12 месяцаў анлайн...

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 3 October 2018 ад | 2 Адказу | 1,413 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 374
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015

….ці прадам нырку недарага”
Усім прывітанне, пасоны. 
На самой справе, судзячы па форуме, не ўсё так кепска, але і не ўсё так райска. Не было касмічных “Х-аў”, ды і “мінус” не такі страшны.
Усё пачалося ў кастрычніку 2014, праглядаючы ролікі на youtube наткнуўся на канал NeverFoldVideo, думаю, ён не патрабуе рэкламы). Ну і пасьля назіранняў за ўзлётамі і падзеннямі нашага гуру лудаманіі TTRа, з паднятым настроем ад яго запальвых эмоцый, калі ён радаваўся выйгрышу ў 100$ як дзіця салодкаму, ад гістарычнай фразы Ольгі “- Ібать выводзь”, і іншых захапляльных момантаў лудавода Андрэя, я падумаў, а чаму бы і не і пайшоў рэгістравацца на StarGames. Чаму менавіта туды – бо ён больш знаёмы па гульнях у афлайн залах, але гэта ўжо зусім іншая гісторыя….
30 кастрычніка 2014 год рэгістрацыя на StarGames і першы дэпазіт у памеры 90 еўра, і адразу ж на вывад 210 еўра. Вывад адменены, аказваецца трэба нейкую верифікацыю прайсці, бабкі на рахунку
вярнуліся, працягваем гуляць. У выніку праз тыднёк вывёў 270 еўра. Радасці поўныя штаны. Трэба спрабаваць яшчэ. Але не ўсё салодка як здаецца з першага разу. У выніку заліта ўсё, што выведзена, яшчэ столькі ж зверху. Пасля тыдня разважанняў дэпагую яшчэ каля 100 еўра, і адбіваю ўсё што заліта + каля 70 еўра зверху.

Потым былі пустыя дробныя дэпазіты, шмат дэпазітаў па 15-20-30 еўра…. усё дарэмна. Было вырашана стварыць новы акаўнт. З першага дэпазіту, не памятаю колькі (не магу пашту аднавіць) адбіваю ўвесь мінус па першым акаўнце. Засталося толькі грошы вывесці, а для гэтага трэба прайсці верифікацыю)), адпраўляю ім копіі дакументаў бацькі, пракатiла, грошы на карце. У выніку ў 

“УСЕ ГУЛЬНЯЮЦЬ У ДЖОЙКАЗІНО ТОЧКА КОМ”, непарадак, усе гуляюць, бачце, а я што, самы рыжы што ль)). 13 мая 2о15 года падае зарплата на карту і я іду рэгістравацца ў джой. Першы дэпазіт 2500 рублёў, некалькі гадзін гульні, шанец, 13000 ставлю на вывад. Ну вось, і тут дакументы патрабуюць, адмена выплаты, грошы на рахунку. Адпраўляю дакументы, працягваю круціцца, прыходзіць ліст з пацверджаннем верифікацыі ад саппорту, на рахунку 17000, вывожу, радасць, лёгкія грошы. Што-то малакавато, думаю я, дэпагую паўтара, кручу-верчу наі*бацца хачу, у выніку пасля пары гадзін гульні мне надакучвае і ставлю на вывад 5К рублёў. Нядрэннае прыбаўленне да зарплаты атрымалася. Задаволены як …. У дваццатых чыслах месяца прыходзіць аваанс, зноў раблю некалькі дэпазітаў 1500-2500 у джой, паднімаю +10К рублёў, зноў задаволены…. Чэрвень – і так жыў, дэп 1500-2000, памнажаю яго ў 3-4 разы і на вывад, усё ідзе выдатна, лішняя халява палягчае выжыванне). У жніўні ўвогуле ўсё цудоўна, заведу 7К рублёў, на вывад стаўлю 62, шчасцю няма меж, зарплата за месяц у кішэні, праз 2 тыдні адпачынак, увалюю ўсё бабло ў сваю старэнькую вазаўскую дзевяцідзевяць, усё пучком….. Атрымліваю адпачынкавыя, дэпагую пару тысяч у надзеі дадаць пару дзясяткаў да адпачынку, не атрымалася, у выніку заліў каля 70К у ноль. Увесь адпачынак прабухаў. У кастрычніку пералічылі на карту 24К рублёў, спрабую адыграць залітае раней, зноў усё ў ноль. Блочную сябе ў джое.

Па словах аператара з чата, у плюсе ў іх 30К рублёў. Яна не можа зразумець прычыну майго жадання заблакавацца. Месяц жыву на вадзе.
Лістапад 15-га, кідаюць зарплату на карту, раздаю даўгі і крэдыты. Прабую набіць ачкоў у конкурсе /crushbet, заліваю 170 еўра (мабыць), адзін раз спаў у больш за Х100, але вываду так і не зрабіў. Тыдзень таму прадаў фотік за 10К, ствараю акаўнт у карибік казіно, 6К дэпагую, на вывад нічога…. Сёння пералічылі аваанс, зноў дэпазіт, зноў карибік, зноў мінус 10К…..
Увогуле, да чаго я ўсё гэта напісаў, хлопцы, кіньце 3000 рублёў, крэдыт трэба заплаціць))))))))))).
А напісаў я гэта для таго, каб гэтым постам паставіць кропку ў онлайн гульнях. Не бачыш у іх шанцу і халявы.
А можа, варта паспрабаваць іншыя казіно, паспрабаваць у іх шанец???
Крыніца: ттрблог

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 294
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015

Палюбому, у Вулкан ідзі, там аддасць, ну вось палюбому аддасць асабліва ў ван, але не забывай, што деп потым яшчэ 5к каб плацяжку верифікаваць…..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...