3 маркі цыгарэт з сапраўдным тытунём

Пагаворым пра жыццё | 10 April 2021 ад | 19 Адказаў | 1,188 Праглядаў | 5 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19.01.2018

Курэнне шкодзіць вашаму здароўю!!! Інфа выключна для завядзеных курцоў!!!

Адразу хачу сказаць, што не з’яўляюся завядзеным курцом і курцом увогуле, але бываючы на розных мерапрыемствах, дзе неабходна ўжыванне гарачительных напояў, не-не, але па старой памяці хочацца выкурыць старую добрую цыгарэтку і злавіць той смак, калі яшчэ там быў сапраўдны тытунь, а не цяперашнія маркетынгавыя палачкі з кнопкай, якая заменяе смак адной хіміі на іншую. Гавару пра гэта, бо будучы падлеткам у 90-х і студэнтам на пачатку нулявых памятаю яшчэ смак сапраўднага тытуню, тым больш што, апынуўшыся аднойчы на Кубе і паспрабаваўшы той самы кубінскі тытунь, ёсць планка якасці, якую ў наш суровы час ужо, на жаль, не перасягнуць. Такім чынам, паставіўшы перад сабой мэту і пералістаўшы некалькі тытунёвых форумаў, прыйшоў да асабістага імха меркавання, што гэтыя тры маркі цыгарэт маюць у сваім складзе сапраўдны тытунь без нейкай хіміі. Упэўніўшыся на ўласным вопыце і правядучы дэгустацыю кожнай, магу з поўнай упэўненасцю сказаць, што гэта сапраўды ТОП цыгарэты, прычым дзве маркі з трох цалкам па адэкватнай цане, але гэта ўсё справа кашалька і дабрабыту кожнага! Ітак, вашай увазе прадстаўляю 1 месца цыгарэты – Макинтош (любімыя цыгарэты міністра замежных спраў РФ – Лаўрова С.В.) кошт пачкі (хаця гэта так назваць нельга, гэта цэлае мастацкае твора, стальны партсігары з гравіроўкай, упакованы ў некалькі палімэрных боксаў) каштоўнасцю 950 руб. Што датычыцца смаку, гэта ТОП 1, сапраўды якасны мяккі тытунь, без пабочных прымесяў, з глыбокім прыемным водарам і паслясмакот без цяжару – лёгкі пасля выкурвання. Пасля адчынення ўпакоўкі водар чарнаслівы або сухафруктаў, нічога падобнага раней не сустракаў! Але гэта і вельмі дорага!!! Далей ідуць дзве больш бюджэтныя маркі – гэта Чапман браун (Германія) – нумар 2 ТОПа коштам 183 руб за пачку і Центер (Арменія) коштам 169 руб адпаведна і якія займаюць вартае 3-е месца. Што тычыцца Чапман – выдатныя цыгарэты з мяккім тытунёвым смакам і лёгкім ванільным водарам, Центер гэта класічныя цыгарэты без якіх-небудзь прымесяў з натуральным тытунём і лёгкай кіслінкай у паслясмаку, але саступаюць нумару адзін ТОПа.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015

Калі б ты шмаляў па пару пачак у дзень, то макінтош у выніку прыйшлося б шукаць драўляны. 😁 Прычым не табе, а тваім родным )

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19.01.2018
AydarKaribullin, 10 April 2021
Шмалiў бы ты па пару пачак у дзень, то макінтош у выніку давялося б шукаць драўляны. 😁 Прычым не табе, а тваім родным )

+100500 але гэта рэальна ТОП, балаванне, канешне)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015

У мяне знаёмы сам балуецца. У яго ёсць такая спецыяльная машынка. Гільзы і ўсё такое. Мяшае тытунь, эксперыментуе. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19.01.2018
У мяне знаёмы балдзее сам. У яго ёсць такая спецыяльная машынка. Гільзы і ўсё такое. Мешае табак, эксперыментуе. 

ёсць такое , але гэта трэба прама любіць гэта справу, я ж так сумаю па былых часах)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
509
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
28.10.2015
У мяне знаёмы сам балуецца. У яго ёсць такая спецыяльная машынка. Гільзы і ўсё такое. Мешае табакі, эксперыментуе. 

Вырошчвае табак і сігары круціць. 🙂 натур прадукт, натуральней не прыдумаеш.  🙂  

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
383
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
04.12.2015

Я калі захачу, то папіросы кураю.! Дэшава і сэрдзіта.! Магчыма раз у год ці два гады.!

Табак як і гульня, выклікае залежнасць.! Курайце не ў затяжку.!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
466
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017
sundro, 10 April 2021
Табак як і гульня, выклікае залежнасць.! Курыце не ў затяжку.!

Нельга курыць не ў затяжку, заячая вусна, тады будзе, яшчэ ў школе старшакі усю гэтую тэму растлумачылі 😜

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.03.2018
Vertup, 11 April 2021
Нельга паліць не ў зацяг, заячая вусна, тады будзе, яшчэ ў школе старэйшыя ўсю гэту тэму растлумачылі 😜

дзе твой ровар? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
195
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
У мяне знаёмы сам балюецца. Ёсьць у яго гэтая машынка спецыяльная. Гільзы і ўсё такое. Мяшае табакі, эксперыментуе.

Я год таму перайшоў на кісетны тытунь. Тое ж на Супертабаке затарываюся. Дарагое задавальненьне, вядома, але ніякага параўнаньня з магазіннымі цыгарэтамі.

Апошнія гадоў 20 Вінстон чырвоны курыў, але за апошнія гады і следу не засталося ад тых цыгарэт, якія былі ў 90-х.

