1XBET Казіно гульнявыя аўтаматы
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
1 September 2015
ад
Melbourne
|
54 Адказу
|
39,299 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння натыкнуўся, што ў букмекерцы з’явіліся “слоты” – не казіно, а менавіта “слоты”
Круціў хто тут ?
Выглядае, што кантора нармальная, але што скажаце, панове ?)
Трэба глянуць, кантора ж нармальная)
слотаў напэўна каля 50 , але нешта ёсць асцярога да такіх устаноў, што аддача там працэнтаў 50)
Аддача на ліцэнзійным софце паўсюль аднолькавая.
а дзе яны там знаходзяцца,сколькі стаўлю ні разу не бачыў?
у шапцы сайта
не знайшоў я ніякіх слотаў і ў чаце мне адказалі: Слоты і казіно – гэта старонняе ПА, недаступнае на тэрыторыі РФ. У адпаведнасці з заканадаўствам РФ.
1xbet
пра іх было шмат адмоўных водгукаў, што не выплачваюць, але гэта пра букмекерства.
вось так у мяне шапка выглядае
На днях ставіў стаўкі ў букмекерцы, і пасля стаўкі на рахунку засталося 15 рублёў, думаю ў раа паіграць, захожу ставлю дэнамінацыю па 0.2 пару разаў поймаў лінію, зліў да 20 капеек выставяю адну лінію, выпадае чатыры кнігі))) з сімвалам жука
раней такое толькі ў скрыпціках было)
Нядаўна ў іхняй канторцы два дэпа па 500 у слотах прасеў зусім без аддачы вельмі малы працэнт аддачы я тры компы мяняў нават . у канцы да мяне падышоў адмін і сказаў и сказал то што тут рэал паінт паднімеш
У вас,што ў наземках слоты даступныя?ты ж з РФ?
А ты тыпа ўпершыню замужам ?
Пра што ты гаворыш?Пра даступнасць слотаў у наземках 1xBet?
Калі гэта для цябе нічога не кажа, то не хвалюйся і прабач.
Паглядзі,з чаго пачаўся дыялог,чалавек які прадставіўся што жыве ў Падмаскоўі адпісаў у тэме,што ён рабіў дэпізыты і гуляў у слоты Ў КАНТОРЦЫ(маючы на ўвазе 1хвет) мяняў кампы?(пры чым тут гэта),я ўдакладніў,таму што ведаю што ў афіцыялаў 1хбет у Расіі слоты не даступныя,але ўлічваючы што гэта ўсё ж Падмаскоўе-рашыў удакладніць.З чаго ты вырашыў што я замарочваюся?Прабачы навошта?Вось пра што размова.За впн дзякуй праасвяціў))
карочэ пасля доўгай гульні разабраўся, што ўвесь час я гуляў у нейкім драйв-казіно, па ўсіх прыкметах жорсткі скрыпт
але там хоць невялікі мінус, сёння вырашыў у ліцэнзаваны Novomatic пагуляць, там увогуле мёртва, дзве бонускі з дзесяткамі і памнажэннем х8 і х10
пару дзён назад круціў слоты, па-мойму слот манигейм па 10р,у другім акне вырашыў паставіць усю суму што была на балансе, і пасля гэтага зрабіў спін,і баланс рахунку апынуўся ў мінусах)
кароч заліў 200р, пакруціць
і тут за 4 спіны на бонусе 40 спінаў
а ў выніку накінула 130 спінаў, думаў за столькі спінаў сума больш вылеціць, але х1300, адзін раз пяць жукоў было)
дрэнна, што не па 5р круціў
Пасля конкурсу дрэнна становіцца, глядзячы на гэты слот 😁
ну то быў на 8 барабанаў
на 6 барабанаў)
першы час незвычна было ў звычайны гуляць) сімвалы вялікія былі 😁
а мне на звычайным нашмат круцей і звычней
раніцай вырашыў спейс вар паганяць па 8 рублёў, і нешта замазала, не даваў, сабака, потым успомніў пра свой любімы новоматик, і ён трошкі парадаваў
195 спіноў, скрын пачаў рабіць з 165 спіноў)
паходу гэта мой рэкорд у плане колькасці фры-спіноў)