1xslot - не блакуюць

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 13 December 2019 ад | 16 Адказаў | 1,408 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
55
Публікацыі
767
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.06.2016

Ужо даўно хацеў заблакіраваць акаўнт на 1xslot. Але ў іх такая палітыка – “Вы 3 месяцы не заходзіце, рахунак сам заблакіруецца”.

…..ну гэта ж поўны абсурд.

Перапіска. Тактыка муціяккк.

і ўсё. Артэмій маўчыць як партызан.😥

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
55
Публікацыі
767
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.06.2016

прадстаўнік прашу разабрацца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

Паспрабуй скласці скаргу, тады хоць запыт ім кінуць…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
165
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.12.2018

Ну так як ты ўжо мульты стварыў, то па-любому там не будзеш гуляць. Так што лічы сам сябе заблакаваў. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11.09.2015

Трэба пісаць ім на пошту security, праз чат бескарысна. На выбар можна заблакавацца да года і нават “заказаць” ліміты ставак. Я так сябе заблакаваў нядаўна, але буквальна пазавучора прыйшоў ліст на пошту з “падарункам” ад іх, 50 фрыспінаў нібыта бездэпа, у рахунак спакойна зайшоў. Па факце на выйгрыш з фрыспінаў вешаецца вагер і трэба круціць на свае, і пасля прамывання сума бонуса ўпадае на рахунак. Увогуле лахатрон. У выніку, канечне, зліў. Гэта адназначна махляры

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
145
Публікацыі
1 108
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.12.2018
Rasjkeee, 13 December 2019
Ужо даўно хацеў заблакіраваць аккаунт на 1xslot. Але ў іх палітыка такая – “Вы 3 месяцы не заходзіце, рахунак сам заблакіруецца”. …..ну гэта ж поўны абсурд. Перапіска. Тактыка муціаккк.           і ўсё. Артэмій маўчыць як партызан.😥    

Добры дзень.

Нічога не зразумела, але вельмі цікава.

Дайце, калі ласка, нумар акка і дату, калі вялася перапіска, пачытаю з першых вуснаў, што творыцца. Бо давярай, але правярай: ужо не раз сутыкаліся з тым, што карыстальнікі недасылаюць асабліва пікантныя скрыншоты. А далей, чым змогу, тым дапамагу.

macur666, 15 December 2019
Трэба пісаць ім на пошту security, праз чат бяссэнсоўна. На выбар можна заблакавацца да года і нават “замовіць” ліміты ставак. Я так заблакіраваўся нядаўна, але літаральна пазавучора прыходзіць ліст на пошту з “падарункам” ад іх, 50 фрыспінаў нібыта бездепа, у аккаунт спакойна ўвайшоў. па факц [...]

А гэта ўжо падобна на заяўку на перамогу, асабліва пра “лохатрон”: грошы не выводзілі? абсеклі да 0 і запатрабавалі дакументы? а потым вадзілі па колах пекла, патрабуючы непад’ёмныя дакументы, напрыклад, раней выдадзеныя копіі пашпартоў (пратруірую, канечне)?

Давайце называць рэчы сваімі імёнамі: зліў – гэта прайгрыш, іншымі словамі “казіно не гуляе, аўтаматы не даюць”, усё так? І як вынік, гульнявы клуб адразу з разраду адносна іграбельных становіцца нелюбімым, бо не даў абагацнець/выграць, у выніку трапіў у апалу, усё правільна?

Калі менавіта так трактуецца сітуацыя, то тады далейшы дыялог губляе падставу, бо ў Вас вопыт прайгрышу, у мяне статыстыка па выйгрышах, у якую, канечне, ніхто не паверыць. Таму пераконваць не будзем, Вы заўсёды можаце выбраць любое даступнае і зручнае для Вас гульнявое завядзенне.

З павагай,

каманда 1xSlots

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

1) Прыходзяць спіны як з вагерам за свае круціць, так і без вагера круціць з таго, што выйгралі ў слоце. Патрэбна проста гуляць у казіно крыху часцей, чым раз на год.
2) Калі былі складаныя сітуацыі, мне дапамагалі з 1хслот. Блакавалі на нейкі час акаўнт і потым адразу ж здымалі блок (замарожвалі рахунак) па маёй просьбе.
3) Я выводзіў і вельмі вялікія сумы, як для мяне. Буквальна ў тым годзе або ў пазамінулым. Першы дэп 50 грн выйграў 7500-8000 тысяч – верыфікавалі акаўнт 2-3 дні і потым вывелі ўсё. Пасля гэтага былі яшчэ дэпы і выплаты. дэпы ў асноўным да 1к, вывады і па 30к былі. Таксама быў дэп у 500 грн і вывод амаль у 60 000 грн. Вывялі ўсё без праблем на працягу 5 хвілін пасля заяўкі.

4) Я б не сказаў, што слоты даюць ці не даюць. Звычайнае казіно. Са сваімі замутамі, то ёсць у іх NetEnt – то няма. То зноў з’явіўся, то прапала EGT незразумела куды. То працаваў, то перастаў працаваць EGT. То быў у іх скрыптовы NOVOMATIC. То прапала….. А так калі ідзеш у скрыптовы Novomatic, то і чакай, што прайграеш там. Хоць, Слава не дасць зла, пад канец 2019 у скрыптовым новымаце з 300 грн выйграў 15 000 гривень. Book of Ra па стаўцы ў 4.5 спачатку даў 4 мужыка на 4 500 і паехала-паехала.

5) Таксама сапорт не забараняе гуляць у Pragmatic, Quickspin і г.д. Уключаю VPN і граю сабе спакойна.