Цяпер курцы ў становішчы неграў ва часы сегрэгацыі. Я толькі ЗА, каб моладзь вяла здаровы лад жыцьця, але якога куя дзяржава мяне праз калена ламае? 32 гады казну дзяржавы папаўняў побарамі з курцаў…

Вось мне цікава, цяперашнія чыноўнікі рызыкнулі б такім чынам змагацца з курэннем пры таварышы Сталіне?😏

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
198
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
23.02.2021
ser7217, 11 April 2021
Я год таму перайшоў на кісетны тытунь. Тэж на Супертабаке затарываюсь. Дарагое задавальненне, канечне, але ж ніякага параўнання з крамнымі цыгарэтамі. Апошнія гадоў 20 Вінстон чырвоны паліў, але ў апошнія гады і намёку не засталося ад тых цыгарэт, якія былі ў 90‑ыя. Зараз курцы ў станові [...]

Пра неграў усміхнула, дакладна заўважана..) І што самае цікавае, змагацца пачалі, калі пендзосы і Еўрасаюз абвясцілі барацьбу з курэннем… ну так бы мовіць мы частка сусветнай супольнасці і павінны адпавядаць… з усім светам пасваракаліся, а барацьбу з курэннем пакінулі… напэўна, выгадна дзяржаве з курэннем змагацца, зноў жа падаткаў з неграў больш збіраецца…)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
466
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017
gros777, 11 April 2021
дзе твай ровар?

у гаражы, слякотка паўсюль 🤐

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
195
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
serq777, 11 April 2021
Пра неграў усміхнулася, дакладна падмечана..) І што самае цікавае, змагацца пачалі, калі пендосы і Еўрасаюз барацьбу з курэннем абвесцілі… ну кшталту як мы частка сусветнай супольнасці і павінны адпавядаць… з усім светам пасварыліся, а барацьбу з курэннем пакінулі… напэўна, выгадна дзяржаве з [...]

Я калі хлапцом быў, амаль у кожным двары каробка хакейная была, дзе цэлымі днямі народ у футбол/хакей ганяў, купа секцый спартыўных бясплатных на кожным квартале, ДЮСШ і г.д. і т.п.

Як часі “дэмакратыі” наступілі, так паўсносілі ўсё на куй і на іх месцы з’явіліся стаянкі, гаражы, падвалы і іншая куета

А зараз нібыта ўспомнілі пра “здароўе нацыі”… Прычым уся клопатка заключаецца ў выважванні бабла з курнага насельніцтва і традыцыйных забаронах…

Пры тым чым вышэй цэны на цыгарэты, тым горшая якасць – суцэльная хімія…

Хоць Мішустын у гэты раз пістаць не стаў пра клопат пра здароўе, а шчыра сказаў, што вельмі хочацца грошай у бюджэт і таму няхай “негры” плацяць…

Гісторыя ні куя нічаму не вучыць людзей пры ўладзе, успомнілі б тытунёвыя бунты, альбо паколькі курцаў за неграў трымаюць, то нядаўнюю рухоўку BlackLifesMatter…

Пісец, амаль палова насельніцтва курцы, а над імі рэальна глузуюцца і з кожным годам наглэюць усё мацней…

ОКУЕЦЬ проста, што тут яшчэ сказаць…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
198
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
23.02.2021
ser7217, 11 April 2021
Я калі хлапчук быў, амаль у кожным двары была хакейная каробка, дзе цэлыя дні народ у футбол/хакей гнаў, купа спартыўных секцый бясплатных на кожным квартале, ДЮСШ і г.д. і т.п. Як толькі прыйшлі часы “дэмагратыі”, так усё пасносілі на хуй і на іх месцы з’явіліся стаянкі, гаражы, падвалы і [...]

Ну дзе “белы” рынак душаць, там заўсёды з’яўляецца “чорны” рынак. Заўжды так было і заўсёды так будзе + незадаволенасць насельніцтва… Асабіста я даўно ўжо перайшоў на беларускую кантрабанду. Пачка стаіць 60 рублёў і якасць практычна не адрозніваецца ад легальных цыгарэт цэнавай катэгорыі 100-150 рублёў. Атрымаецца ні капейкі грошай у выглядзе акцызаў у бюджэт не плачу і чамусьці не сорамна…))) Часам, вядома, бяру што-небудзь накшталт Давідаф або Парламента, але гэта пад настрой.. Прабавалі паліць трубку, бралі зусім нядэшавы і нібыта натуральны тытунь, але не зайшло… трубка па-іншаму паліцца, цыгарэты як-то ўдалае для мяне..) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.03.2018
Vertup, 11 April 2021
у гаражы, слякотка вакол 🤐

блін, думаў пазмагацца 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
466
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017
gros777, 11 April 2021
блін, думаў паспаборнічаць

І ты, вядома ж, абраў менавіта тую тэму, дзе гэта абавязкова варта было абмеркаваць)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.03.2018
Vertup, 11 April 2021
І ты, канешне, выбраў менавіта тую тэму, дзе гэта абавязкова варта было абмеркаваць)))))

менавіта тую!) за сідзенкамі і на педалях, усё ж такі так рабілі)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
maxmox, 10 April 2021
Курэнне шкодзіць вашаму здароўю!!! Інфа выключна для запаленых курцоў!!! Адразу хачу сказаць, што не з’яўляюся запаленым курцом і курцом увогуле, але бываючы на розных мерапрыемствах, дзе неабходна ўжыванне гарачых напояў, не-не, але па старой памяці хочацца выкурыць старую добрую цыгарэтку [...]

Дзякуй за інфу. Але вось глядзі, як апісваць трэба цыгарэты 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639