12 месяцаў анлайн...
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 October 2018
ад
MariyaKonor
|
2 Адказу
|
1,413 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
….ці прадам нырку недарага”
![]()
![]()
. У кастрычніку пералічылі на карту 24К рублёў, спрабую адыграць залітае раней, зноў усё ў ноль. Блочную сябе ў джое.
![]()
Усім прывітанне, пасоны.
На самой справе, судзячы па форуме, не ўсё так кепска, але і не ўсё так райска. Не было касмічных “Х-аў”, ды і “мінус” не такі страшны.
Усё пачалося ў кастрычніку 2014, праглядаючы ролікі на youtube наткнуўся на канал NeverFoldVideo, думаю, ён не патрабуе рэкламы). Ну і пасьля назіранняў за ўзлётамі і падзеннямі нашага гуру лудаманіі TTRа, з паднятым настроем ад яго запальвых эмоцый, калі ён радаваўся выйгрышу ў 100$ як дзіця салодкаму, ад гістарычнай фразы Ольгі “- Ібать выводзь”, і іншых захапляльных момантаў лудавода Андрэя, я падумаў, а чаму бы і не і пайшоў рэгістравацца на StarGames. Чаму менавіта туды – бо ён больш знаёмы па гульнях у афлайн залах, але гэта ўжо зусім іншая гісторыя….
30 кастрычніка 2014 год рэгістрацыя на StarGames і першы дэпазіт у памеры 90 еўра, і адразу ж на вывад 210 еўра. Вывад адменены, аказваецца трэба нейкую верифікацыю прайсці, бабкі на рахунку
вярнуліся, працягваем гуляць. У выніку праз тыднёк вывёў 270 еўра. Радасці поўныя штаны. Трэба спрабаваць яшчэ. Але не ўсё салодка як здаецца з першага разу. У выніку заліта ўсё, што выведзена, яшчэ столькі ж зверху. Пасля тыдня разважанняў дэпагую яшчэ каля 100 еўра, і адбіваю ўсё што заліта + каля 70 еўра зверху.
Потым былі пустыя дробныя дэпазіты, шмат дэпазітаў па 15-20-30 еўра…. усё дарэмна. Было вырашана стварыць новы акаўнт. З першага дэпазіту, не памятаю колькі (не магу пашту аднавіць) адбіваю ўвесь мінус па першым акаўнце. Засталося толькі грошы вывесці, а для гэтага трэба прайсці верифікацыю)), адпраўляю ім копіі дакументаў бацькі, пракатiла, грошы на карце. У выніку ў
“УСЕ ГУЛЬНЯЮЦЬ У ДЖОЙКАЗІНО ТОЧКА КОМ”, непарадак, усе гуляюць, бачце, а я што, самы рыжы што ль)). 13 мая 2о15 года падае зарплата на карту і я іду рэгістравацца ў джой. Першы дэпазіт 2500 рублёў, некалькі гадзін гульні, шанец, 13000 ставлю на вывад. Ну вось, і тут дакументы патрабуюць, адмена выплаты, грошы на рахунку. Адпраўляю дакументы, працягваю круціцца, прыходзіць ліст з пацверджаннем верифікацыі ад саппорту, на рахунку 17000, вывожу, радасць, лёгкія грошы. Што-то малакавато, думаю я, дэпагую паўтара, кручу-верчу наі*бацца хачу, у выніку пасля пары гадзін гульні мне надакучвае і ставлю на вывад 5К рублёў. Нядрэннае прыбаўленне да зарплаты атрымалася. Задаволены як …. У дваццатых чыслах месяца прыходзіць аваанс, зноў раблю некалькі дэпазітаў 1500-2500 у джой, паднімаю +10К рублёў, зноў задаволены…. Чэрвень – і так жыў, дэп 1500-2000, памнажаю яго ў 3-4 разы і на вывад, усё ідзе выдатна, лішняя халява палягчае выжыванне). У жніўні ўвогуле ўсё цудоўна, заведу 7К рублёў, на вывад стаўлю 62, шчасцю няма меж, зарплата за месяц у кішэні, праз 2 тыдні адпачынак, увалюю ўсё бабло ў сваю старэнькую вазаўскую дзевяцідзевяць, усё пучком….. Атрымліваю адпачынкавыя, дэпагую пару тысяч у надзеі дадаць пару дзясяткаў да адпачынку, не атрымалася, у выніку заліў каля 70К у ноль. Увесь адпачынак прабухаў
Па словах аператара з чата, у плюсе ў іх 30К рублёў. Яна не можа зразумець прычыну майго жадання заблакавацца. Месяц жыву на вадзе.
Лістапад 15-га, кідаюць зарплату на карту, раздаю даўгі і крэдыты. Прабую набіць ачкоў у конкурсе /crushbet, заліваю 170 еўра (мабыць), адзін раз спаў у больш за Х100, але вываду так і не зрабіў. Тыдзень таму прадаў фотік за 10К, ствараю акаўнт у карибік казіно, 6К дэпагую, на вывад нічога…. Сёння пералічылі аваанс, зноў дэпазіт, зноў карибік, зноў мінус 10К…..
Увогуле, да чаго я ўсё гэта напісаў, хлопцы, кіньце 3000 рублёў, крэдыт трэба заплаціць))))))))))).
А напісаў я гэта для таго, каб гэтым постам паставіць кропку ў онлайн гульнях. Не бачыш у іх шанцу і халявы.
А можа, варта паспрабаваць іншыя казіно, паспрабаваць у іх шанец???
Крыніца: ттрблог
Палюбому, у Вулкан ідзі, там аддасць, ну вось палюбому аддасць асабліва ў ван, але не забывай, што деп потым яшчэ 5к каб плацяжку верифікаваць…..