Як па мне, 1хслот, 1хбет, PokerStars і падобныя конторы (PartyPoker) увогуле збс. Нічога не мутыш, дубляў не робіш (хаця на PokerStars, мне сапорт дазволіў гуляць на тым жа прыладзе, пад тым жа IP і г.д. што і маёй дзяўчыне ў покер і казіно) таму хызы.
PS: сапорт у чаце то так. Часам дапамагаюць (у 2% выпадкаў) у 98% – Пішыце на пошту -. Як пасячыў? Дар у мяне!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
145
Публікацыі
1 108
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.12.2018
Feya_Line, 20 January 2020
1) Прыходзяць спіны як з вагерам за свае круціць, так і без вагера круціць з таго што выйгралі ў слоце. Патрэбна проста гуляць у казіно крышачку часцей, чым раз у год. 2) Калі былі складаныя сітуацыі, мне дапамагалі з 1хслот. Блакіравалі на час уліковы запіс і потым адразу здымалі блок(маро [...]

Добрайшага дня. 

Вялікі дзякуй, што разклалі па пунктах. 

Калі не сакрэт, у п. 5 па якіх выпадках часцей за ўсё Вас на пошту адпраўлялі? праблемы-засцялiя раўнды ў гульнях? ці калі не маглі даць хуткі адказ? Мне для разумення, што трэба, можна і важна аптымізаваць. 

З павагай,

каманда 1xSlots

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
1xSlots, 20 January 2020
Дабранага дня.  Вялікі дзякуй, што расклалі па пунктах.  Калі не сакрэт, у п. 5 па якіх выпадках часцей за ўсё вас на пошту адпраўлялі? праблемы – завіслыя раўнды ў гульнях? ці калі не маглі даць хуткі адказ? Мне для разумення, што трэба, можна і важна аптымізаваць.    З павагай, [...]

Гэта (PS:)У асноўным праз тэхнічныя праблемы.  Тыпу адпішам па пошце. Або напішыце на пошту для высвятлення і г.д. (калі бонускі ў гульнях завісалі). Я не так часта ў сапп пішу, бо сапп у вас горшы за робатаў.

А так, нз.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
145
Публікацыі
1 108
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.12.2018
Гэта (PS:) У асноўным з-за тэх. праблем.  Тыпа адпішаемся па пошце. Ці напішыце на пошту для высвятлення і г.д. (калі бонускі ў гульнях застройваліся). Я не так часта ў сапп пішу, бо сапп у вас горшы за робатаў. А так, нз.  

Дзякуй, увогуле, па-іншаму застаўшыяся бонускі не вырашыць, то бок ёсць варыянт “замарозіць” у чаце нейкі час, прычым даволі доўга, у гэты ж час пісаць правайдэру і чакаць ад яго адказу вельмі доўга, а ёсць варыянт – пошта. 

На жаль, іншых пакуль варыянтаў паскорыць унутрыгульнёвыя праблемы не прыдумалі. 

А што датычыцца робатаў: праверце іх яшчэ раз, калі ласка, яны павінны былі падцягнуцца па сваіх камунікацыйных навыках, калі не – буду рады, калі маякнёце ў ЛС, што да як. Загадзя дзякуй.

З павагай,

каманда 1xSlots

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
1xSlots, 20 January 2020
Дзякуй, увогуле, па-іншаму застряўшыя бонусы не вырашыць, гэта значыць ёсць варыянт “замарозіць” у чаце нявызначаны час, прычым даволі доўга, у гэты ж час пісаць правайдэру і чакаць ад яго адказу, як марэ, а ёсць варыянт – пошта.  На жаль, іншых пакуль варыянтаў паскорыць унутрагульнявыя пр [...]

Зараз зробім.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
145
Публікацыі
1 108
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.12.2018
Зараз зробім.

Дзякуй!

З павагай,

каманда 1xSlots

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
463
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017

Як сумна я жыву 😔 забаніцца, што ці ў Вас ?!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
145
Публікацыі
1 108
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.12.2018
Vertup, 20 January 2020
Як сумна я жыву 😔 забаніцца, што лі у Вас ?!

Панядзелак не пачынаецца з кавы?)

З павагай,

каманда 1xSlots

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
6
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.04.2020

Паважаны прадстаўнік, вельмі цікава пачуць ваш каментар па прычыне часовай ці пастаяннай блакіроўкі або выдалення акка. То-бок я маю на ўвазе не 3 месяцы бяздзейнасці акка, а імгненную рэакцыю адміністрацыі на запыт гульца ў межах адказнай гульні.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
145
Публікацыі
1 108
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.12.2018
Azueva, 8 April 2020
Паважаны прадстаўнік, вельмі цікава пачуць ваш каментар па пытанні часовай ці перманентнай блакіроўкі ці выдалення акаўнта. Тое ёсць, я маю на ўвазе не 3 месяцы бяздзеяння акка, а імгненная рэакцыя адміністрацыі на запыт гульца ў рамках Адказнай гульні.

Добры дзень.

На тэрыторыі краін не членаў ЕС няма паняцця “Адказная гульня”, у нашым асобным выпадку гэта так. Ёсць “самавыключэнне”: у гэтым выпадку Вы паведамляеце ўстанове пра тое, што Вы вырашылі самавыключыцца з яе (прычым запыт павінен быць менавіта такім, а не ментальныя гульні і дапыты). Мінімальны тэрмін – 6 месяцаў. Пасля шматлікіх расспытаў і пры Вашай 100% упэўненасці ў гэтай просьбе, а таксама пры цвярозым разуменні таго, што адбываецца Вас выключаюць з установы на ўказаны Вамі тэрмін. Разблакіроўка немагчымая да заканчэння тэрміну блакіроўкі, усе наступныя аккі лягаюць на плечы самога карыстальніка як мультыаккаунты. І так, пра гэта можна прачытаць у Правілах на сайце.

З павагай,

каманда 1xSlots

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...