18‑гадовы хлопец выйграў у латарэі амаль $2 мільёны
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
3 May 2024
ад
thee4
|
8 Адказаў
|
374 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
18-гадовы хлопец з акругі Шатландыя, штат Паўночная Караліна, выйграў амаль 2 мільёны долараў падчас свайго першага досведу ўдзелу ў латарэі.
Донні Левінер распавёў латарэі NC Education, што ў яго было ўнутранае адчуванне, што яму трэба купіць скрэтч-білет. Навічок распавёў, што перад сваім вялікім выйграем ён купіў усяго некалькі латарэйных білетаў.
«Штосьці проста падказала мне купіць гэта», – сказаў ён.
«Я не верыў», – сказаў Левінер. «Я сапраўды не думаў, што гэта праўда».
Левінер купіў выйгрышны білет Big Cash Payout коштам 20 долараў. Яму давялося зрабіць выбар, калі ён прыйшоў забраць сваю ўзнагароду ў панядзелак.
У яго будзе магчымасць атрымаць прыз у выглядзе фіксаванай сумы ў 1,2 мільёна долараў або ў выглядзе ануітэта па 100 000 долараў на працягу 20 гадоў. У канчатковым выніку юнак абраў адзінаразовую выплату ў памеры 1,2 мільёна долараў.
Пасля неабходных дзяржаўных і федэральных вылікаў Левінер забраў дадому 858 006 долараў.
Левінер сказаў, што, хоць ён і не ўпэўнены, на што хоча патраціць грошы, ён ведае, што хоча «траціць іх разумна».
У 18 гадоў цяжка траціць грошы з розумам) Выігрыш добры, спадзяюся ён іх не страціць як многія)
практычна 2 ляма выйграў, па факту 1.2 а зусім па факце 800к ) так бы яшчэ і да 10к баксаў дабілі і хопіць хлопцу) 😀
Таки даа.., можа і так. Але ў яго ж такая “чуйка”, што аж прывяла да 2 лямаў, можа і тут яму дапаможа, хоць маладо і зялёна)
Нармальна, выйграў 2 мільёны, атрымаў 850к, Чаго-то занадта шмат з хлопца знялі працэнтаў! Усем Дабра і Фарту і, канечне, свайго джэкпоту!
Я вось усё чытаю тут навіны пра людзей у іншых краінах, што яны выйграюць у латарэях мільёны долараў, плацяць падаткі і ўсё такое. А што з нашымі навагоднімі мільярдамі? Ці я проста нейкае нешта прапусціў? Колькі ўвогуле падатку трэба будзе заплаціць у Расіі з выйгрышу 1млрд рублёў у латарэю?
да мне таксама было як-то цікава, дакладнай інфы так і не знайшоў, дзе напісана 30% дзе 35% ад 5 мільёнаў выйгрышу, ну паходу сачна так зрубваюць )
Увесь час зрубваюць камісію лютую з такіх заносікаў)
Хутчэй за ўсё ўмовы заўсёды розныя. залежыць ад верагоднасці выйгрышу.