20 бясплатных спінаў у Twin Spin
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
12 студзеня 2018 г.
ад
PavelFredooc
|
13 Адказаў
|
2,474 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Sultanbet дорыць 20 бясплатных кручэнняў кожнаму новаму гульцу!
Мы цёпла вітаем новых карыстальнікаў на нашым сайце. У Sultanbet Вы знойдзеце мноства гульнявых аўтаматаў, лайв-покер, міні-гульні і іншыя казіно-гульні з выдатным дызайнам як мабільнага, так і вэб-прыкладання. Гульцы могуць выкарыстоўваць бонус і атрымліваць асалоду ад 20 бясплатных кручэнняў у гульні Twin Spin. Гульцам, якія хочуць атрымаць бонус, трэба ўсяго толькі зарэгістравацца на сайце Sultanbet, а затым увайсці ў гульню Twin Spin.
Правілы і ўмовы:
https://ru.sultanbet.com/20-freespin-ru
Зарэгістраваўся. Гульняў увогуле не бачу. Ствараецца ўражанне, што сайт яшчэ ў працэсе распрацоўкі. Хто ўбачыць – свісніце, пліз, куды там бегаць.
Хацела даведацца ў чаце, а яны аўфлайн😏 слотаў зусім ніводнага так і не знайшла, хутчэй за ўсё так і ёсць – у іх усё ў працэсе😁 пачакаем🤭
Паспрабуйце з планшэта або калі на Windows ёсць рэжым планшэта, кажуць гульні становяцца даступнымі. Некаторыя ўжо адмывалі гэты бонус, мінімальны вывад 100 баксаў, толькі на IBAN.
усё нормуль. атрымаў! праскруціў 20 спінаў і адразу яшчэ 20 было. у выніку 40 спінаў і амаль 6 еўра
🙂 прыкладна так
куды ціснуць то?
Сразу ў слот – спіны там
аналагічна. толькі мне накінула 1.52$ у піраміду ўсё зліў
Калі хочаце, каб на ўсіх прыладах слоты працавалі, то адкрывайце рахунак у доларах ці ў еўра, відаць іх слоты рубліках брэзгуюць :).
А ў Расіі IBAN з’явіўся?
А нікога гэты пункт не смутыў?
Народ,хто-небудзь адбіў-вывеў ? я адбіў,але мяне паставілі ў тупік што трэба выводзіць толькі на банкаўскі рахунак. У мяне няма. Хто падкажа дзе,як і які рахунак трэба адкрываць каб вывелі і што для гэтага патрэбна ? Зараней дзякуй !