Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,896 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 19 April 2025 #1551
У тэме бездеп коды таксама самае бардак.Пішуць абмяркоўваюць)пераблыталі ветку або проста не хочуць там пісаць)
@abzi усе разумеюць, што чалавек не можа працаваць 7 дзён на тыдзень з раніцы да вечара. Пытанне да самой сістэмы выключэння паведамленняў на модэрацыю – яна не працуе ў патрэбным ключы. Спамер пасля таго як яго адно паведамленне пайшло на модэрацыю, напіша яшчэ адно, якое з’явіцца, а вось адэкватны форумец не будзе дзесяць разоў пісаць адно і тое ж.
Буквальна толькі што…. Нейкі незразумелы выпадак, гэта было ўпершыню за столькі гадоў на форуме… Зрабіў усё як звычайна – лагін, пароль і код, націскаю ЗЯЛЁНУЮ кнопку і ніякай рэакцыі, націснуў некалькі разоў, ужо ў галаву пачалі лезці лявыя думкі. Потым абнавіў старонку і… і запрацаваў!
Апублікавана: 19 April 2025 #1554
Так ужо прапанавалі панізіць планку (премадэрацыі) для “бывалых”, у якіх няма заўваг, але ў адказ – толькі цішыня… Ды ж, цяжка адвыкаць ад добрага, нармальнага зносін на форуме. Так што пакуль усе як бы на “дыеце”)
Хлопцы, а запрацаваў вынясенне тэмы? Бярэм і ковыряем (аранжавая кнопачка), потым шукаеш патрэбную тэму, заходзіш і гэтага паведамлення ў двукоссях не назіраеш.
Калі працуе, падскажыце як, калі ласка. Не атрымліваецца і ўсё…
Я ж правільна зразумеў, ты меў на ўвазе пра функцыю мультыцытавання?
Ну не ведаю, пакуль толькі зялёная выносіць спасылку на твой пост, націскаеш Ctrl+C і ў іншую тэму куды трэба ўстаўляеш. Не спрабаваў ці выносіць яна сам пост, паспрабуй апублікаваць – даведашся)
Зараз паспрабаваў зрабіць перанос з бездэпазітных кодаў, у тэму абмеркавання спасылку на пост адправіла на прэмадэрацыю, таму праверыць не ўдалося.
Апублікавана: 19 April 2025 #1557
Увогуле, стала нязручна
Трэба час, каб прывыкнуць да змен, але я на 100% упэўнены, што гэта абнаўленне лепшае за ўсе папярэднія.
Апублікавана: 19 April 2025 #1559
Так, вядома, спрабаваў. Ну ты маеш на ўвазе проста скапіраваць, патрэбны тэкст скапіраваў( я на тэлефоне, без ctr+C і ctr+V:))) ), перайшоў у патрэбную тэму і там уставіў дзе трэба. Гэта мінулы век. Я маю на ўвазе як да абнаўлення было: у бездепы зайшоў, у каваечкі ўзяў і хадзі па тэмам, той пост з бездепаў за табой будзе блукаць. Вось пра што я.
А так у бездепах націскаю каваечкі пад патрэбным постам, які хачу цытаваць, і іду ў тэму абмеркавання, пачынаю пісаць ✍️ а паведамлення таго з бездепаў няма.
Адміны, у соты раз звяртаюся! Зрабіце нешта з прэмадаўэрацыяй, поўная дурня, некалькі маіх адказаў цяпер з’явяцца, калі яны ўжо неактуальныя і страцілі сэнс! Пакіньце Вы гэтую функцыю толькі для навічкоў.
жах як бісіць гэта!!!
Апублікавана: 19 April 2025 #1561
Ну толькі дадаць тое, чаго не хапае, крыху 🤏: смайлікаў, дастаткова аднаго, усмешкі. І тое, што некарэктна працуе – падправіць і наладзіць. І так, напэўна будзе лепш. Бо кожнае наступнае абнаўленне бярэ ўсё патрэбнае з папярэдніх і лепшае, дадаецца новае і новае 🆕. Ну сапраўды эвалюцыянуе, гэта слова падыходзіць як ніякае іншае.
Апублікавана: 19 April 2025 #1562
Згодзен, па пачатку пафіг было, з часам пачынае падбешваць.
