100 $ за адзін пост
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Вось многія бачу пішуць, што так і так, быццам калі з’явіцца на форуме навічок ці яшчэ хто, зараз ты зразумееў пра што я – не сыходзь. З’яўляецца навічок ці лудовод нейкі, дзе піярыцца казіно ці шаражка нейкая, пішуць часта амаль усе, што “вось піяруюць казіно. лохі, разводзяць людзей, гэта ж скрыпт і г.д., не разводзь народ, там нічога выйграць нельга”
– і ўсё ў такім духу.
А самі-то? Самі??? Думаеце вы б не пагадзіліся за пэўную плату піярнуць нейкі гаўноскрыпт? Ці яшчэ што? Наеpиват’ людзей, даючы ім нейкія спасылкі і г.д? Бегаць па форумах, пісаць лжывую інфармацыю пра казіны (як негатыўную, так і + дзеля піару казіно), прыдумляць розныя гісторыі, нават не прыдумляць, а вынаходзіць. Карацей рабіць усё, каб вам заплацілі за зробленую працу?
Вядома ж вы б пагадзіліся так працаваць і не адмаўляйце гэтага!
А ведаеце чаму я ў гэтым так упэўнены і ўпэўнены ў тым, што большая частка людзей – двабокія ўблюдкі? Зараз я вам тлумачу.
Возьмем, напрыклад, Вулова, ён яра часта піша, што вось так і так, наеuалова казіно, піяруюць, выступае супраць рэкламы там рознымі хлопцамі казіно, часта адписываўся ў тэме, дзе закраналі яго, як яго Шаміль і г.д. Карацей – ЯРЫ чалавек, які быццам абараняе нешта там і робіць быццам усё правільна, але ёсць адна але…
Усе казіно спачатку створаны для адціску грошай у людзей, усе слоты, апараты і г.д. – УСЁ гэта для таго, каб зарабіў нехта адзін, а не вы ўсе. Гэта трэба разумець, Будзь то скрыптавае Маражэнка казіно ці ліцэнзійнае з арыгінальнымі слотамі казіно. Зарабляць на казіно немагчыма, на слотах і г.д. Калі хто і калі навучыцца і даведаюцца, як гэта рабіць (бонусханцераў не бяром, яны таксама прайграюць), то стане самым багатым чалавекам у свеце.
Думаю вы згодныя, што казіно створаны для адціску грошай, праўда?
Цяпер вернемся да Вулова, ён выступае супраць рэкламы розных Маражэнка казіно, лжывой інфармацыі і г.д. Але ў той самы момант ён дапамагае або працуе (можа быць нават нешта атрымлівае) для Latest або дапамагае Latest, а значыць Проніну. Latest – інфармацыйны рэсурс (адзін з лепшых, калі не лепшы, як па мне на прасторах рунета), які займаецца, як правільна гэта сказаць, рэкламай і прасоўваннем казіно, у прыватнасці анлайн. За гэта Latest атрымлівае свае дывідэнты і г.д (ххы, слова правільна падабраў ці не, але разумна выглядае 😁)
Такім чынам мы бачым, што Вулова выступае супраць аднаго выгляду рэкламы, але ярэчна дапамагае іншаму выгляду рэкламы казіно, а казіно, як мы ўжо раней высветлілі, створаны для адціску грошай, значыць Вулова ярэчна выступае супраць аднаго выгляду разводзін людзей на бабло і ў той самы час падтрымлівае іншы від рэкламы, які ў сваю чаргу па-іншаму ці так сама разводзіць людзей на бабло!!! Хіба гэта не двабокасць?
Я ні ў якім разе не хачу кінуць камень у бок Проніна ці яго каманды (у мяне гэта і не атрымаецца, у іх плот там велізарны blyat’) Але факт застаецца фактам.
Таксама само можна ўзяць для прыкладу Мяне. Я таксама ярэчна выступаю супраць таго ж BetInHell, кажу, што казіно ебламскае, што там наеюць і г.д. Але ў той жа момант даказваю (як сам разумею), што сямёркі або гульнявы лепшы за ўсе іншыя скрыптовыя. І на розных рэсурсах ярэчна піарю або стараюся гэта рабіць Latest, тым самым, можа і не спецыяльна, але наеbаю людзей. Бо ведаю, што казіно гэта ўсё хуньня сабачая і ў іх гуляць нельга. Таксама я мадэрую раздзел пра бездэпы (што + у карму, бо ў бездэпах дэпы амаль ніколі не патрэбны). Ці я не двабокі? Ды я підарас яшчэ той, ведаю.
Не тое каб падабаецца, але на сваім узроўні я паважаю людзей, такіх як Фрыдок, які ўсё час маўчыць, або Дыміджы, або таго ж Кіла, хлопцы яны спакойныя, лішняга не напішуць і г.д.
Але вось амаль усе астатнія – двабокія прэленасці, як Я ці Вулова.
Мы з вамі спрабуем спыніць адну схему наея людзей (як у Шаміля з яго выдуманымі заносамі і яркімі расказамі пра тое, што ён быццам камусьці дапамог вывесьці ахуелядру з ебнутага казіно) у той жа момант самі таго не разумеючы або разумеючы піарым іншы від наеbalova.
