад абмежаваны, прыкладна 27к у рублях))
А як ты граў з эфірам? У мяне ў кожнай гульні толькі на біток ідзе гульня, дзе баланс нулявы. Мяняў у профілі актыўную валюту на эфір, але ўсё роўна скідваецца, у выніку не магу вагер адбіваць
яны не выводзяць на іншых форумах прыкладна год таму была такая тэма, у мяне да гэтага часу там вісіць 12000 у пераліку на рублі
на эфір толькі ў betsoft можна
Дэпай 1400 mB і выводзь. 😁 Верыфікацыя, здаецца, не патрэбна.
А гэта колькі ў рублях?Я проста рак што да крыпты
0,005 Біткойн роўна
1 614,91 Расійскі рубель
Дзякуй, адбіў бонус , на балансе 3.5к у рублях калі , ці варта рабіць дэпазіт і выводзіць?
0,005 Біткойн роўна
1 614,91 Расійскі рубель
Кажуць, што яны не плацяць. Хочаш – правер асабіста.
Ды жартую я,хіба не зразумела?
Увогуле не раю табе туды дэпіць.
Спачатку водгукі ў інтэрнэце пра іх пашукай.
Рызыкануў хто-небудзь депнуць? Вывелі?
Ну што ты вывёў?
Я, наадварот, цікавіўся.Дэпнуў хто-небудзь.
я года 2 назад дэпіў, так мне дэпазіт нават на баланс не ўпаў, а служба падтрымкі ні на адно пісьмо не адказала. але тады біток яшчэ па 700 баксаў быў
Пра іх шмат дрэнных водгукаў, так што не дзіўна.
хто-то з форумчан нават вывеў нядаўна і яшчэ адзін пісаў у чаце, што больш за 10к на рахунку. адпішыся калі выведуць
Мне няма чаго адпісваць.Усё,што напасыпала, зліў.