20 кручэнняў за рэгістрацыю
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
15 July 2018
ад
kerob
|
51 Адказ
|
3,291 Прагляд
|
21 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Назва ўстановы
wildblaster
Тып бонуса бездепазітны, фры спіны
Памер бонуса 20 спінаў
Памер вэйджара х30
Для каго новыя
Код бонуса Няма пасля пацверджання пошты ў раздзеле “бонусы”
Макс. вывад 20 EUR, 20 USD, 200 SEK, 200 NOK, 30 AUD, 1000 RUB
Украіна міма глядзіце
фрыспіны для NetEnt а NetEnt яшчэ няма ў гэтым казіно 😁
усё там ёсць
Чаму няма? Ёсць, па крайняй меры я іх бачу і прашу заўважыць, цвярозы як шкельца 😁
Калі я правільна зразумеў з напісанага на замежным форуме, то макс. кэш не 20 еўра, а сума бонуса, выйграная з фры-спінаў, але з фры-спінаў больш за пяць еўра выйграць нельга. 😖
не ведаю што там напісана дзе,я ў чаце даведваўся і адтуль скапіраваў
Ну чалавек напісаў, што спіны далі шэсць еўра і баланс акругліў да пяці, а потым пасля адбітця зноў усё, што болей за пяць, зьгарэла.
спытай у чаце,што табе адкажуць,калі хочаш канечне
Усе вельмі падобныя на Битсраз
хз у забароненых няма
ёсць
Уладальнік у іх такі ж – Direx N.V., так што, гэта хаця б не казіно-аднадзёнка і ёсць рэальныя шанцы на выплату.
няма Уганда ёсць укр няма
калі макс вывад 2х ад сумы бону о гэта печаль я магу толькі 8 даляраў вывесці?((((
ну рэгайся грай значыць
я і адбіў ужо…. так гэта битстарзы іх контора
там з укр усё норм
Там укр пасля мексики глядзі
без дэп то даюць я яго таксама атрымаў. Але для Украіны яго не выведуць там ёсць у бонуснай палітыцы
Забараняецца адкладаць любыя гульнявыя раўнды, у тым ліку фры-спіны і бонусныя раўнды, на час, калі Вам больш не трэба адыгрываць бонус і / або ўносіць новыя дэпазіты. Гульцы, якія робяць гэта, згаджаюцца, што іх бонус і звязаныя выйгрышы будуць абвешчаныя несапраўднымі. Гульцы з наступных краін не могуць выкарыстоўваць бонусы без дэпазіту: Ісламская Рэспубліка Іран, Алжыр, Эквадор, Інданезія, М’янма, Афганістан, Албанія, Ангола, Камбоджа, Гаяна, Кувейт, Карэйская Народна-Дэмакратычная Рэспубліка, Лаосская Народна-Дэмакратычная Рэспубліка, Намібія, Нікарагуа, Пакістан, Панама, Папуа-Новая Гвінея, Судан, Літва, Латвія, Емен, Зімбабвэ, Ізраіль, Ганконг, Тайвань, Канада, Сінгапур, Злучанае Каралеўства, Злучаныя Штаты Амерыкі, Данія, Іспанія, Францыя, Рэспубліка Карэя, Балгарыя, Эстонія, Мексіка, Украіна, Малайзія, Інданезія, Бангладэш, Грузія, Таіланд, Непал, Аб’яднаныя Арабскія Эміраты, Балгарыя, Польшча, Індыя, Пакістан, Філіпіны, Партугалія, Славакія, Казахстан, В’етнам, Бахрэйн, Егіпет, Ірак, Аман, Дзяржава Палестына, Сірыйская Арабская Рэспубліка, Манголія, Алжыр, Бенін, Ботсвана, Бурундзі, Камерун, Кабо-Вердэ, Чад, Каморскія выспы, Рэспубліка Экватарыяльная Гвінея, Эрытрэя, Эфіопія, Гамбія, Гана, Гвінея, Гвінея-Бісау, Кот-д’Івуар, Кенія, Лесота, Ліберыя, Мадагаскар, Малаві, Малі, Маўрытанія, Маўрыкій, Марока, Мазамбік, Нігер, Нігерыя, Руанда, Сан-Томе і Прынсіпі, Сенегал, Сейшэльскія выспы, Сьера-Леонэ, Паўднёвы Судан, Судан, Свазіленд, Аб’яднаная Рэспубліка Танзанія, Таголезская Рэспубліка, Туніс, Уганда, Замбія, Зімбабвэ, Грэцыя, Венгрыя, Маўрыкій, Славенія, Харватыя, Боснія і Герцагавіна, Рэспубліка Македонія, Чарнагорыя, Рэспубліка Малдова, Румынія і Сербія.
Кароч адбіў пасля адбівання се спаслі пакінуўшы 5 баксаў далей іх прайграў пайшоў у кнігі
Знач напісалі ў чаце з макс кэшаутам
там паходу не макс кэш а што мне з сыноў дало 5 цэнтаў з іх вось пакінулі 5 то бок 10х я так разумею
па-ранейшаму сцвярджаюць што макс кеш 1к руб, я кажу а чаму чалавеку спісалі да 5 бачэй, На жаль, мы не можам гаварыць аб акаўнтах трэціх асоб.
Дадзеную інфармацыю неабходна правяраць індывідуальна.
І калі раптам здарыўся які-небудзь збой сістэмы, мы, канешне, дапаможам аднавіць выйгрыш.
чат па-руску?
так
стукну ім