Кароч, выснова з усяго гэтага такая – не піарыце казіно, а калі ўжо піарыце, то рабіце гэта толькі за грошы. А калі бачыце, што чувак піарыць казіно, не трэба на яго наязджаць, бо памятайце, ВЫ ТАКІЯ Ж САМЫЕ, як і ён, толькі вось ён за тое, што робіць атрымлівае грошы, а ВЫ САСЕЦЕ HYU!
Я вось шчыра напішу, калі б мне хоць 1 казіно. нават той прэлесны БетИнХелл прапанаваў за бабкі напісаць лудавод ці піарыць іх( ЗА БАБКІ НЕ ПРОСТА ТАК) я б без роздумаў згадзіўся. Я б нават згадзіўся даказваць, што СЛОТХАУС самае лепшае казіно ў свеце, зноў жа за грошы.
Упэўнены на ўсе 99%, што Вы зрабілі б дакладна так жа.
Бо Мы з Вамі звяры, нам кіруюць інстынкты, у нас пераважае не давер, любоў, справядлівасць і г.д., а жадоба нажывы, зайздрасць і г.д.
Вядома, ёсць людзі з прынцыпамі, але іх у мільярд разоў менш, а то і ў 5 мільярдаў разоў менш, чым такіх, як Я, ты і іншыя 6 мільярдаў людзей. І так, у такіх людзей з прынцыпамі ёсць бабкі. Хутчэй у іх іх столькі, колькі ім і ўсёй іх родні хопіць на 10 пакаленняў наперад .
А ніколі не задумваўся, што магчыма таму ў іх і ёсць гэтыя бабкі ?
Вось пра гэта і пішу. Калі ты не зразумеў ) Там напісана яшчэ ў адным паведамленні, у самым канцы, побач з САСЁЦЕ ХУЙ)))
Ну я не цалкам пра гэта ну да ладна. Проста прынцыпы ў кожнага могуць быць розныя вось і ўся справа. Рэклама па зомба-ящыку – не ашук, што ці ? Ашук, канешне. Але, як казаў вялікі паэт : Я сам абманывацца рады …..
не , я закрануў толькі тэму казіно
Та якая розніца. Казіно прадае свае паслугі. Сам працаваў гандлёвым агентам. Заліваўся як салавей 🙂
Дарагі, мне гэты ж Бетинхелл прапанаваў такую працу праз пасярэдніка пратэставаць іх слоты за сто баксаў. Шчыра не ведаю, можа пасярэдніку больш паабяцалі, але я павінен быў параўнаць іх слоты з рознымі вытворцамі гульняў, у справаздачы напісаць, якія бонусы ў гульнях можна было б дадаць і г.д. Я адмовіўся, таму што па-першае няма на гэта часу, па-другое як то мутнавата і страшна мне, гульцу з СССР, гэтым займацца, на гульню ж не хапае часу. Па-трэцяе, тое што я напішу, то наўрад ці яны зробяць. Потым такая праца каштуе значна даражэй, баксаў 1000. Гэтыя сто баксаў гулец можа за паўгадзіны падняць. Я не хаваю, што даваў партнёрскую спасылку сваім сябрам десьці тры гады таму, ведаючы, што казіно сапраўды вартае. Кажу ім: Друг, калі нават прайграеш, то мне 30% перападзе. Цяпер, на жаль, няма такіх казіно, каб сябрам прапаноўваць. Дружа, прынцыпы ў кожнага розныя. З-за брудных грошай многія пераступаюць праз сябе і ўсё гэта залежыць ад выхавання.
Шмат ты, можа, за хлебушак атрымліваеш) раз адмовіўся ад 100 баксаў за 24 гадзіны працы)
Атрымліваю, нядрэнна. У вольны ад работы час займаюся будаўніча-апрацоўчымі работамі. Таму не галадзем, нават на гульню застаецца. Лічу, што імкненне да багацця і паляпшэнне матэрыяльнага дабрабыту сям’і – гэта нармальнае з’ява. Але нажывацца любым шляхам, не спыняючыся ні перад чым, лічу ненармальным і амаральным. Жадоба – гэта заўсёды непрыемна, а жадоба нажывысцва ўдвая непрыемней. Згодзен, што жыць у дастатку – вельмі добра, але якім чынам гэта атрымалася: калі забойствамі, хлуснёй і падкупам – гэта проста вар’яцтва і жах. А калі сваім трудом і потам – гэта іншая справа. Чалавек нясьпялы – гэта факт, але дзеля нажывy ісці на падласць – гэта мерзка. Я лічу, што чалавекам павінна кіраваць жадоба ўзаемадапамогі. Цяпер, пры капіталізме, большасці людзей ўнушаецца, што гэта прыродная ўласцівасць чалавека, але гэта далёка не так. Некаторыя людзі могуць зарабіць кучу грошай ашуканствам або нейкай беспрадуктыўнай для грамадства працай, а потым нават не ведаюць, куды дзецца гэтыя сродкі і проста прагульваюць або трацяць на бескарысныя бляшкі, якія нават ім не прыносяць ніякай карысці або задавальнення. Прыкладна так, што ці.
кокаін і г.д., а потым чмердзь