10 урокаў пра грошы ад Сяргея Шнурава

Пагаворым пра жыццё | 21 чэрвеня 2017 г. ад | 5 Адказаў | 486 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Сяргей Шнураў займае трэцяе месца ў рэйтынгу самых багатых расійскіх знакамітасцей. Паводле Forbes, яго даход ацэньваецца ў 11 млн долараў (627 млн руб.). Сравни.ру вывучыў шматлікія інтэрв’ю артыста і склаў 10 ўрокаў, якія дапамагаюць лідару групоўкі «Ленінград» зарабляць шмат грошай.

1. Грошы – гэта шчасце

«Не ў грашах шчасце, – кажуць розныя ідыёты і пі*дуны. Я-то ведаю, што ў іх, б*я, і ёсць самае шчасце. Калі яны ёсць, усё ў парадку і ох*італьна прыемна. Спіртнога трэба – атрымайце. Жанчына са слядамі солярыя на твары і моцнай папаю – нех*й рабіць. Відэа, тэлевізар, джып, павага, сіскі пятага памеру, падоўжаны х*й, фарфоравыя зубы, перамена полу… – усё магчымa за крошкі. Пі*дзёж гэты пра тое, што здароўя не купіш, згніла і засталося ў 20-ым стагоддзі, калі ў лекараў ні х*ра не было, акрамя марфію, спірту і скальпеля. Здароўе купіш – вось праўда 21-га стагоддзя. Ныркі, х*ёчкі, сэрцы… Не трэба хлусіць самім сабе. У грашах шчасце! Іншая справа, што шчасце стала поўнай х*йняй».

2. Крута – не значыць дорага 

«Кліп павінен каштаваць не даражэй за 500 долараў. Калі каштуе даражэй – значыць, дрэнная ідэя».

3. Давярайце жонцы

«Сямейнага бюджэту ў мяне няма. Усе грошы я выгружу жонцы і нават не ведаю, якая сума ў мяне на картцы – гэта мой дырэктар можа пацвердзіць. Прайснуў карту – аплата прайшла і добра. Няма, так няма».

4. Дапамагайце справай, а не грашыма

«Я супрацьнік экалагічнага руху, супраць людзей, гатовых прынізіць эканамічныя працэсы ў абарону незразумела каго. Мяне ўсё часцяком бянтэжылі гэтыя зборы грошай для дзікіх жывёл. На х*ра дзікім жывёлам грошы, растлумачце мне? Можа, я (Слово удалено системой), вядома, але што яны з імі робяць?»

5. Канцэнтруйцеся на галоўным

«Я жыву як спецназаўец, мне прысылаюць смс – заўтра а 10 у аэрапорце – я сабраўся і прыехаў. Дзе канцэрт, калі, за колькі – гэтым займаюцца кампетэнтныя людзі, я сабе галаву гэтымі падрабязнасцямі не забіваю».

6. Грошы любяць цішыню

«Мы, да майго найглыбейшага шкадавання, вельмі даўно разам, і кантрактныя адносіны былі б дурныя – мы ж усе адзін аднаму прыяцелі і сябры», – расказвае Шнур. Кожны ўдзельнік групы атрымлівае працэнт за выступ. Грошы плацяць адразу пасля канцэрта. Сумы заробку не раскрываюцца, але, па словах экс-вакалісткі Юліі Коган, «Сяргей шмат плаціць групе, гэта робіць яму гонар».  

7. Займайцеся тым, што падабаецца

«Я б з задавальненнем заняўся бізнесам. Але «бізнес» у перакладзе на рускую – гэта ўсяго толькі «справа». А ў нас справай ніхто не займаецца».

8. Радайцеся таму, што ёсць

«Я сам грошы зарабляю і сам іх трачу. Не лічу кожную капейку – гэта не маё. На жыццёвыя патрэбы і бацькоў хапае, а за мільёнамі я не гонюся. Калі я магу купіць тое, што хачу, значыць, усё выдатна. Забяспечаным чалавекам сябе назваць не магу, але грошай мне хапае».

9. Будзьце вынаходніцкія

У 2014 годзе ўлады забаранілі выкарыстоўваць мат у публічных выступах і ўсталявалі штраф за парушэнне закона. «Мы проста селі і прыдумалі 14 спосабаў, як гэты закон абысці», – шчыра прызнаўся юрыст «Ленінграда» Вадзім Ускоў. У выніку Сяргей Шнураў не стаў менш лацца матам.

10. Больш працуйце!

Пасля перала «Грошай няма, але вы трымайцеся» Сяргей Шнураў напісаў у сваім Instagram такое верш:

«Грошай няма! А што вы, б**дь, хацелі?
І сёння, і ўчора, і нядаўна,
Вы глядзелі бесперапынна ў тэлевізар,
Або ў порна лазілі др***а.
Не купіць вам дарагое сукенку?
Цэны запредельныя, еціть!
Так, за др***у тут пакуль не плацяць,
І не збіраюцца плаціць». 

Крыніцы цытат: Instagram Сяргея Шнурава, Афіша, РБК, Деловой Петербург, Комсомольская правда, Новые Известия. 

Аўтар: Максім Глазкоў
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.

Хоць і своеасаблівы чалавек, які ўжывае суцэльны мат, але калі так разабрацца, то будзе разумнейшы за большасць нашых чыноўнікаў і дэпутатаў. Асабіста я яго паважаю.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
igroman, 21 чэрвеня 2017 г.
Хоць і своеасаблівы чалавек, які ўжывае сплошны мат, але калі так разабрацца, то будзе разумнейшым за большасць нашых чыноўнікаў і дэпутатаў. Асабіста я яго паважаю.

Нарм тып, робіць і кажа што хоча… За дэпутатаў і чыноў згодны 😁 Як па мне, дэпутаты – гэта проста кучка клоўнаў, якія ніхрэн не вырашаюць і ад іх нічога не залежыць 😎 Сядзяць там і ствараюць выгляд цяжкой розумовай працы, хоць і гэта ў іх не выходзіць 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Шнур адназначна красавец, песні вельмі часта выстральваюць. Відавочна не дурны, хоць часцяком прыхітнічае пад дурненькага п’яначка.)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
seregelio, 21 чэрвеня 2017 г.
Шнур дакладна красавец, песні вельмі часта іграюць. Відаць, што не дурны, хоць часта прычвошваецца пад дурненькага сінячка.)

Ну ў нашай краіне часам дурні-сінячкі разумнейшыя за самых розных вучоных і доктараў навук 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...