3 маркі цыгарэт з сапраўдным тытунём
Пагаворым пра жыццё
|
10 April 2021
ад
maxmox
|
19 Адказаў
|
1,188 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Курэнне шкодзіць вашаму здароўю!!! Інфа выключна для завядзеных курцоў!!!
Адразу хачу сказаць, што не з’яўляюся завядзеным курцом і курцом увогуле, але бываючы на розных мерапрыемствах, дзе неабходна ўжыванне гарачительных напояў, не-не, але па старой памяці хочацца выкурыць старую добрую цыгарэтку і злавіць той смак, калі яшчэ там быў сапраўдны тытунь, а не цяперашнія маркетынгавыя палачкі з кнопкай, якая заменяе смак адной хіміі на іншую. Гавару пра гэта, бо будучы падлеткам у 90-х і студэнтам на пачатку нулявых памятаю яшчэ смак сапраўднага тытуню, тым больш што, апынуўшыся аднойчы на Кубе і паспрабаваўшы той самы кубінскі тытунь, ёсць планка якасці, якую ў наш суровы час ужо, на жаль, не перасягнуць. Такім чынам, паставіўшы перад сабой мэту і пералістаўшы некалькі тытунёвых форумаў, прыйшоў да асабістага імха меркавання, што гэтыя тры маркі цыгарэт маюць у сваім складзе сапраўдны тытунь без нейкай хіміі. Упэўніўшыся на ўласным вопыце і правядучы дэгустацыю кожнай, магу з поўнай упэўненасцю сказаць, што гэта сапраўды ТОП цыгарэты, прычым дзве маркі з трох цалкам па адэкватнай цане, але гэта ўсё справа кашалька і дабрабыту кожнага! Ітак, вашай увазе прадстаўляю 1 месца цыгарэты – Макинтош (любімыя цыгарэты міністра замежных спраў РФ – Лаўрова С.В.) кошт пачкі (хаця гэта так назваць нельга, гэта цэлае мастацкае твора, стальны партсігары з гравіроўкай, упакованы ў некалькі палімэрных боксаў) каштоўнасцю 950 руб. Што датычыцца смаку, гэта ТОП 1, сапраўды якасны мяккі тытунь, без пабочных прымесяў, з глыбокім прыемным водарам і паслясмакот без цяжару – лёгкі пасля выкурвання. Пасля адчынення ўпакоўкі водар чарнаслівы або сухафруктаў, нічога падобнага раней не сустракаў! Але гэта і вельмі дорага!!! Далей ідуць дзве больш бюджэтныя маркі – гэта Чапман браун (Германія) – нумар 2 ТОПа коштам 183 руб за пачку і Центер (Арменія) коштам 169 руб адпаведна і якія займаюць вартае 3-е месца. Што тычыцца Чапман – выдатныя цыгарэты з мяккім тытунёвым смакам і лёгкім ванільным водарам, Центер гэта класічныя цыгарэты без якіх-небудзь прымесяў з натуральным тытунём і лёгкай кіслінкай у паслясмаку, але саступаюць нумару адзін ТОПа.
Калі б ты шмаляў па пару пачак у дзень, то макінтош у выніку прыйшлося б шукаць драўляны. 😁 Прычым не табе, а тваім родным )
+100500 але гэта рэальна ТОП, балаванне, канешне)
У мяне знаёмы сам балуецца. У яго ёсць такая спецыяльная машынка. Гільзы і ўсё такое. Мяшае тытунь, эксперыментуе.
ёсць такое , але гэта трэба прама любіць гэта справу, я ж так сумаю па былых часах)
Вырошчвае табак і сігары круціць. 🙂 натур прадукт, натуральней не прыдумаеш. 🙂
Я калі захачу, то папіросы кураю.! Дэшава і сэрдзіта.! Магчыма раз у год ці два гады.!
Табак як і гульня, выклікае залежнасць.! Курайце не ў затяжку.!
