100 рублёў за рэгістрацыю
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
20 November 2019
ад
pavel140
|
29 Адказаў
|
4,934 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
1) Рэгіструемся на сайце
https://pgbonus.ru/register?utm_source=mgm&rcode=ORN9ZI
2) Пры рэгістрацыі абавязкова трэба ўвесці код: ORN9ZI , для 100 бонусных рублёў.
3) Даюць 100 бонусных рублёў і каб іх вывесці трэба адсканаваць любы чэк з акцыйным таварам, іх там шмат.
4) За кожнага сябра даюць 100 руб. Ім не абавязкова чэк сканаваць, дастаткова рэгістрацыі.
5) Вылiк ад 300 рублёў (г. зн. трэба 2 рэфералы)
Вывад толькі на мабільны.
Так рэфы тады вывесці не змогуць,без чэка.
Так бы і пісаў адразу.Што б атрымаць 10000 руб,трэба стварыць 100 мультаў.
ну гэта ўжо занадта нахабны абуз, могуць і заўважыць
па якім-небудзь знаёму можна рэфку раздаць, купіць нешта таннейшае, а потым вывесці)
Калі пастарацца то не заўважаць.
Напрыклад патрэбны дынамічны айпі, і кожны раз ,каб айпі змяніць трэба комп перазагружаць, патрэбна 100 сімак, мяняць імя кампутара
Але хз можа па якіх-то прыкметах усе мульты вызначаць.
Дзяля стольніка занадта гемарна
да таго ж чуў, што падтрымка можа запатрабаваць фота тавару ў кватэры!!!, як пруф таго, што тавар быў куплены
Канешне, гемарна.
Што да фота тавару ў кватэры – купі паасобку 100 зубных паст. Розных, канешне. Інакш дакладна мульты вызначаць.
так калі яна каштуе прыкладна 65 рублёў кожная, атрымліваецца, табе прыйдзецца прабіваць 100 чэкаў, у кожным будзе па адной пасте
+ табе патрэбныя тэлефоны, дакументы, пошты і іншае, а якая выгада атрымліваецца з усяго гэтага?)))
Тэлефон патрэбны ўсяго 1, але ахуееш сімкі мяняць. І сімкі трэба купляць.
Ну вось тым больш. Лічыш твая прыбытак усяго 35 рублёў з 1 акка. Ну і навошта гэта трэба.
Хто мае свой сайт, з добрай наведвальнасцю можа нядрэнна зарабіць.
А ў большасці многія не ўмеюць прыцягваць рэфаў, ці лянота проста.
Нічога не зразумела:)
😵😵😵.
ну я там трохі насабраў з рефаў, спадзяюся вывядуць больш-менш хутка
праўда на сёння ўжо 3-ці дзень ідзе)
Чаго ты face palm паказваеш, людзі працуюць дзеля гэтага, каб зарабіць, а ты дагэтуль www420xe – не вярнуў доўг.
Як у вас усё складана, хлопцы)
навучы рабіць мульты, за*баў..
А табе навошта?
таксама аффом стану і пп буду качаць, па тваёй сістэме😁
А ці не прасцей накупіць рэфаў у сеоспринт напрыклад ?
Калі патрэбны з чэкам можна і за 30-50 ₽
Паставіць на паток і быць багатым 🙂
Дзейні!
буксы і наперад) я не пра гэта, я пра таварыша, які круціць партнёркі казіно і выдатна плюсуе, але чамусьці сядзіць у падобных тэмах)
Я не хачу… Раней я займаўся падобным, ведаю, што там школата за 5 руб гатовая яшчэ і не такое рабіць…
Ну курачка па зернятку клюе 😏
Я таксама не саромеюся сабраць розную дробязь, хоць і на зарплату жыву…
а ў іх быццам у правілах ёсць пункт, што максімальная сума выплат для аднаго чалавека – 4тысячы
але мб што і мянялі
табя выплацілі? На іншым форуме парню выплацілі на 8-ы дзень
Я не разумею, пра які доўг ты мне талдычыш ужо не раз? Калі я яму ці ёй доўжны чаму сам www420xe не папрасіць або ты тыпу калектар што лі? Я нікому нічога не павінен, каб ты ведаў, пан добры. Калі яшчэ раз будзеш мне мозгі выносіць, то паслю цябе ў лес. Дзе докі, што я камусьці павінен? Я не люблю быць доўжніком, таму нікому не пазычаю. А ты скупец няшчасны, пра які заробак тут пішаш, дзе тут заробак убачыў? Я папярэдзіў, яшчэ раз на публіку без докаў будзеш мне пісаць пра доўг, пошлю прама туды дзе тваё месца, да гэтых хрэновых вышабал 😣.