1xbet вяртанне па выйгрышнай стаўцы без тлумачэння прычын
Агляды анлайн букмекераў
|
7 October 2017
ад
ArsenWenger
|
66 Адказаў
|
5,307 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароче сітуацыя такая: паставіў на тб2.5 раўндаў за кэф 1.72, дзе была здабытная перамога, і ў выніку атрымаў вяртанне стаўкі (бой скончыўся ў 3-м раундзе, стаўка зайшла).
Каб вы разумелі, кэф на тб2.5 раўндаў за 1.72 – гэта не вельмі то шчодрае прапанова, а хутчэй абрэзаны кэф! Бо спачатку, калі я думаў браць ці не браць, кэфы на гэтае падзея давалі на тб1.5 за 1.85. Потым абрэзалі да 2.5 за 1.72 і я паставіў. Кароче напісаў у падтрымку БК і кансультанту – у адказ прыйшлі цытаты, маўляў, кантора памылілася ў лініі, і ўсё! Прычыны не пазначаны!
Тобок, зыходзячы з іх палітыкі, мы можам паставіць у іх на перамогу, напрыклад, Рэала за кэф 1.34 (дзе ў іншых канторах даюць 1.32) і гэта будзе лічыцца парушэннем правіл! Калі б на тб2.5 давалі кэф 3 ці 4 – тады так, гэта можна было б лічыць памылкай у лініі.
Палітыка канторы зразумелая. Раз я задэпіў 3к і ўжо маю 6600, то яшчэ 700 грн мне будуць лішнімі, дык давайце як будзем яму пару раз у месяц рэзать пераможныя стаўкі
яны за неск месяцаў ні разу стаўку прадаць не далі
ты маеш на ўвазе, што функцыя кэшбэк у іх па факце не працуе?
вось-вось
тупа націскаеш прадаць а табехер
трэба іншага бука пашукаць
дарэчы ствары скаргу на топ-букмекера
бет365 адзіная для мяне альтэрнатыва, на якой ёсць такая ж шырокая Лінія, але там усё на англійскай і да краінаў СНД паршывае стаўленне.Ну і, канешне, БС, якое яшчэ горшае за 1хбэта
няма сэнсу у іх жа ўсё згодна з “праўіламі”увогуле як я зразумеў трэба мне напэўна зліць дзе-то 40% банка а то не дазволяць зрабіць вывад
ну як мне здаецца, сэнс ёсць – стварыць
прыцягваць да сябе ўвагу можа быць яшчэ больш няправільным рашэннем
Дык усе яны “скурвіліся”… ) Сумна, канечне, але нашага брата кідаюць як хочуць🤐
Трэба спачатку высветліць толькі табе адмянілі ці ўсім. Калі ўсім, то памылка канторы, а калі толькі табе, то гэта ўжо падстава скардзіцца, бо кідалова.
+
Стварыў там нейкую скаргу месяц таму, першыя два дні была нейкая актыўнасць
потым ні прадстаўнік ні модэр не адказвалі
ў 99% адмянілі ўсім, такія выпадкі праскокваюць у любой канторы
але выглядае гэта ўсё вельмі непрыгожа
Та вяртанне з каэф. 1,7 – фігня. Вось калі б экспрэс х200 зайшоў і адмянілі два-тры падзеі, пасля чаго ад экспрэса засталося б х40, вось гэта ўжо праблема.
Так трэба было яшчэ адну скаргу стварыць, а не проста пакідаць гэты момант так, хто-небудзь бы і адказаў.
а ў цябе ў чым была праблема?
да калі б мяне ў ВК за спам не забанілі то мае 3-5 падпісчыкаў таксама паставілі б і было б зразумела па выніку разліку,а так фіг правераш
Дык ну толькі ўяві, калі б 2-3 тысячы людзей паставілі, што ж было б…. Больш негатыву было ад усяго гэтага.
Можна яшчэ параўнаць каэфы на тую падзею ў іншых канторах. Калі моцна адрозніваюцца, значыць памылка канторы без нейкага ўмыселу пазбавіць цябе выйгрышу.
А што нам варта яшчэ і правяраць? Па-мойму, калі кантора дае такі кэф, то ім варта толькі выканаць свае ўмовы і выплаціць у выпадку выйгрышу ў поўным аб’ёме.
Яны разводзяць і кідаюць на бабкі плюсавых гульцоў. А аспрэчыць нічога немагчыма, бо ў іх правілах нідзе не напісана пра тэрміны прыняцця рашэння!
КІДАЮЦЬ ЯК ХОЧУЦЬ – ЧАЛАВЕК РАЗЛІЧЫЎ ВЫЙГРЫШ НА ТАТАЛ БОЛЬШ ЗА 1.5 ЗА КАЭФ 1.85, А МНЕ ВЯРТАННЕ ЗА ТБ 2.5 ЗА КАЭФ 1.72 пры гэтым спасылаючыся, што я выкарыстоўваў БАГ канторы. Шкада, у інтэрнэце не знайшоў тб2.5 – тады б паглядзеў, што яны мне ў адказ напішуць. А так скажуць: «Ну ў вас жа тб2.5!», а тут больш 1.5.
адпішэ нашаму лудо, ён з імі ў ВКонтакце
каму адпісаць?я адпісаў у тэхпадтрымку і такое адчуванне што мне адказвае БОТ! Ён цытуе прымітыўна адно і тое ж У выпадку памылак персаналу пры прыёме ставак (вочыявыя апечаткі ў прапанаваным пераліку падзей, несупадзенне каэфіцыентаў у лініі і стаўцы і г.д.), пры адступленні ад гэтых Правіл пры прыёме ставак, а таксама пры іншых абставінах, якія пацвярджаюць некарэктнасць ставак, букмекерская кампанія пакідае за сабой права абвясціць стаўкі на такіх умовах недзейнымі. Выплата па гэтых стаўках ажыццяўляецца з каэфіцыентам «1».