Нельга курыць не ў затяжку, заячая вусна, тады будзе, яшчэ ў школе старшакі усю гэтую тэму растлумачылі 😜
дзе твой ровар?
Я год таму перайшоў на кісетны тытунь. Тое ж на Супертабаке затарываюся. Дарагое задавальненьне, вядома, але ніякага параўнаньня з магазіннымі цыгарэтамі.
Апошнія гадоў 20 Вінстон чырвоны курыў, але за апошнія гады і следу не засталося ад тых цыгарэт, якія былі ў 90-х.
Цяпер курцы ў становішчы неграў ва часы сегрэгацыі. Я толькі ЗА, каб моладзь вяла здаровы лад жыцьця, але якога куя дзяржава мяне праз калена ламае? 32 гады казну дзяржавы папаўняў побарамі з курцаў…
Вось мне цікава, цяперашнія чыноўнікі рызыкнулі б такім чынам змагацца з курэннем пры таварышы Сталіне?😏
Пра неграў усміхнула, дакладна заўважана..) І што самае цікавае, змагацца пачалі, калі пендзосы і Еўрасаюз абвясцілі барацьбу з курэннем… ну так бы мовіць мы частка сусветнай супольнасці і павінны адпавядаць… з усім светам пасваракаліся, а барацьбу з курэннем пакінулі… напэўна, выгадна дзяржаве з курэннем змагацца, зноў жа падаткаў з неграў больш збіраецца…)))
у гаражы, слякотка паўсюль 🤐
Я калі хлапцом быў, амаль у кожным двары каробка хакейная была, дзе цэлымі днямі народ у футбол/хакей ганяў, купа секцый спартыўных бясплатных на кожным квартале, ДЮСШ і г.д. і т.п.
Як часі “дэмакратыі” наступілі, так паўсносілі ўсё на куй і на іх месцы з’явіліся стаянкі, гаражы, падвалы і іншая куета
А зараз нібыта ўспомнілі пра “здароўе нацыі”… Прычым уся клопатка заключаецца ў выважванні бабла з курнага насельніцтва і традыцыйных забаронах…
Пры тым чым вышэй цэны на цыгарэты, тым горшая якасць – суцэльная хімія…
Хоць Мішустын у гэты раз пістаць не стаў пра клопат пра здароўе, а шчыра сказаў, што вельмі хочацца грошай у бюджэт і таму няхай “негры” плацяць…
Гісторыя ні куя нічаму не вучыць людзей пры ўладзе, успомнілі б тытунёвыя бунты, альбо паколькі курцаў за неграў трымаюць, то нядаўнюю рухоўку BlackLifesMatter…
Пісец, амаль палова насельніцтва курцы, а над імі рэальна глузуюцца і з кожным годам наглэюць усё мацней…
ОКУЕЦЬ проста, што тут яшчэ сказаць…
Ну дзе “белы” рынак душаць, там заўсёды з’яўляецца “чорны” рынак. Заўжды так было і заўсёды так будзе + незадаволенасць насельніцтва… Асабіста я даўно ўжо перайшоў на беларускую кантрабанду. Пачка стаіць 60 рублёў і якасць практычна не адрозніваецца ад легальных цыгарэт цэнавай катэгорыі 100-150 рублёў. Атрымаецца ні капейкі грошай у выглядзе акцызаў у бюджэт не плачу і чамусьці не сорамна…))) Часам, вядома, бяру што-небудзь накшталт Давідаф або Парламента, але гэта пад настрой.. Прабавалі паліць трубку, бралі зусім нядэшавы і нібыта натуральны тытунь, але не зайшло… трубка па-іншаму паліцца, цыгарэты як-то ўдалае для мяне..)
блін, думаў пазмагацца
І ты, вядома ж, абраў менавіта тую тэму, дзе гэта абавязкова варта было абмеркаваць)))))
менавіта тую!) за сідзенкамі і на педалях, усё ж такі так рабілі)))
Дзякуй за інфу. Але вось глядзі, як апісваць трэба цыгарэты 😁
гэта шэдэўр😁😁😁