30 фрыспінаў у казіно Superlines
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
4 жніўня 2017 г.
ад
Feya_Line
|
27 Адказаў
|
3,107 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
30 спінаў
спасылка для рэгі: тык
што за гульня ?
Колькі я памятаю нешта ад Betsoft. і гуляць і адмываць можна таксама толькі ў яго.
Не магу падказаць. Саппорт маўчыць.
нарахавалі каму фрыспіны ?😮 у бетсофте ..ці проста трэба пачакаць
Налічваецца ўсім. Нават піша пры рэге што там і там-то. Правей – дадуць 10 за рэгу і 20 за пошту. А дзе спіны, у саппорте ўдакладніце. Калі дачакаецеся. Я саппорта так і не дачакаўся.
Фрыспінаў ні ў якім разе не можа не быць.
![]()
адмываецца пасля ўнясення дэпазіту
У правілах напісана, што бонусы адмываюцца дэпазітам, пра бездапазітныя бонусы нічога не напісана. + там нават у правілах напісана. Што для вываду трэба зрабіць дэпазіт. І як гэта выходзіць. Мы ўносім дэпазіт, каб адмываць, а потым яшчэ ўносім дэпазіт, каб вывесці? Ага. Вядома.
Дзе ты напісаў ? Ты нават бонус не туды тады кінуў – модер ёпты 😁
Што гэта за лухта ты пішаш? Куды не туды бонус кінуў. Дзе я што напісаў? ты пра што?
![]()
Вытрымкі з правілаў
Кароче, пацаны вагер x45, гульні Fruit zen або Paco (хз што за слот), макс кэшаута няма – деп мінімальны патрэбны – вось так сказаў другі аператар, яны там відаць у Афрыцы сядзяць і бананы ядуць – ў сэнсе самі нікуя не ведаюць
YNKNOW25 вось вам код для новых рэгістрантаў, хто хутчэй забярэ. у слот Fruit Zen
Ох, прымусілі мяне чакаць адказу саппорта гадзіну.
Калі круціцца з гэтым кодам, што я даў, то спіны будуць у слоце – Gold Diggers
Вагер х45. Так. Дэп для адмывання рабіць не трэба. Усё астатняе як напісана ў 1 паведамленні.
МАКС кешаўт 50 еўра + 20 еўра дэпа. Усё як напісана ў маім першым паведамленні.
у мяне фрыспіны былі дзе я пісаў – хз гэтых нерускіх 😁 выдалі ты ўвогуле гэты бонус – толькі запутаў форумчан
Ясна.
Гэта эксклюзіўны бездэпазітны бонус для нашых форумчан.
Поспеху.
мінімальны вывад з бяздепа 70 еўра – нейкая фігня
Максімальны вывад 50 еўра. + 20 еўра дэпазіту = 70 еўра.
у мяне 39,02 (Арыгінал)
yes I can see (Арыгінал)
so it’s not possible to request withdraw (Арыгінал)
чаму нельга? (Арыгінал)
because minimum withdraw for you now is 70 euro (Арыгінал)
мінімальны вывад 70? (Арыгінал)
yes (Арыгінал
вось ты зануда – чытай
Чо ты ныў-ныў што бездеп фігня, выдаляй бездеп. А сам яго ўжо адбіў) Во галава.
Ну даволі верагодна, што так. Бо ў іх мінімальны вывад з казіно ўвогуле 100 еўра. Калі ўдасца – нагуляй больш за 50 еўра, зрабі деп і выводзь 70. 70 еўра – гэта разам з дэпазітам у 20 еўра.
Тут не разабрацца. Бо саппорт піша ўсім усё па-рознаму.
я не ныў – тут не зразумець – я пару дзясяткаў стаўак вчего зрабіў і бонуска – і сыпанула да 39 еўра – пішу ў чат у чат – вывесці можна – нельга – мін вывад 70 з бэздепа – пытаўся пра вагер – ужо сказалі яго няма 😁
атрымліваецца вагер у тым, каб са фрыспінаў да 70 еўра баланс наплюсіць
Так можа гэта ОНО. Нада вывесці пакуль ёсць магчымасць)
ну дык цэлая справа 70 еўра накучаціць