2 гады
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
8 October 2018
ад
MariyaKonor
|
4 Адказу
|
1,697 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле, як прачнуўся сёння, прыйшла афігенная думка: пайшлі б усе азартныя гульні нах..) і як пачаў блакаваць свае аккі ва ўсіх казіно, з цікаўнасці зрабіў запыт колькі сліта колькі здабыта, зафіксаваў страту! Яна ў прынцыпе нязначная мульцік рускіх з хвосцікам за два гады!! чакаў, што значна больш. Вялікіх заносаў не было максімум х2000 раз 5-6 і то па дробных стаўках, у ніводным казіно я нават не ў плюсе, але гэта не засмучае, а наадварот радуе ) разуменне ад гэтага ясней што ўсё гэта лохатрон..
Так, страціў грошы і час, але гэтыя замазкі розныя далі іншы вопыт напрыклад – што можна жыць калі ў камандзіроўцы не ў гатэлі, дзе ёсць свой бар і ежу ў нумар носяць, а ў хостэле з немытымі замежнікамі ў адным нумары і есці да сытасьці ) або ўвогуле па горадзе гуляць усю ноч рамантыка) не раз так было, таксама можна не толькі на самалёце лётаць але і аўтастопам дабірацца за 1000 км ад дома) шмат розных прыколаў даў мне азарт ).
У кожнага свой час Х калі трэба своечасова спыніцца, спадзяюся і жадаю што ён для мяне наступіў, закрываю свой лудо праект)
Жадаю ўсім вялікіх заносаў жыццёвых, а не віртуальных
Крыніца: ттрблог
“Свежо пытанне, ды сярзіцца з цяжкасцю” (с) Бравада, у мяне нешта падобнае было пасля двух гадоў лудкі, потым аднойчы хрэн накрые і будзе гуляць, прайшлі ўжо…
Я як-то так заблакіраваўся) праз 2 тыдні рэгаўся ў новых казяках))
Гуляючы ў анлайн-казінах зразумеў, што ў усіх ёсць адмінкі, дзе ты тупа гуляеш на працэнтах вяртання. Гэта як паставіш у сябе дома свой апарат))))
На гэта ёсць мноства доказаў, што казіно можа і падграваць, і падкручваць аддачу, і шмат-шмат функцый, якія даюць ім патрэбны вынік.
Найлепшы варыянт – стаўкі на спорт, дзе можна рэальна выйграць, бо там нельга падкручваць і накручваць вяртанне, хіба што дамоўныя матчы…..
Паколькі звычка засталася гуляць, трохі гуляю, але не там, дзе нагла круцяць і ты застаешся зусім без штаноў – такія як стар бёрст, рио бет (вельмі рэдка гуляю), вулканы, джой казіно, фреш казіно—–гэтыя казіно на аснове лахатрона жывуць, нагла выцягваюць у цябе ўсе грошы і цягнуць з выплатамі…..
Хлопцы, стаўце на спорт, вывучайце спорт – гэта тэма!!!😏