1x2bet бездэпазіт
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
19 February 2016
ад
Artem462
|
36 Адказаў
|
3,336 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рэгіструемся тут Тык і атрымліваем дзясятку з вэгером 4 мін каэф 1.75. звярніце ўвагу, што пры рэгістрацыі ў полі бонус павінен быць код WETTDEAL
я так разумею, трэба зрабіць 4 стаўкі??
атрымаў. заліў увогуле слоты там як з часоў канца 80-х, пачатку 90-х
Стаўкаў не менш чым на 40$ а ставіць можна хоць па баксу
Я правільна разумею, што можна толькі рабіць стаўкі на спорт ? Дзясятку налічылі. Украіна.
так налічылі і ў казіно катнуць можна але слоты ўбогія там. лепш ставіць
Я проста да таго, што не атрымаецца так, што хто-небудзь пракатае іх у слоты а яму не вывесяць ? Таму што вейджер 4 для слотаў…. Самі разумееце.
Ды толькі пра стаўкі адносна казіно нічога не сказалі
якісь пуста, хоць гэта і мульт але чысты
Правілы незразумелыя,на рускай нічога не знайшоў пра бонус,з перакладам там па ходу дэп патрэбны для вываду,у цэлым хз
деп там па-любому патрэбны
дзякуй, заліта, першую стаўку за 2.6 выйграў, потым паставіў на Світоліну ў тэнісе і прайграў
Цікава, а экспрэсы можна ці толькі ордынар?
Напісана што можна толькі неўказаны мін. каэф – гэта ў выпадку экспрэсу для кожнай падзеі ў ім або агульны. Макс кешаўт таксама неўзгаданы
Зразумела, дзякуй, паставіў 4 розныя стаўкі. Цікава, што ж там з экспрэсам, дарэчы, аказваецца ёсць руская мова, а я на нямецкай мучыўся)))
А макс кэшаўт ёсць? забыў удакладніць
Напісалі ўдакладненне, можа спатрэбіцца камусьці: вэйджар 4 будзе толькі ў тым выпадку, калі ісці ва-банк кожнай стаўкай; па-іншаму можна, але вэйджар крыху больш, максімальнага вываду няма
а ўсмысле вабанк? Адразу ўсё ставіць на адну падзею?
і так 4 разы
Цяпер зразумеў, дзякуй, а калі паасобку ставіць, дакладна не сказалі, які вэйджар?
Правілы празмерна мудрагелістыя у іх налічылі штосьці ў раёне 10 але гэта не дакладна (інфу ўзяў адтуль дзе ўпершыню з’явіўся гэты бонус)
што ў выніку хто-небудзь што-небудзь вывёў?
а то з’яўляецца жаданне добра замульціць)
што-то нічога не далі( зайшоў праз фб.
Рэбята, падкажыце, калі ласка, як у іх там перакладаецца бонус з казіно ў спортставкі?
Рэгіцца трэба праз звычайную рэгістрацыю.
я зарэгістраваўся атрымаў 10, але не магу паставіць ні на што, ні на спорт, ні на лайв, каэф 2+ выбіраю, у казіно таксама не паіграць, на рахунку ёсць, а жму ўкладку спорт – піша 0
І ў мяне тое ж самае. Са службай падтрымкі ўжо кінуў перапіску. Дурняў нейкіх пастаянна ўключаюць.