200$ за рэгістрацыю на Coinbist (а па факце 10-20$)
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Зусім нядаўна біржа Coinsbit раздавала airdrop-5000 CNB для кожнага новага карыстальніка .
Зараз можна атрымаць 2000 CNB па рэферальнай праграме для пачаткоўцаў.
+1000 за кожнага новага рэферала
Рэгістрацыя 1 хвіліна!
Гандаль CNB пачнецца 25-26 снежня гэтага года.
Глядзіце самі, у прынцыпе стартавая цана можа быць і 1$ за 10 токенаў, цана можа як ўзляцець, так і ўпасці.
Манеты даюць толькі па реф спасылцы!!!
Умовы трохі змяніліся, з-за вялікага патоку рэгістрацый, для атрымання 2000 CNB трэба прайсці стандартную верифікацыю, фота пасведчання + сэлфі з лісточкам, графа верыфікацыі знаходзіцца ў асабістым кабінеце, там усё проста.
Пруфы:
https://prnt.sc/pkv1h0
РЭФ спасылка:
https://cutt.ly/Crq0HXv
Ужо сто раз пісалі пра гэтую біржу. ГЭТА СКАМММММ.
Таксама ўсе пісалі і пра binance 2 гады таму, скам, бред у свой час, калі раздавалі на той момант 500 bnb, (яшчэ адныя шыт-койны,💩😤 так думала пераважная колькасць людзей) цяпер прайс на гэтыя 500 bnb $7500, так што думайце самі, ніхто не сцвярджае на 100 прац., што гэта выстрэліць і г.д., і што нічога не скаміцца, але магчыма ўсё, пакуль што альбо сцвярджаць бессэнсоўна, у рэйтынгу бірж на coinMarketCap яна пару разоў абганяла такія біржы, як той жа binance, я думаю, паспрабаваць варта – патраціць 10 мін атрымаць манеты, каб потым у выпадку чаго не грызець локці, і забыць да 25-26 сьнежня, што праз тыдзень, вось там і ўсё і будзе відно.
На мопеде пішуць што хутчэй за ўсё скам , так як уладальнік прадаў гэтую біржу.
😂😂 Ой вось сапраўды аўтарытэтны рэсурс ” мипед ” (не рэклама) інсайд інфармацыя, адкуль яны бяруць усю гэтую інфу і ўявіць страшна 😶😶😶, як я вышэй напісаў 100% інфы што будзе ўсё чыкі-брыкі няма, але і адмяжоўваць таксама не варта, што мы губляем ад гэтага = НІЧОГА таму я думаю варта патраціць 10 хвілін свайго жыцця і атрымаць гэтую манету.
скам
Заяўляю афіцыйна, у гэтым не ўдзельнічаю, прама чую, што падмануць, а ўшатаць не будзе каго, думайце самі, вырашаеце самі, мець ці не мець! 😝
там рэферальныя нарахаванні закончыліся 19 снежня
я таксама спадзяюся, што стрэльне
курс 18 капеек за 1 токен
2000 токенаў 5$ долараў
Учора было прыкладна 3$ за 2000 токенаў. Прагрэс на вочы)
Толькі ў мяне ўсе токены кудысьці зніклі. Ляжала 5000, цяпер па нулях.
У Тэлеграме таксама некаторыя пісалі, што зніклі альбо ўсе токены, альбо частка. У мяне на месцы.