1xslot - звычайны лохатрон?
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
15 January 2020
ад
777777Vadim777777
|
41 Адказ
|
3,979 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На працягу 8 месяцаў гуляю ў гэтае казіно, падтрымка проста адвратная – да цябе ставяцца проста з непавагай , на працягу ўсяго часу зліў у агульным у гэтае казіно ўжо тыс 800 000 аддачы няма проста ніякай па пачатку яшчэ нешта давалі выйграць , але цяпер проста стала невыносна , толькі за апошнія сем дзён я прайграў 110 тыс і не змог выйграць нават 10 тыс слоты проста нічога не даюць такое адчуванне што гульню проста напроста кантралюе аператар, за ўвесь час я ні разу так і не выйграў абсалютна нічога толькі вечна ў мінус
А сёння мне напісалі, што мне не належаць фрыспіны, бо я мала актыўны🤣🤣🤣🤣 вось як-то так
Вось у чарговы раз, навошта корміць казіно, калі аддачы няма зусім? Ну ёсць жа такія негалосныя паняцці ў гульцоў як везучы і невезучы акк, каб гэта высветліць мне асабіста дастаткова зрабіць першыя тры дэпазіты ў новым казіно, калі хаця б з аднаго што дае, то працягваю час ад часу вяртацца да дадзенага завядзення, калі не – то забыў як страшны сон. Хіба мала дастойных устаноў для гульні, ці паўсюль ужо аккі заблакаваныя?
прочытаўшы першае сказанне аўтара, адразу ўзгадаў пана з іншай тэмы, які таксама зліў мільёны, спрабуе іх там жа вярнуць)
Я вось проста ахінею ад гэтай часта ўжывальнай фразы:
Хто даваў то ?
так я вось шчыра здзіўляюся, бо мозгі жа ў людзей ёсць, раз дазваляюць сабе такія бабкі садзіць, значыць зарабляць умеюць, ну як да гэтага яны даходзяць, я не разумею…
Ой не факт, што заробленае. У мяне ёсць адзін знаёмы. Па вушы сядзіць у дэрь, дакладней у крэдытах 😁
Калі я толькі пачаў гуляць, казіно яшчэ давала штосьці, каб адыграцца са сваіх прайграных грошай, але цяпер гуляць стала проста невыносна, такое адчуванне, што ты павінен толькі ўкідваць свае грошы, так, я не спрачаюся, ніхто мяне не прымушаў, але я ж спадзяваўся на сумленнасць гэтага казіно і на тое, што штосьці выйграю, але зразумеў, што выйграць там увогуле нерэальна – шкада, позна зразумеў
Дай вгадаю. Але ты ўсё роўна будзеш спрабаваць адыграцца?
Якое казіно рэальнае, ліцэнзійнае, дзе можна пагуляць? Я проста ўжо стаміўся тупа зліваць грошы ў гэтыя лахатроны, а гуляць мне падабаецца, але не ў адны вароты
Ды ўжо па горла адыграўся
не, не, зараз грошай насобрае, і поляціць у ігральную зону ў Мінску 🙂
ну гэта край, выпадак невылечны!
думаеш брат?)
Ахах усе камэнты ўгарныя))пасмяяўся
Смешна тое смехам , а мне вось увогуле цяпер не смешна я спачатку свае бабкі зліў , а потым дурэнь яшчэ і ў крэдыт залез а цяпер проста сябе даўном адчуваю
Кожны сам пхае сваю галаву ў гэтую петлю, і сам вырашае, гуляць ці не
Па мне так я ўвогуле сам сябе вінавачу ва ўсіх грахах з гэтымі казіна, сам пачаў гуляць – азарт перамог і спусціў кучу бабулек на вецер
Відаць🤣👍
А чаму дагэтуль лічаць, што калі ў слотах няма аддачы – то гэта кідалова?
Таму што Алёшы.
Ды што ты кажаш , што нічога і нідзе не ўдаецца, разумнік, хрэновы
Ад сваёй конторы па даручэнні за 20 руб там пішаш, людзей збіць з толку
Гавары з людзьмі культурна, інакш адхопіш прэмадэрацыю
Другое. на сайце я табе ўжо адказаў. ёсць абгрунтаваная прэтэнзія. пішы скаргу
У ліцэнзійных казіно выплатнасць фіксаваная ад правайдэра гульняў
1. У любым казіно можа як даваць, так і не даваць
2. У выпадку крэдыту лепш увогуле ўстрымацца ад гульняў
3. Трэба змяніць казіно
Ты адказваеш за свае словы ? Ці звычайны балабол ? Хацелася б пабачыць даказанні, тваіх паведамленняў.
А так-то і я магу сказаць, што дапусцім ты засланец ад канкурэнтаў і пішаш гэтыя паведамленні не за 20, а скажам за 21 рубель.