20 спінаў у Secrets of Christmas у казіно Malina
Форум казіно без дэпазіту
|
12 снежня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
36 Адказаў
|
2,508 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякую за чаканне. Паводле нашых даных Вы ўжо атрымлівалі бездепазітны бонус. Гэты бонус налічваецца толькі актыўным гульцам. якія рабілі мінімальнае папаўненне рахунку.
балаболы яны (прабачце) мяне забанілі, нібы твар не ўдалося 😁
Найканчэнейшая кантора на свеце
Вас папярэджвалі, што вы не зможаце гуляць, атрымліваць бонусы, рабіць дэпазіты і вывады, паколькі з’яўляецеся грамадзянінам Украіны.
Мы гатовыя вам прадаставіць бонус, калі вы зможаце даслаць нам дакументы, што пацвярджаюць, што вы грамадзянінам Расіі або любой іншай краіны, дазволенай для гульні на нашым сайце.
Вашае месцазнаходжанне не мае значэння. Калі ласка, прад’явіце расійскі пашпарт або любы іншы дакумент, які пацвярджае вашу асобу, і пасля гэтага бонус будзе налічаны
Можа вам яшчэ шкарпэткі пагаліць?
Заходжу, прашу спіны. Пачынае спяваць пра тое, што бонус за рэгу ўжо атрымліваў.
Кажу, на форуме прачытаў, што яшчэ як умова дэпазіт, а я дэпазіт рабіў.
Дзяўчына на хаду пераабуваецца і кажа, што ў гэтым месяцы яшчэ не рабіў дэпазіту.)))
Ахахха, якасны прадукт айчыннага казіпрама. Артэль “рагі і капыты”)
Кароче папрасіў сцерці рахунак. А то па п’яной лаўцы не даш Бог занясе туды, і раптам моцна пашанцуе.
Баюся, што ўзнікнуць праблемы з вывадам.) Яны ці бедныя, ці вельмі скупыя. Як тое так.
Дэпазітаў было куча, фрыспіны не далі, бо відаць атрымліваў у іх прывітальны бонус.
Цікава, пашпарт ДНР праканае? 😁 😀 😁 У мяне ёсць…
Ну і “гемарой” з гэтай “маліной” 🤯
Ён не сапраўдны,у магазе купляць трэба.
LCB20 які
А куды ТаТ вегас дзелася, кінь спасылку пліз.
Яго тут, па-мойму, зачмарылі. Звярніся да феі, можа ён ведае.
ТатВегаса, па-мойму, ўжо як казіно няма. Точна не ведаю. А калі татвегаса ў нас няма. значыць, яшчэ можа быць такое, што туды ўжо купонаў няма