10 слотаў, якіх нам не хапае
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
1 November 2015
ад
Melbourne
|
16 Адказаў
|
711 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мінулым месяцы ўся ігарная індустрыя была шакавана новымі слотамі, прадстаўленымі на выставе Global Gaming Expo, якія ў хуткім часе з’явяцца ў казіно.
Оххх, хай будзе The Lost !
Выдатныя акторыыы, абажаю лысога мужыка – грае ад душы !
Будзем чакаць 6
я б у Сімпсонаў з вялікім задавальненнем пагуляў 😁
толькі з такім-нібудзь прадуманым сюжэтам)
Галоўнае каб яны давалі, а новыя ці старыя пафіг 😁 Хоць для разнастайнасці прыкольна)
я ў слоты пераважна для задавальнення гуляю, апошнім часам па маленькіх, часцей за ўсё депаю не спадзяючыся на аддачу, іншы раз вывожу
і калі гуляю ў адны і тыя ж слоты, у мяне знікае жаданне нават па маленькай депаць)
А лепш бы Крэпкія арэшкі ))
Мортал Комбат было б крута )))
з якой-небудзь крутай бонуснай гульнёй)
Дык гэта ўсё проста карцінкі, галоўнае каб аддача слота была, а за прагляд карцінак плаціць не хочацца
аддача не аддача, у любым выпадку гуляючы ў слоты быць у плюсе нельга
так што калісьці ты выйграеш, калісьці прайграеш
ну выйграваць можна, калі тупа крутзіць бездэпы
той, хто дэпіць з надзеяй, што ён выйграе, не інакш як хворым назваць складанаале калі не быць у плюсе тады сэнс увогуле гуляць?гуляць тады на дэма крэдыты раз проста паглядзець карцінкі
ну азарт, як не як, і выбарачная памяць, дзе ты ўспамінаеш свае буйныя заносы, і робіш дэпазіты ў надзеі на паўтор
гульня ў казіно – гэта перш за ўсё адпачынак, ну асабіста для мяне
тут няма матэматычнай перавагі, хутчэй яна ёсць, але перавага ў казіно над табой
калі ты ўмудраешся гуляць у казіно і быць хаця б у нуля, то я здымаю перад табой капялюш
не ўсюды!дзе-то ў мінусах а якое-то казіно і выцягвае,проста зразумеў што часцей мяняць аккаунты трэба
а як даўно ты гуляеш у казіно)?
так аккаунты ж можна мяняць, але і шанец атрымаць бан павялічваецца )
года 1,5 дзе то ,але да гэтага так ,па дробязях,зараз часам і многа зліваю
існуе больш за 3 тысячы слотаў, а ім чагосьці яшчэ не хапае)
playtech хутка прадставіць 50 новых слотаў