25 спінаў ад RTG казіно Хpokies
Форум казіно без дэпазіту
|
26 сакавіка 2019 г.
ад
AydarKaribullin
|
41 Адказ
|
16,781 Прагляд
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно : xpokies.com
Бонус : 25 бясплатных кручэнняў
Код : 25SPINS
Вейджар : х45
Максімальная сума выводу : 50 $
Слот : Cash Bandits 2
Актывацыя : у касе пасля верыфікацыі email
Забароненыя краіны : не знайшоў інфармацыі.
сто гадоў у гэтага правайдэра не гуляў. у фрыспінах 3 разы бонус даў, у выніку 2 баксы паспяхова зліта
7 баксаў дало)
па-мойму ргт увогуле ніколі СНД не плацілі.
8,19 насіпала. ужо адчуваю сябе багатым
Адкуль гэта раптам ? Выводзіў і не раз, і не два. Ды мутарна, але выводзяць. Па часе проста цягнецца. Зноў жа выводзяць не ўсе, згаджуся. Тэрмсы трэба чытаць.
Я калі толькі пачынаў бездепы катаць, з многіх ргтшак выводзіў, тады толькі макс вывад 250 быў.доўга , праўда выводзяць
За 25 фрыспінаў дало 3$, потым зрабіла пару спінаў і дало крыху бонусу, паглядзім, што далей)
так што ці варта замарочвацца з гульнёй і адбіваннем, будуць выводзіць?
Ну хоць па-настальгую🤠
ну так чаркані ў саппорт! для вываду дэп дакладна патрэбен, у мяне грошай пакуль няма, нават пытацца ў чаце лянота. Проста пакачаю UPD для агульнага дабра – вырашыў напісаць у чат, адказуць – адпішу ў тэме
Саппорт дубовы, такое адчуванне, што бот, але базарыць, тыпа можна вывесці
бонуска па 50 цэнтаў
Палтарачыка накідала за 25 спінаў, зліта адразу ж, не ідзе…
Ну я, Валера, на 1200 з 1550 накруціў і зліў
Вось кайф, калі са спінаў падсыпае трошкі, а потым занясе на адмыўцы, так што баланс большы за вэйджар. Прыгожа.
ну ты пістэц
да пафіг, там усё роўна баксаў 20 трэба депаць і чакаць да фіга
Адбіў на дзіва хутка. На балансе 300+ фанцікаў. Пры актывацыі купона пісалася, што макс вывад з гэтых спінаў 100$. У шапцы тэмы напісана 50 макс. Хз, можа ад краіны залежыць. Пару разоў сутыкаўся з RTG-казіно, і ніколі не атрымлівалася вывесці. Хто ў курсе, як тут адбываецца выплата, падзяліцеся думкамі, калі ласка.
Выводзіць плануеш? Мне саппорт пісаў , што 50 макс вывад
Вывад у планах ёсць, але гэта пакуль на ўзроўні фантазій) Для мяне ртг – цёмны лес. Не хачу проста прапусціць дробныя радкі ў іхніх правілах.
Там шмат клопата з вывадам,вывадзіў з Джэкпот Капіталз 180$ на карту адпраўляў дакі,канешне падробленыя)і яшчэ яны даюць нейкую паперку трэба адсканаваць і рукамі запаўняць і адпраўляць ім,у той час так было думаю і зараз таксама ў іх
Калі гэта так зараз у іх, то лепш забыць ртг, і ў наступны раз праходзіць міма.
а ў чым праблема: распечатываеш, запаўняеш ад рукі, фатаграфуеш і адпраўляеш – ізі. Памятаю, рабіў так
Такія звесткі (па максвываду) прадстаўлены на замежным латэсте. Уласна інфа адтуль.