Пішаш што-небудзь, потым у сярэдзіне дыялогу сыходзіць на мадэрацыю і сэнс губляецца.
На выхадных увогуле атрымліваецца: калі напісаў у пятніцу, адказ апублікуюць у панядзелак мінімум.
Я зразумеў, пра мультыцыраванне ідзе гаворка, вельмі зручная функцыя была, спадзяюся ўсё вернецца, яна відаць сляцела, бо ўручную была напісана.
Ды й не кажы, УСЁ прапала)... Рэйтынг, статус; налічэнні за тэкставае паведамленьне; “вымарожвае” гэта фраза – “чакае адабрэння”; увогуле “бісіць” факт, калі напісаў, але яго не публікавалі, яго нават няма ў премадэрацыі, яго проста НЯМА ўвогуле ні дзе(рыфмаваць не абавязкова); нават смайлікі прапалі, пра што яшчэ казаць).
За тое ўсё прыгожа і дарагавата выглядае, але па факце “крывенька” працуе. Спадзяюся, што на працягу месяца сайт прывядуць у парадак і ён запрацуе як трэба!
На старой вопратцы шмат чаго ўручную дапілялася, таму і тут трэба ўсё дапіляць. З цягам часу будзе лепш, чым было раней – гэта ФАКТ.
Вось і зараз, хацеў адказаць GOLDKING-y і зноў “дваццаць пяць”…
Мабыць, на выходныя гэты ШІ вырашае, які тэкст можна адразу апублікаваць. Ну, а калі яго “убогі” мазачок не “ўсмактаў” сэнс, то лепш “прыпаволіць”, як крайні варыянт, каб не ўскіпеў – у “кошык”. Вось так і “едзем на ручніку”, хутка будзе два тыдні(
Ёсць праблема! Можна зрабіць так, каб на прадмадэрацыю ляцелі толькі спасылкі са старонніх рэсурсаў? Справа ў тым, што кароткія спасылкі на агляднік прапускае, а доўгія на тэмы абмеркавання казіно на форуме адразу ляцяць на прадмадэрацыю.
Па-мойму з прэмадэрацыяй відавочны перабор. Рашыў у флудылцы прапанаваць думаючым форумчанам нядрэнны фільм “Халодны разлік”(2021) і зноў нікуды не паехаў((
Апублікавана: 21 April 2025 #1569
Так, гэта ЎСЁ зразумела нават ёжу, мы пачакаемС, але…
Але як можна проста браць і “выпілоўваць” інфарматыўны для гульцоў тэкст, ад якога нават следу не засталося. І калі пытаеш у пабліку, як такое магчыма?… А на твае пытанні проста не звяртаюць увагі, каму гэта можа спадабацца?! Магчыма табе, мяне дакладна НЕ!
Дарэчы яшчэ адзін баг! Пішу ў адной з тэм паведамленне, націскаю адпраўіць, усё ок. Далей вырашыў падрэдагаваць яго трохі, усё зрабіў – націскаю захаваць і маё паведамленне ў выніку вісіць без тэксту, то бок пустое.
Абнавіў старонку, таксама пустое. Заходжу рэдагаваць – сам тэкст і скрын вісяць галоўнае. Націскаю захаваць, сэнсу нуль, пустое. Попраўце гэта, пліз.
Спрабую размясціць скаргу, але не дае выбраць раздзел і казіно.
Перадала на праверку адміністратару!
Раздзел «Форум гульцоў» выключаны з катэгорыі, за якую налічваюцца пойнты.
Гэта датычыць наступных падраздзелаў:
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
Навіны індустрыі азарту, падзеі, факты
Флудзіка
Абмеркаванне стрымераў казіно
Зараз, напэўна, самая важная праблема – Папярэдняя мадэрацыя, занадта шмат паведамленняў адлятае. Вельмі шмат незадаволеных, бачу, то і справа кажуць амаль у кожнай тэме. Калі шчыра, мне самому нязручна, хацеў атрымаць адказ яшчэ ўчора на свае паведамленні, а сёння яны ўжо былі неактуальныя.
Калі ласка, удакладняйце адразу, пра якую менавіта тэму ідзе гаворка!
У мяне зараз усё адкрываецца адразу з апавяшчэнняў – непасрэдна да адказу.