1000 рублёў у падарунак за рэгістрацыю
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
31 January 2017
ад
safon3
|
60 Адказаў
|
7,302 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Малады чалавек, па-першае я ў чаце ў той жа дзень прапаноўваў Сафону, Леніну і Фрыдку, але яны адмовіліся. Паша яшчэ пасмяяўся, што я пад рогам што ці 🙂. Па-другое, да твайго ведама я не яўрэй, а грузі́н мегрельскага паходжання і херэ ўжо мне льсціць і не разводзь флуд, спадар модер, пакуль зялёны 🙂. Пост думаю выдалiш і на будучыню ад…@… ад мяне.
яўрэй ты, яшчэ і стары. Нічога выдаляць не буду.
Тое, што ты прапаноўваў – невядома. а тое, што прыціснуў 200р на марожанае гэта факт. Вось далейшыя пасты выдаляць ужо буду.
я націснуў рэгіцца, і ўпісаў украінскі з +380 і смс-ка прыйшла.
крута, а я паріўся, Чэхія не рэгіцца нармальна 😁
Адграў бездеп – на рахунку 8670 – паставіў на вывад – паглядзім…
Вывядуць, нікуды не дзенуцца) я з бездэпу 500р і 1500 з мульта выводзіў))
вось гэта ВЫ везунчыкі. як так-то.
Нават без мультфільмаў 🙂
ты ж у казіно і покер не граеш,айайай
на прамую не атрымліваецца +7 стаіць ,,абход выкарыстоўваў?
да я гляджу ўсе па 8к выводзяць, думаю можа і я выведу. бо бабкі патрэбныя як паветра. А поінт там быў.
не, націснуў зарэгіцца, і ўвёў +380 і г.д
Націскай “зарэгіцца”, толькі вакно “+7…” не чапай. Выскочыць чыстае вакно, і там ужо ўводзіш укр. нумар.
А ў цябе дакі патрабавалі пры вывадзе ? Мне сказалі ў чаце – Дадатковыя дадзеныя ў Вас не запытваліся…
Не, у мяне не прасілі дакументаў, так што самае цікавае, што вывялі ў межах гадзіны)
Вясёлы пукан-вулкан 😁 ; у іншым вулкане пасля адыгрышу бездэпа патрабавалі дэп у 500 р ды яшчэ 3-х разовы абарот дэпа – паслаў іх падалей
бонус і ў рулетцы адбіваецца на 100%,
трохі не адбіў для выводу ))))
Я загрузіў праз сайт казіно пашпарт са зрэтушаванымі нумарамі. Перад вывадам пацікавіўся ў чаце наконт дакументаў і яны далі мне спасылку на палітыку бонусаў, дзе напісана, што нумары не трэба заціраць 🙂. Карацей, вывелі без клопатаў і прычаплівання. Да і ў іх у правілах прапісана, што могуць прычапіцца і папрасіць селфі з пашпартам у руках і рахунак камуналкі. Карацей у мяне прайшло. Многія пішуць, што нават з мультаў выводзілі.
Пачалі мазгі трахаць – прышліце якасней тое – прышліце якасней сё… у суме відаць справа 🙂
Хутчэй за ўсё
Атрымаў бонус,адабіў за 2 гадзіны ў новоматик па 45р.Паставіў на вывад 6к
Каротка, паставіў я на вывад грошы, пастукнуўся ў чат наконт докаў, сказалі не трэба – пакуль самі не папросяць дакі нічога не дасылаць. Цяпер зайшоў паглядзець статус выплаты-напісана статус пацверджаны, зялёнымі літарамі. І што гэта значыць?
І тут я ахуел,вывелі на Яндэкс за 20 хвілін без якіх-небудзь дакументаў
У якіх менавіта слотах адмываў… калі не сакрэт.
Мне ў Lord of the Ocean 110 фрыспінаў дало было